Gå til innhold

Tom B

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  609
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Tom B vant dagen sist 3. august 2019

Tom B hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Tom B

 • Rang
  Tom
 • Bursdag 20. nov. 1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Karlebotn

Nylige profilbesøk

3 346 profilvisninger
 1. Suvernet fin film, Denne var topp! Var så vidt innom JM i juli-
 2. http://www.exped.com/usa/en/product-category/tents/polaris
 3. Tom B

  Laksefiske

  Bra pakke det der,ville ikke gått ned på 2500 snelle.
 4. Funker nok bra om snøen er nok pakket der de skal stå.
 5. Er vell ikke så hakke gærne de der..hvor breie er de? om du pakker snøen nok så funker de nok,personlig bruker jeg ikke snøplugger som er kortere en 50cm.
 6. Tom B

  Ekstrem sovepose

  Joda har vært meget fornøyd med denne posen, sov uten problemer godt denne på 7 ukers tur på nordklaotten i Dec/Jan/Feb vi hadde en kuldeperiode i Januar da vi hadde mellom 30 og 40 Blå i 2 uker, jeg sov godt i posen min, kun ikled ullundertøy lue og votter, men kaldt å stå opp, jeg er mye ute på vintern på tur, ofte lange turer, jeg fryser ikke lett...og når du er på lengre turer og det er jamt under 25 blå så blir du mere og mere herda..jeg er helt sikker på at dette spiller in, da jeg oplever dette gang på gang.
 7. Tom B

  Tom B sitt bidrag

  Kommer.
 8. Tom B

  Ekstrem sovepose

  Bokstaveligtalt.. For å underkomplisere dette, jeg ser jeg kun vært mere nøye med å spesifisere, "Under åpen himmel" skulle bare tilsi at den er varmere en de varmeste sover i telt stort sett så ytterstoff spiller liten rolle, men den skal være den beste soveposen du kan sove i et Svalbard 6 camp telt i med bamse og expeed downmat9 under i 40 minusgrader.
 9. Tom B

  Ekstrem sovepose

  Så Helsport når ikke opp mener du?
 10. Tom B

  Ekstrem sovepose

  Kommer til å oppgradere min vintersovepose enten denne eller neste sesong.. Har til nå brukt Mountain equipment glacier 1000, Denner er blitt mye brukt de siste 5 årene, hovesakelig her oppe på nordklaotten, sovet godt i denne i -40 grader med bamse og Expeed downmatt under, føler nå at denne er blitt svekket og ikke er like varm som den engang var... Det jeg er ute ette nå er det varmeste av det varmeste..kommer kun til bli brukt på pulk turer, Da jeg aldri bærer sekk på snøføre , Så vekt er ikke no tema, Pris eller heller ikke tema, Har kikket på topp modeller fra Mountain hardwear,Mountain engeniring,Marmot,Rab og Helsport...uten å lest veldig mange rewies så sier magefølelsen min at Helsport sin Spitsbergen Extrem ser ut som en veldig god pose, liker 2 pose systemet godt. Krtiterene er enkle, den skal kunne brukes under åpen himmlel med kun bamse og downmat i minus 35. Kjør debatt!
 11. Ingen erfaring fra Børgefjell,men har feiret jul I Pasvik og det kan anbefales på det varmeste, bedre julesteming på tur finner du ikke, kombinere telt og åpne koier i Pasvik blir ikke feil
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.