Gå til innhold

Lin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lin

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva bruker du din pulsklokke til i forbindelse med turbruk? Jeg har kjøpt en Garmin Fenix 6 for løping. Men ble nok også overbevist av selgeren om at denne klokken er også perfekt for friluftsfolk. Så da lurer jeg på! Selv de helt banale ting. Hvilke funksjoner på smartklokka / treningsklokka / pulsklokka bruker du på tur i fjell og mark?
 2. Lurt med vandrestaver, er jo fint til til tarpen også så har vurdert det da jeg har litte fortelt!
 3. Stas! Skal sjekke den! Har La Sportiva skogløpesko og eeelsker dem!
 4. Lin

  Bøss i teltet

  Håper dette er rett gruppe. Jeg har en Hilleberg Allak 3 og jeg har ett problem når jeg camper mer enn en natt på samme sted. Jeg får så masse bøss inn. Er det noen av dere som har tips til hvordan jeg kan begrense dette. Har hund så heeelt borte kan jeg ikke få det. Har dere ei matte/footprint aktig ting utenfor som gjør at dere ikke drar med så mye inn? Jeg har aldri med sko inn, men blir bøss læll. Og med bøss mener jeg gress, sand, mose osv Hilsen OCD Lin
 5. Jeg har en Allak 3 Rød og er veldig fornøyd. Veldig lett å sette opp og å pakke ned (jeg telter alltid alene og er ikke den skarpeste kniven i skuffen). Jeg har ett tynnt litte 3 sesongers 2 mannstelt som jeg har teltet mest med og Allaken er MYE lunere. Innerteltet er gult ikke rødt hos meg og gir ett mildt varmt lys og jeg klarte å forsove meg på en solrik dag. Det er høy dørstokk så litt mindre insekter inn mens man navigerer ut og inn av teltet selv. Veldig godt ventilert om man åpner opp lukene i taket under hetta. Det er også god høyde i teltet og det er lett å sitte oppreist hvorsomhelst i teltet. Jeg satt 5 timer å jobbet i teltet på fredag og nikoste meg med flott utsikt gjennom myggnettingen. Kjekke lommer på hver side og er man to beboere er det superdigg med de store flotte utgangene så man slipper å klatre over og vekke den andre når man må tisse om natten. Forteltetene er jo litt små når det plaskeregner over tid og man vil lage mat ute så jeg har kjøpt en tarp og en stang for å kunne utvide utemulighetene i vær. Dette byr på en ekstra kilo og litt, så dette er nok mer for de kortere turene kanskje. Alt i alt veldig fornøyd! Velger innimellom det lille teltet mitt for å spare kilo, men bruker Allaken mer og mer!
 6. Jeg hører du sier at Allak er for tung. Men dere er to store mennesker. Jeg har Allak 3 og det passer for 2 personer og 2 sekker og ikke noe mer. Så da tipper jeg eeegentlig at Allak 2 vil være for lite om dere ikke begge er veldig små og har bitte små sekker. Jeg har ikke så veldig lang erfaring med telting men har 3 telt og alle tåler en person mindre enn det som står på lappen. Det 2 mannsteltet (Naturehike Cloudup 2) jeg har har ikke plass hverken i telt eller fortelt til 2 sekker. Jeg vet du sier du ikke vil ha Allak og poenget med denne kommentaren er vel egentlig at det kan være lurt å faktisk teste plassen i teltet før du bestemmer deg. Merkene du beskriver er jo dyre og da er det jo fint å være sikker. Kan også legge til at Allaken er veldig god å varm i forhold til moderne 3 sesongsteltene jeg har gjestet, men har veldig gode luftemuligheter under hetta, så om man er frysepinn ville jeg gått for 4 sesonger heller enn 3.
 7. ooohhh så lurt tips! Tape kan jeg egentlig. Gjorde det veldig mye når jeg startet rehabilitering for 2 år siden. Skal bestille mer tape asap! Trening og tape er virkelig sååå mye mer fornuftig. Å behandle problemet i stede for å prøve å gi symptomet krykker makes so much sense! Tusen takk Espen!
 8. Tusen takk! Jeg skal teste disse i morgen. Har funnet noen som har i min størrelse. Jeg er veldig smal i foten så håper ikke de blir for vide.
 9. Supert! Skal titte på de. Jeg hadde Scarpa for 10 år siden, veldig fornøyd da! Takk!
 10. Ohhh det var en vond tanke, men ja... lurt å tenke på det! Tusen takk!
 11. Oi så lurt! Det skal jeg se etter! Tusen takk!
 12. Ahh ja det er jo også noe å tenke på. Tror jeg kjenner en som nyss kjøpte disse skoene, jeg ringer han! Tusen takk!
 13. Her var det veldig mange gode tips! Ja trente ankelen veldig det første halvannet året, men har jo selvsagt ikke gjort det siden da. Haha uff. Jeg skal på 14 dagers tur i slutten av juni så jeg har jo iallefall 3 uker på å styrke både kjernemuskelatur og ankel / ben generelt. Jeg tror fortsatt ikke jeg skal tørre å vifte rundt med denne sekken uten gode støvler, så fortsatt interessert i generelle gode sko til tung sekk- tips!
 14. Heisan! Jeg er ny! 🙋🏼‍♀️ Jeg har begynt å gå halvkorte turer 1-3 timer med tung sekk (15-18 kg) og har nå vrikket høyrefoten gjentatte ganger med mine flimsy hikingsko med høyt skaft fra Hoka. Jeg trenger åpenbart mer støtte. Den høyre ankelen min har mistet alle sine leddbånd etter en hest reiste seg opp på den for et par år siden. Så dermed mulig jeg har ett noe sært behov. Jeg går sti, mye stein og kuppert, men foreløpig ikke veldig bratt/klatring. Jeg har kikket litt på den der Walking Queen fra Alfa, men så skriver de selv at de er for dagstursekk? Noen som har tups? Jeg er forøvrig ei dame 170 høy og 80 tung. Hjeeeelp!! 🙏
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.