Jump to content

kongenavcampingplassen

Aktiv medlem
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kongenavcampingplassen

 1. Synes generelt det blir alt for mye fokus på Rimmen. Siste episode hadde stort potensiale, men det flåteopplegget dro ting ned i søla. Allikevel er serien noe av det beste på TV akkurat nå.
 2. Hennessy Explorer Deluxe a sym zip hammock til 1519,- på skittfiske.no
 3. La snøret ligge en stund i en bøtte med varmt vann og såpe(grønnsåpe etc). Skyld snøret i rent vann og dra det gjennom et håndkle. Smør så inn med feks Tiemco Fly Line Dressing. Noen velger å "polere" snøret med en fille til slutt.
 4. Var på XXL i dag og fikk faktisk rabatt på optikk, ammo og ukens annonserte varer. I følge rabattkupongen er det ikke rabatt på disse varegruppene. Og de har som vanlig satt opp prisen på en del ting. Feks Peltor Sporttac hørselvern kostet 679,- søndag kveld. Mandag morgen kostet de 899,- Uansett så er sluttsummen hyggelig, men den kunne jo vært enda hyggeligere hehe.
 5. Det er snakk om 1kg fra eller til. Ikke merkbart når det er i sekken. Allak er er et fenomenalt telt. Anbefales.
 6. Hadde valgt Recon Pack, Powerframe, Para Ranger eller Denali Pro. Veldig greit å få alt inni sekken. Recon og Para passer de fra +- 170cm og oppover.
 7. Topplokket kan ikke brukes som sekk/hoftesekk. Det er topplokket på Svalbard-sekkene som har den funksjonen.
 8. Helsport Fjellduk Pro og Jerven Hunter ble vel beste kjøp og best i test i siste utgave av Villmarksliv. Begge kan brukes som soveposetrekk.
 9. Bare en liten heads up til de som eventuelt skal handle Svalbard Børge Ousland jakka. Jakkene er laget for ekspedisjonsbruk og er store i størrelsen. Skal du bruke jakka til normalt friluftsliv året rundt, ikke bare ekstrembruk om vinteren, så anbefaler jeg at du ser bort i fra størrelsesguiden til Norrøna og faktisk prøver den på før du kjøper!
 10. Norrøna Svalbard "Børge Ousland" proshell jakke. Angret på at jeg ikke kjøpte denne før den gikk ut av produksjon, så benyttet sjansen nå siden Oslo Sportslager har fått tak i et parti. Ganske fin pris også.
 11. 950 er nok utsolgt ja. Var på lager sist jeg sjekket. Det er vel et par dager siden.
 12. Min gamle 26" karbon MTB knakk(!)for kort tid siden. Erstatteren ble en 2014 Scott Scale 950. XXL kjører et latterlig bra tilbud på den nå. Halv pris av veilendende. Det er jo dog en fullblods terrengsykel, men fungerer gull til den bruken du nevner.
 13. Som svar til posten over så er stormhettene til Norrøna særdeles gode. Dekker ansiktet helt og man har brem som frakter vannet vekk og til sidene. Man har stramminger både forran/nedover og bak. I tillegg har de feste for pelskant. Det er også glidelåser til lufting under armene.
 14. Opplever Norrøna som hakket over de fleste andre produkter når det kommer til kvalitet. Har bla erfaring med den forrige recon-dressen, to gen. Dovre(gtx), Finnskogen og diverse sekker. Både fra jakt, friluftsliv og forsvaret. Selv hadde jeg prøvd å få tak i Dovre Proshell da jakka har stormklaff. Noe jeg anser som et must have på høyfjellet. Arcteryx har også særdeles gode produkter, men synes de ofte har for få lommer. Equipnorshop.no har/hadde en del arcteryx i fargen crocodile. At Norrøna har utmerket service og repsenter i nærheten er også et pluss. Du blir nok fornøyd uansett hvilket av disse merkene du velger. Fjällräven Keb kombinert med regntøy er heller ikke å forakte. Overlegen passform og pusteevne(bomull/polyester).
 15. 35L 40L 50L 60L 125L Kunne fint klart meg uten 35L, 50L og 60L. 40L er passe til jakt/fiske/dagstur. 125L(ca 90L uten lommer) pakkramme kan brukes til alt annet. Komprimeres etter behov. Komfortabel å bære uansett vekt.
 16. Er det ikke plass til baksleng, så bruker man vannkast Rullekast, spey og snakeroll må man kunne hehe. Flott rapport!
 17. Prøv www.fluefiskesiden.no/
 18. Ikke noe å forhøre seg om. Pakk den inn i orginalembalasjen og ta med kvittering, så får du penga tilbake.
 19. Exped synmat 7 UL er knall. Kombinerer det med Bamse Extreme, da synmat ikke er noe særlig å legge rett på bakken.
 20. Beste episoden til nå. Skikkelig skau er helmaks.
 21. Ortovox Beast skredspade på XXL Alnabru 479,-
 22. Norrøna Dovre Gore-Tex Pro Shell Ypperlig jakke som fungerer året rundt. Digg med håndvarmer-lommer. Stormklaff.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy