Gå til innhold
 • Bli medlem

fiskekongen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  853
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

fiskekongen vant dagen sist 3. mars

fiskekongen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fiskekongen

 • Rang
  Ensom ensomhetsjeger
 • Bursdag 08. sep. 1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stathelle

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Slå tre halvstikk på spolen. Legg en teipbit over. Fyll badekaret med vann, eller påspol snøret ved fiskevannet. hiv spolen i vannet og spol på snella. Spolen vil da vri seg selv etter den tvinn som måtte oppstå. fungerer på mindre spoler men fungerer best på litt breie spoler med snøre. legg på snøre til rett under kanten av spolen begynner å kromme. Aldri lenger! Ellers vil snøret kunne spinne av spolen hvis det blir liggende med tvinn. Det viktigste for å unngå tvinn, er å aldri dra av snøre fra spolen uten å åpne bøylen. Mange løsner bare bremsen for å få ut litt snøre,
 2. Man fyrer uansett ikke i timesvis med gassbrenner i telt. En full boks holder ikke allverdens. Generelt sett så produserer brennere lite CO uten kjele. Og du vil uansett ha lufting åpen i teltet når man tørker ting, ellers vil kondensen bare legge seg på sovepose og innertelt.
 3. Jeg har teltet med karbonstavene. Disse kan ikke reguleres. Man kan vinkle dem noe for å få teltet lavere, men ikke mye.
 4. Jepp. Perfekt å steke ett egg av gangen og ett par stykker bacon. Steker heller eggene hver for seg. Da har jeg ett varmt nystekt egg når det første er spist 😉
 5. Keith Ti6032 stekepanne i titan. 2mm tykk 😊
 6. I dag ble det bare en kort tur ut med fiskestanga og en kaffe på min Primus Firestick TI. Deilig med kortreist avslapping etter jobbperiode
 7. Jeg ville heller skrevet ut de kartutsnittene du trenger for turen i f.eks A5 format og laminert dem. Mer hendig enn vanlige kart, vanntett og lett. Ser for meg at det er tungvindt å ha en kindle i lomma.
 8. Stigstuv har vel kun åpent i påsken. Dette er en privateid hytte, og ikke DNT hytte. Det finnes heller ingen del hvor DNT nøkkel passer. Min mening er at denne ikke burde vært merket på annet vis enn en vanlig hytte på kartet. Mange som har gått på en smell her.
 9. Ble en kort tur på Hardangervidda onsdag til fredag forrige uke. IMG_1582.MOV
 10. Ett lettere alternativ til Bialetti moka kjelen er Gsi sin espresso lager. Samme prinsipp men mye lettere. Her fra en tur på Hardangervidda forrige uke. ellers er som tidligere nevnt aeropress ett godt tips. IMG_1582.MOV
 11. Turen ble en kortreist tur på Langøya, med telt og lavvo. Ble noe kaldt for kona og hun minste på 4 år, da det kikk hull i det oppblåsbare liggeunderlaget. Viser bare viktigheten av å ha celleplast under underlaget i tilfelle uhell.
 12. Hvis du kun er ute etter å redusere vekten hadde jeg kikket på div telt i dynema. Zpack duplex som tidligere nevnt er ett ett godt forslag.
 13. Har dette teltet selv, og er enig i at dette er ett av dem enklere teltene å sette opp alene. Men også ett enmannstelt. Kuppeltelt større enn dette begynner å bli knotete. Tunnelltelt er uten tvil enklere i mye vind.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.