Jump to content

JohanS

Aktiv medlem
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

About JohanS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JohanS's Achievements

 1. Ha sekken løst på ryggen, å vade på en god plass sidelengs med strømmen, gjerne med en stav.
 2. Jeg har brukt Winnerwell nomad view i ett år nå. Den mindre modellen med 6cm piperør, og den synes å være i god kvalitet. Pleier å lage ferdige vedsekker med småved som passer godt til den ovnen, slik at man alltid har tørr ved med seg. Setter stort pris på vinduet på ene siden. Koselig, rett og slett. Passelig størrelse til lavvu og popup telt. Må ha noen extra piperør til høyden i lavvuoen. Lett å ta med. Selvsagt litt mindre enn ovner med 9 cm rør, og litt mer følsom for hard fyring, men funker som bare det.
 3. Høres bra ut, jeg heller også mot Nonstop akkurat nå.👍
 4. Vurderer en av disse to dunjakkene. Bruk i skikkelig kulde på Finnmarksvidda, isfiske, jakt, lavvuturer, hverdags. Bør tåle mye vind, ikke klappe sammen av litt sludd, og ha lengde ned mot beina. Noen som har erfaringer å dele?
 5. JohanS

  JohanS

 6. Takk Thor Helge. Da tror jeg det blir short for meg også.👍
 7. Hei, er det noen som bruker Freke og kan gi råd? Jeg vurderer Freke 2.0 størrelse M, men vet ikke om jeg bør gå for vanlig eller short. Er omtrent 173 cm og 73 kg.
 8. Takk for svar. Det virker som at Cuben fiber egentlig går helt greit. Har også lurt lenge på lett telt nå, og må vel bare begynne med å prøve meg frem.:) Den Exped Mira virker også fin.
 9. Låner meg in på tråden litt, håper det er ok. Må jo si at både Hilleberg tarp+mesh og Duplex virker interessant. Lager stoffet på Duplex mye lyder når det er vind?
 10. Jeg kjøpte en RAB Neutrino 400 i høstes men jeg får jo ikke brukt den før til sommeren. Det jeg kan si er at den er meget lett, tar utrolig lite plass og virker å ha bra materialer og god passform. Tenker bruke den ved fisketurer til sommeren, men er litt urolig før at den kanskje blir kall fordi 400 gr dun er ikke mye, selv med 800fp. Til ren tresesong bruk ville jeg nok vurdert RAB Neutrino 600 eller tilsvarende i Mountain Equipment.
 11. Tror ikke heller det. Men jeg håper den er litt (bare litt) fluffy, selv om den bare er en 400.
 12. Ja, jeg syns dette var kjempevanskelig.:) Det om man fryser eller ikke er jo så forskjellig etter vær og dagsform. Får nok bare prøve meg frem. Trur jeg holder fast ved 400. Det blir i hovedsak på sommeren den vil brukes. I kaldere vær blir det allikevel oftest mye utstyr og tyngre sovepose.
 13. Fjellsport har nå gode tilbud på soveposer. Jeg har vurdert Rab Neutrino 400 eller Rab Neutrino 600 til sommer og tidlig høst bruk i Finnmark. Ser at @turjente93 også har vurdert disse. Det ble til sist at jeg la en bestilling på Neutrino 400. Spørsmålet er om man allikevel burde ha gått for 600 modellen? Vad tror dere med erfaring? Valgte 400 modellen då den er litt lettere, og så tenkte jeg at man kanskje lett blir for varm i en 600.
 14. Takk Bragvin for bra info og flotte bilder. Trur eg må vurdere å bestille et slik telt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy