Gå til innhold
 • Bli medlem

Danish

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Danish

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, tittelen sier vel det meste. Jeg har ikke bil, men er veldig keen på å tilbringe påskeferien under tregrensa, men samtidig med en følelse av ro. Driter i om det går en vei eller lignende i nærheten, så fremt plassen i seg selv ikke avslører dette;) Takker for tips!!
 2. Revsjøen blir bare verre og verre, syns jeg.
 3. Husker selv en sommer med mange lange turer på rappen, da protein nivået begynte å bli faretruende lavt, at tankene mine gikk til de gamle gutta som overlevde rent på hva de fanget selv. Respekt!
 4. Liker dette! Her har vi får både for villmarksfolk og toppklatrere! Eller for begge deler.
 5. Kom over denne sida: www.yourwilderness.org Ser ut som det er et sosialt nettverk retta mot friluftsfolk. Laga meg en profil, og det funker på samma måte som facebook, laste opp bilder, videoer, lage profil og finne venner osv... Ser ut som om de er i startgropa, men funksjonene funka bra. Ikke noe Farmville, og det lover jo godt
 6. Har forstått det sånn at NRK, i tilfeller der de ikke selv har stått for produksjonen, kjøper rettighetene til å legge serier ut i en periode på nett-tv. Så må de fjernes når perioden er over.
 7. Bear Grylls kniven er faktisk ikke så verst! Har den ikke selv, men har ettergått den i sømmene, og det er en solid kniv med mange festlige detaljer. Som f.eks. snedig gjemt brynje, firesteel og hammerhode. Klarer oss selvsagt uten, men det er faktisk en ganske bra "survivor"kniv.
 8. Til de av dere som er blitt syke: Hva var det som gjorde at dere skjønte dere var blitt syke?
 9. Bumper denne, jeg. For nå som sommeren er over, så er det vel noen nye bidrag der ute???
 10. Bare vær klar over at abonnementet fornyer seg selv! Gjøres automatisk hver 12. måned på datoen du i utgangspunktet registrerte den.
 11. Danish

  Sløying av fisk

  Husker med forargelse en tur på Børgefjell, hvor jeg i et desperat øyeblikk kastet fiskeavfallet ut i vannet for å bli kvitt måkene rundt meg. Big mistake! Resten av natten lå jeg og hørte på måkejævler stupe ned i vannet... Never again.
 12. Hei! Som regel er det bare avstanden fra selve brenneren og tennerpinnen. Prøv å bøy den litt tilbake eller alt ettersom. Som regel er den enten for nærme eller for langt i fra.
 13. Du får ikke pengene tilbake på XXL's 100% fornøyd garanti. Du får derimot muligheten til å oppgradere sekken til en annen modell og evt. betale mellomlegget, eller gå ned i pris. Da får du et gavekort på det resterende beløpet. Produktet må være ubrukt for å få pengene tilbake.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.