Gå til innhold

Tjktur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tjktur

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var 4 camp jeg så på ja. 6-8 blir litt vel voldsomt for oss tre skal teste den, så vet vi forhåpentligvis mer om våre behov når vi får prøvd å sove i telt mer. Vil ha et mindre og lettere telt som vi kan bære etterhvert. Nå er det kortere turer og nærturer først vi skal prøve oss på👍🏼 takk for hjelpen!
 2. Selger sier at den er noen år gammel, men oppbevart tørt. Lite brukt. vi er tre stykker, men kan jo plutselig bli flere 😛 men ja.. er litt usikker på om jeg skal satse par tusenlapper og ikke være sikker på om den er ok. takk for svar
 3. Ingen? bør jeg være skeptisk til et telt jeg ikke finner noe om?😅
 4. Vi er på utkikk etter et telt som passer for oss som ikke har overnattet i telt så mye før. Fant Femund 4 camp på finn til under 2000. Er det noen som har erfaringer med dettet teltet og kan si litt om +\- med den?
 5. Tjktur

  Telt på ebay

  Takk for tips. Er til 2 personer. Takk for tips
 6. Tjktur

  Telt på ebay

  Bra tips. Takk!
 7. Tjktur

  Telt på ebay

  Tja. Ikke over 1000. Eller burde jeg gå høyere opp i pris? Skal sjekke ut aliexpress, takk for tips!
 8. Tjktur

  Telt på ebay

  Er på utkikk etter et rimelig telt, og har sett litt på ebay. Er det noe spesielt jeg bør være obs på? Ser at noen har double layer, er det must i norsk klima mon tro?:p -nybegynner-
 9. Mannen min er ikke norsk, og ikkevant med turlivet. Jeg er heller ikke så veldig vant med det. Er kanskje 20 år siden sist 😛 men jeg trives ute og vil at barnet vårt også skal gjøre det! Derfor trenger keg tips om hvordan vi kommer i gang. har lyst til å bare hoppe opp i det og dra på overnatting, men a) vi mangler telt, b) jeg skjønner at vi kanskje burde begynne på kortere turer. Så..ja nei.. er det noen med erfaringer med baby og turlivet? Baby er 7 mnd. Hva skal hun ha på? Hva med mygg? Finnes det sånntype lue med myggnetting? Kan vi tenne bål så lenge vi lager bålsted og det ikke er fare for brann? Eller må vi kjøpe primus? Turutstyr er dyrt. Hva bør vi prioritere først? Hvor lange turer kan vi begynne med? Og hvor lange intervaller kan vi gå før babyen trenger pause fra bæremeisen? Håper at dere kan hjelpe hadhadde blitt så takknemlig!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.