Gå til innhold

snooze

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  240
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

snooze vant dagen sist 16. september 2012

snooze hadde mest likt innhold!

Om snooze

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da blir det testing av lampeparafin 😁
 2. Imponerende. Og veldig ambisiøst prosjekt, som jeg håper du filmer. Du viser at du har teft. Lå selv en enkel natt ved Tomtvatnet fra mandag til tirsdag. Mitt ambisiøse light prosjekt er minst 2 netter ute hver måned. Som en kjent trønder sa det...LETT Kanskje jeg skal se etter bålrøyk neste tur til Tomtvatnet .....
 3. Leste denne tråden og fant ut at jeg skulle prøve noe annet enn bensin. Bensin fungerer supert, men ble litt bekymret for brannfaren ved fyring i telt. Selv om jeg har drevet med dette i flere år. Var ute med teltet igår, og hadde tennvæske på flaska for fyring på min Optimus Nova. Det luktet litt under fyring og luktet veldig ved slukking. Litt vanskeligere å forvarme, men fin flamme under fyring. Dette ble siste fyring med tennvæske pga lukt.
 4. Er på mitt andre Alfa Skarvet BC par, og må bruke sportstape HVER gang. Selv da kjenner jeg det blir ømt. Og jeg går mye på ski. Hadde så god erfaring med vanlige Alfa sko (høye og lave) at jeg tenkte det merket passer meg. Nå gir jeg opp og har bestilt meg nye BC sko av et annet merke, så får vi se om det hjelper.
 5. På norgeskart.no kan du skrive ut egne turkart gratis https://www.kartverket.no/Kart/lag-turkart-for-utskrift/
 6. Har aldri brukt eller følt behov for å benytte snøskjørt/sammenkobling. Men det kommer sikkert an på hva du driver med i fjellet. Jeg bedriver all slags friluftsliv, inkludert løssnøkjøring og randonne....teltturer og fisking...fjelltur med pulk...løping og sykling i fjellet...osv Mitt klare valg er: Norrøna Falketind Gore-Tex. Men jeg har ikke prøvd noe annet, så det er ikke sikkert den er best. Det jeg vet er at den er tynn nok til sommerbruk og tykk nok til vinterbruk. Passe solid er den også.
 7. Bruker bare "norgeskart"-appen. Den henter alltid oppdaterte kart fra Kartverket.
 8. Samme vurdering. Har alltid med hund, og da blir Ringstind lite. Meget fornøyd med mitt Reinsfjell. God plass, lett og smarte detaljer.
 9. Ser det reklameres heftig for Mammut sine comfort high GTX surround sko. Kjøpte disse i vinter og har dårlig erfaring. Trodde først at jeg ble våt fordi det kom fukt inn via buksa eller at jeg tråkket i for dyp myr etc. Det var tross alt litt vinter. Men utover våren var jeg like våt og kald på føttene. Var på tur på grusvei i regn med gore-tex buksa godt utenpå skoa og ble fortsatt våt. Sokkene var tørre øverst i skoa. Da måtte jeg teste de i vasken. Det viste seg at det kom vann inn over tærne, dvs rett gjennom stoffet uten sømmer, og det på begge skoa. Sendte de inn som reklamasjon, og venter på svar. Ble veldig skuffet. For passformen var kjempegod og skoa var lette.
 10. Jeg kjøpte Jetboil Flash i fjor, og har ikke sett meg tilbake. Alt får plass i kokekaret inkludert gassboksen og presskanne-kit som jeg kjøpte til. Har denne med til "Growers cup" kaffe og frysetørret mat. Til frokost bruker jeg havregrynsgrøt som du tilsetter varmt vann. Ypperlig. Synd at Trangia stormkjøkkenet og Optimus Nova-brenneren støver ned.
 11. Min stemme går til Norrøna Trollveggen. Det er av den enkle grunn at det er den jakka jeg bruker mest og som er mest slitesterk. Vil ikke omtale den som kort. Nå skal det nevnes at alle de andre jakkene mine også er Norrøna...... Arcteryx kjenner jeg ikke så godt.
 12. Har ansvaret for en kasse med turbok i et utfartsområde. Nå har jeg laget en topp 10 liste over hvem som besøkte kassa flest ganger i 2015...puhh, mye arbeid. Spørsmålet mitt til dere: - hvor finner jeg/er det noen som har- en diplom jeg kan skrive ut og overrekke king of the turbok-kasse?
 13. Jepp. Akkurat dette jeg lurte på. Takk for svar og fortsett å ta magiske bilder
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.