Gå til innhold

snooze

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  248
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

snooze vant dagen sist 16. september 2012

snooze hadde mest likt innhold!

Om snooze

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det ble en Helsport Rago spring(T-limit 0 grader), da jeg har to dunposer som dekker de litt kaldere nettene(T-limit -9 og -18). Denne Spring-posen blir en ren sommerpose. Lett og liten:-) Så nå venter vi på sommeren. Drar nå til Vesterålen og tar med Rab Alpine Pro 800 (T-limit -18 )
 2. Jeg er litt sær muligens, men jeg foretrekker norske produkter hvis de er ca innenfor det jeg trenger. I min kjeller finner du Helsport, Fjellpulken, Norrøna, Åsnes, Devold, Bergans etc Tror det betyr litt å velge produkter som er norske, selv om de koster litt mere i det du drar kortet. Har kikket på Rago superlight selv, som en sen vår, sommer, tidlig høst pose. T-limit på -8 holder da i massevis. Problemet er heller om den kan bli for varm. Viktig at glidelås går helt ned. En bitteliten solgløtt på teltet, og det er badstu temperatur. Er på utkikk etter en dunpose som er lett nok, pakker lite og beskytter hvis det blir litt kjølig + helst norsk. Tror det blir en Rago superlight når det dukker opp et ok tilbud.
 3. Jeg har slitt ut to par med Alfa Skarvet, og slitt med gnagsår på hælene hele tiden. måtte bruke sportstape på selv korte turer. Nå har jeg en og en halv sesong med Alpina Alaska, og har ikke brukt sportstape en gang. Gikk opp en størrelse. Skjønner problemet med stramming over vrista, men det er ikke viktig for meg. Kjører ikke hardt med fjellski uansett. Alpina skoene er også varmere enn Alfa skoene, synes jeg. Ikke brukt impregnering, ettersom de har Alpitex membran. Bare egen svette som gjør meg våt, men der bruker jeg fuktsperresokk som kontrollerer dette på de kaldeste overnattingsturene. Kort sagt: Alpina Alaska anbefales varmt.
 4. Klarer aldri å sende noe i retur. Da ender jeg opp med begge😁 Det er jo også en løsning. Så degraderes det minst gode til underlag på hytta.🤔
 5. Har en Z-lite kopi idag (tror det heter Urberg) , men kvaliteten er lav og holder på å gå i oppløsning.
 6. Takk for tips. Heller mot Z-lite. Liker å kjøpe kvalitet. Det var bare at det Exped underlaget så så digg ut og pakker nesten like lite. 3,8 cm tykt.
 7. Trenger et tillegg til mitt bamse-underlag. Har kikket på therm-a-rest z-lite sol og ridgerest. I tillegg til Exped flexmat plus. Erfaringer?
 8. DNT sin podcast. Mye bra her
 9. Da blir det testing av lampeparafin 😁
 10. Imponerende. Og veldig ambisiøst prosjekt, som jeg håper du filmer. Du viser at du har teft. Lå selv en enkel natt ved Tomtvatnet fra mandag til tirsdag. Mitt ambisiøse light prosjekt er minst 2 netter ute hver måned. Som en kjent trønder sa det...LETT Kanskje jeg skal se etter bålrøyk neste tur til Tomtvatnet .....
 11. Leste denne tråden og fant ut at jeg skulle prøve noe annet enn bensin. Bensin fungerer supert, men ble litt bekymret for brannfaren ved fyring i telt. Selv om jeg har drevet med dette i flere år. Var ute med teltet igår, og hadde tennvæske på flaska for fyring på min Optimus Nova. Det luktet litt under fyring og luktet veldig ved slukking. Litt vanskeligere å forvarme, men fin flamme under fyring. Dette ble siste fyring med tennvæske pga lukt.
 12. Er på mitt andre Alfa Skarvet BC par, og må bruke sportstape HVER gang. Selv da kjenner jeg det blir ømt. Og jeg går mye på ski. Hadde så god erfaring med vanlige Alfa sko (høye og lave) at jeg tenkte det merket passer meg. Nå gir jeg opp og har bestilt meg nye BC sko av et annet merke, så får vi se om det hjelper.
 13. På norgeskart.no kan du skrive ut egne turkart gratis https://www.kartverket.no/Kart/lag-turkart-for-utskrift/
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.