Gå til innhold
 • Bli medlem

gullah

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kommer jo an på bredden du ønsker deg. Skal det være brede ski som bærer i løs snø osv. Skal du derimot har lette ski til vårskiturer, kan du gå ned til smalere ski. Ski trab ble nevnt av forrige skribent. Drar du den helt ut og skaffer deg ski trabs letteste ski, racingskia, og setter Atk rt-binding på, får du ei ski som er 64mm bred, har tech-binding med justerbar utløsning og ei match-vekt på rundt 900 gram! Lettere enn noen fjellski jeg noen sinne har hatt. Traff det svenske rado-landslaget til fjells i Sverige og de hadde et lignende oppsett. Og det var imponerende å se hva de pre
 2. Hei! Fant et par nnærsyntbriller i etui på Alnestind i dag. Svar her om disse er savnet. Forøvrig fine forhold!
 3. Hei! Årets siste (og dessverre årets første...) topptur gjennomført på Alnestind i dag. Helt greie forhold, snø helt ned til veien. Brukbar gli. Regner med at det vil være greie forhold også til helga. Jeg fant et etui med nærsyntbriller på toppen. Dersom noen savner dem er det bare å svare her.
 4. Høres ikke dumt ut, folkens! Noen tips til hotell i St. Anton?
 5. Hei! Skal til Alpene uke 10, ikke annet klart enn fly til Munchen. Så det blir trolig Østerrike. Men - hvordan er det med snø der? Ønsker å kjøre både i bakke og off-pist. Gode råd og tips mottas med takk.
 6. Reinsfjellet. !Ligger mellom Samsjøen og Selbu. Du bør ha bil. Jeg har gått et par ganger fra Selbusida. En nydelig dagstur, kanskje noe å strekke seg etter når dama er blitt mer "inngått". Høyfjell, men relativt slakt.
 7. Hei! Passerer om ei drøy uke. Hvordan er forholdene på ski i år? I fjor måtte jeg dessverre melde pass Det frister om forholdene er gode.
 8. Hei! Slo til på rando i fjor med utgangspunkt likt ditt ("hattkaill") . Mye fram og tilbake, men landet på dynafit bindinger og dynafit zzero4 sko, samt G3 ace ski. En helt flott kombinasjon! Helt ny følelse ned fjellsidene etter kun å ha kjørt i "skinntøfler" og fjellski alle de år. Og heller ikke problem i slalåmbakker. I etterpåklokskapen tror jeg jeg ville ha valgt 3-spenneren fra dynafit; litt mykere å gå i, kanskje litt lettere... Mye motstridende info ute og går. Jeg fant et nettsted som har fordypet seg i rando: www.wildsnow.com Anbefales. Skulle du slumpe til å være på O
 9. gullah

  Lette dunjakker

  Hei! Skal du over dammen eller har kjente som skal, sjekk dette: www.nunatakusa.com De syr jakke eller vest etter mål, til en ikke uoverkommelig pris slik dollaren er nå. Og det er meget lette saker. har en slik selv, meget godt fornøyd. Ikke for ekstrem kulde, men prima til det meste av turer. Patagonia lager (laget?) ei trøye som het micropuff. Lett og varm, dog ikke dun. Har brukt den istedet for fleece. Varmere, lettere og vindtett. Og går over alle klærne om du kjøper den stor.
 10. Takk for info. Teller på knappene om det blir tur.
 11. Hei! Vet noen om dette fortsatt er mulig? Hvor langt må en evt gå på beina? Takknemmelig for svar.
 12. Bergans Helium. Veier 1100 g, 55 liter. Svært fornøyd. Ikke så slitesterk som de sekkene jeg har hatt før. men det er en liten pris å betale. For sekken er ikke så veldig dyr heller.
 13. Hei! Har selv blitt glad i Marmot sine poser. Har Hydrogen og Helium. Suverent mye varme i forhold til vekt.Ulempen for meg er at det ikke er hel glidelås. Har våknet noen morgener på sommeren gjennomsvett og halvpanisk i teltet. Men - lengre glidelås gir mer vekt. Atom er jo heller ikke så varm som Hydrogen. For min del vil jeg ha hel glidelås på neste sommerpose.
 14. Hi there, Not sure how much you are willing to pay, but check this link out: [Hidden Content] I have only been there later than March, but send them an e-mail. This hotel is in the middle of a great area for ski touring. In May there is a big ski touring festival there called "High camp". Several hundred other people loving ski touring. Lectures, gudied trips, social happenings. Maybe not your favourite? Good luck
 15. Lærte et tjuvtriks på rep en gang i tida: tenne et telys og la det brenne bak i hælen på den våte skoa mens den står oppreist. Etter sigende var skoene da tørre neste morra. (Lysene brenner kanskje 5-6 timer?) Ikke prøvd selv, men om noen får ånden; la høre fra deg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.