Gå til innhold

CNB

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CNB

 • Bursdag 25. juli 1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvor lenge varer en liten gassboks med fireballen?
 2. Ja jeg kikka litt på den fireball saken også, men tenkte heatpalen var fin å koke morraskaffe på også Pluss at det virka fint at den var veltesikker, siden jeg har hund tenker jeg det er greit å holde det så sikkeet jeg kan.
 3. Er usikker sjøl..Men den er jo lager for oppvarming av båt, og det blir vel det samme som baki bilen..? Jeg har uansett en sånn krok som du fester på bakluka for å holde den noen cm åpen. Kanskje kjøpe en co2 varsler i samma slengen. Tenkte å belage meg på å bo litt baki bilen under jakta, så hadde vært digg med en sikker varmekilde.
 4. Hei Har fiksa meg seng osv bak i lasterommet på en Toyota. Lengden på lasterommet er 2.5 m, høyden er jeg usikker på. Sitter nå å lurer på om jeg skal kjøpe meg en Heat Pal for å få litt lunk der inne på kvelden. Fyrer selvsagt med gløtt på døra. Noen som har erfaring med noe sånn? Tenker jo at det burde gå helt fint siden den er beregna på båt..? C
 5. Ikke meninga å være en surmuler altså, men jeg er skikkelig spent på hvor mye skade dette kan gjøre på terrenget der de slår leir om det er flere hundre mennesker i slengen. Ser for meg at det fort kan bli litt festivalstemning..
 6. Takk Trond! Da blir det en sånn etter hvert. Jeg skal bruke den i en tentipi safir 7 som basecamp under jakt osv.
 7. Vurderer å kjøpe denne :http://mobiba.no/lavvo-ovn-sogra/ , men syns den ser så vinglete ut med de beina som står så tett sammen? Er den noen som har prøvd denne ovnen og kan si noe om den i såfall? Har to hunder så det er jo flott med det varmeskjoldet, men noe dritt hvis ovnen velter..
 8. CNB

  Vann på tur

  Vet ikke om det er meg du sikter til her? Jeg har da drukket vann i naturen jevnlig i over 30 år, og blitt dårlig EN gang.Og det var i Norge. Jeg har også vært i fjellene Himalaya i flere uker, og drukket vann der uten å bli dårlig i det hele tatt. At jeg velger å sjekke litt lenger opp i bekken før jeg drikker etter en sånn episode er vel ikke noe å henge seg opp i? Forøvrig så spiller det en viss rolle hvor i landet du bor også. På østlandet er det feks mye avrenning fra landbruk enkelte plasser som gjør at jeg for min del velger å droppe å drikke vann i nærheten av jorder, uten at jeg syns det er "masse styr" eller velger på bli hjemme på sofaen... Jeg syns det må være lov av trådstartet å stille spørsmål, og få svar fra folk med forskjellige erfaringer. Dere som har vokst opp med sau i nærheten, kan det tenkes at dere har høyere toleranse enn andre?
 9. CNB

  Vann på tur

  Jeg fikk totalt tarmkollaps, og klora meg fast over dassringen i en uke etter å ha drukket nydelig fjellvann. Problemet var den store saueflokken jeg ikke så med en gang, som sto rett ovenfor å dreit i vannet. Kramper i magen, og en lukkemusklatur som levde sitt eget hensynsløse liv. Var helt jævelige greier. Så jeg sjekker rimelig nøye etter den episoden..
 10. CNB

  Fuglehunder og kulde

  Kjøp et godt varmedekken, og jervenhiet. Eventuelt sy om en gammel sovepose.
 11. Hei. Tenkte å kjøpe meg en lett camodress til revejakt og duejakt. Noen som har erfaring med denne fra Magasinet? http://www.magasinet.no/bekledning/jakt-og-turdresser/dovrefjell-hunter-silent-dress
 12. Anbefaler deg å dra på Norwegian Outlet på vestby. Der finner du noen ganger veldig bra tilbud på de merkene du nevner. Jeg kjøpte meg Bergans Grotli dress for full pris på nett, uka etter fant dama samme dress på Vestby til 1/3 av prisen.. Sett Pasvik jakke der til rundt 900 kr feks.
 13. Hei. Begynner å bli noen år siden sist jeg var på villmarksmessa. Skal kjøpe meg nytt telt nå, og lurer på om det er noen vits i å dra dit for å se etter tilbud? Siden vi er 2 stk, så koster det jo en del med inngang, parkering osv.. Ble ikke veldig imponert sist gang jeg var der, men håper jo at det kanskje har tatt seg opp?
 14. søk også litt her inne.. http://www.fjellforum.no/topic/20057-hva-kan-man-spise-i-skogen/ Lykke til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.