Gå til innhold

snooze

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  236
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

snooze vant dagen sist September 16 2012

snooze hadde mest likt innhold!

Om snooze

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. snooze

  Monsen på tur, minutt for minutt

  På norgeskart.no kan du skrive ut egne turkart gratis https://www.kartverket.no/Kart/lag-turkart-for-utskrift/
 2. snooze

  Femundsmarka med packraft og hammock

  Herlig lesing. Inspirerende!
 3. snooze

  Rundtur med kano i Trøndelag/Jämtland

  Inspirasjon!!
 4. snooze

  Skallbukse til kombibruk

  Har aldri brukt eller følt behov for å benytte snøskjørt/sammenkobling. Men det kommer sikkert an på hva du driver med i fjellet. Jeg bedriver all slags friluftsliv, inkludert løssnøkjøring og randonne....teltturer og fisking...fjelltur med pulk...løping og sykling i fjellet...osv Mitt klare valg er: Norrøna Falketind Gore-Tex. Men jeg har ikke prøvd noe annet, så det er ikke sikkert den er best. Det jeg vet er at den er tynn nok til sommerbruk og tykk nok til vinterbruk. Passe solid er den også.
 5. snooze

  Kart-app og Samsung Galaxy?

  Bruker bare "norgeskart"-appen. Den henter alltid oppdaterte kart fra Kartverket.
 6. snooze

  Reinsfjell 2 erfaringer.

  Samme vurdering. Har alltid med hund, og da blir Ringstind lite. Meget fornøyd med mitt Reinsfjell. God plass, lett og smarte detaljer.
 7. Ser det reklameres heftig for Mammut sine comfort high GTX surround sko. Kjøpte disse i vinter og har dårlig erfaring. Trodde først at jeg ble våt fordi det kom fukt inn via buksa eller at jeg tråkket i for dyp myr etc. Det var tross alt litt vinter. Men utover våren var jeg like våt og kald på føttene. Var på tur på grusvei i regn med gore-tex buksa godt utenpå skoa og ble fortsatt våt. Sokkene var tørre øverst i skoa. Da måtte jeg teste de i vasken. Det viste seg at det kom vann inn over tærne, dvs rett gjennom stoffet uten sømmer, og det på begge skoa. Sendte de inn som reklamasjon, og venter på svar. Ble veldig skuffet. For passformen var kjempegod og skoa var lette.
 8. snooze

  Vurdere å kjøpe Jetboil

  Jeg kjøpte Jetboil Flash i fjor, og har ikke sett meg tilbake. Alt får plass i kokekaret inkludert gassboksen og presskanne-kit som jeg kjøpte til. Har denne med til "Growers cup" kaffe og frysetørret mat. Til frokost bruker jeg havregrynsgrøt som du tilsetter varmt vann. Ypperlig. Synd at Trangia stormkjøkkenet og Optimus Nova-brenneren støver ned.
 9. snooze

  Norrøna Trollveggen eller Theta SVX(Arcteryx)

  Min stemme går til Norrøna Trollveggen. Det er av den enkle grunn at det er den jakka jeg bruker mest og som er mest slitesterk. Vil ikke omtale den som kort. Nå skal det nevnes at alle de andre jakkene mine også er Norrøna...... Arcteryx kjenner jeg ikke så godt.
 10. snooze

  Diplom topptur

  Har ansvaret for en kasse med turbok i et utfartsområde. Nå har jeg laget en topp 10 liste over hvem som besøkte kassa flest ganger i 2015...puhh, mye arbeid. Spørsmålet mitt til dere: - hvor finner jeg/er det noen som har- en diplom jeg kan skrive ut og overrekke king of the turbok-kasse?
 11. snooze

  Råfin overnattingstur til Midtre og Store Hellstugutinden

  Jepp. Akkurat dette jeg lurte på. Takk for svar og fortsett å ta magiske bilder
 12. snooze

  Råfin overnattingstur til Midtre og Store Hellstugutinden

  Har ikke særlig fotoerfaring, og lurer på en ting. Det bildet med lysbane: hvordan får du til noe sånt? Skjønner at det er lang lukkertid inn i bildet, men "starter du kameraet" og beveger deg ned til bunnen av sporet osv
 13. snooze

  Råfin overnattingstur til Midtre og Store Hellstugutinden

  Herregud, for noen flotte bilder!!!
 14. snooze

  Tips til kajakk-kjøp

  Alle nye kajakker som kommer inn i kajakkhotellet der jeg holder til er Seabird Expedition. (selges på kajakkoutlet) Alle gamle og gode kajakker på samme plass er Hasle Expedition. Har Hasle, men ville idag gått for Seabird pga sittekomforten. Den er viktig.
 15. snooze

  Hvilken fjellski

  Kjøpte E99 på tampen av sist vinter: kjempefornøyd. Det må da nevnes at jeg gikk for den smørefrie varianten-crown. Har et utvalg ski, bla Åsnes Nansen og Madshus Glittertind, men bruker helst smørefrie av mange grunner. En tur i fjellet byr ofte på både skare, løssnø, fokksnø og varmt i lavlandet/kaldt i høyden osv Dvs ganske umulig å smøre for alle fører + at smurning slites av. Så hvis litt mindre gli kan aksepteres, så er smørefritt genialt. Så må jeg også tilføye at jeg stort sett går alene(jobber turnus og fri når andre jobber), og da spiller det ingen rolle med tempo. Skal en gå mange sammen, er det vel litt slitsomt å komme stakende etter når alle står oppreist å glir ned den lange slakke bakken.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.