Gå til innhold
 • Bli medlem

felix haug

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om felix haug

Nylige profilbesøk

767 profilvisninger
 1. Videoen fra Oktober-turen er klar. månedens tur gikk til en spennende heller i Degernes kalt geitefjøset. Dette er en del av årets prosjekt for å få flere naturopplevelser året rundt. Minst en overnatting i naturen hver måned 2020. sjekk gjerne ut de andre månedene her.
 2. Dette er en del av årets prosjekt for å få flere naturopplevelser året rundt. Minst en overnatting i naturen hver måned 2020. sjekk gjerne ut de andre månedene her.
 3. Dette er en del av årets prosjekt for å få flere naturopplevelser året rundt. Minst en overnatting i naturen hver måned 2020.
 4. En del av årets prosjekt. Minst en overnatting i naturen hver måned.
 5. En del av årets prosjekt. Minst en overnatting i naturen hver måned.
 6. Ja det stemmer, fulgt Litlskardaksla opp til Dåaranjuenie, fungerte greit, kan si det var litt bratt opp der, i tilleg kan det være litt problematisk å krysse velfjordskardelva dersom det har regnet. elvene stiger raskt i lomsdal visten. legger ved ca løypa jeg valgte i dette området.
 7. var på en ukes tur i Lomsdal visten august 2014. jeg tok tog til trofors og gikk derfra til mosjøen. lå to dager i koie og en i en gamme. dette var en utfordrende tur men med en uke ble det en fin avslutning på ferien. legger ved Ca kart over løypa jeg valgte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.