Gå til innhold

CNB

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CNB

 • Bursdag 25. juli 1978

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke meninga å være en surmuler altså, men jeg er skikkelig spent på hvor mye skade dette kan gjøre på terrenget der de slår leir om det er flere hundre mennesker i slengen. Ser for meg at det fort kan bli litt festivalstemning..
 2. CNB

  Sogra lavvo ovn ?

  Takk Trond! Da blir det en sånn etter hvert. Jeg skal bruke den i en tentipi safir 7 som basecamp under jakt osv.
 3. Vurderer å kjøpe denne :http://mobiba.no/lavvo-ovn-sogra/ , men syns den ser så vinglete ut med de beina som står så tett sammen? Er den noen som har prøvd denne ovnen og kan si noe om den i såfall? Har to hunder så det er jo flott med det varmeskjoldet, men noe dritt hvis ovnen velter..
 4. CNB

  Vann på tur

  Vet ikke om det er meg du sikter til her? Jeg har da drukket vann i naturen jevnlig i over 30 år, og blitt dårlig EN gang.Og det var i Norge. Jeg har også vært i fjellene Himalaya i flere uker, og drukket vann der uten å bli dårlig i det hele tatt. At jeg velger å sjekke litt lenger opp i bekken før jeg drikker etter en sånn episode er vel ikke noe å henge seg opp i? Forøvrig så spiller det en viss rolle hvor i landet du bor også. På østlandet er det feks mye avrenning fra landbruk enkelte plasser som gjør at jeg for min del velger å droppe å drikke vann i nærheten av jorder, uten at jeg syns det er "masse styr" eller velger på bli hjemme på sofaen... Jeg syns det må være lov av trådstartet å stille spørsmål, og få svar fra folk med forskjellige erfaringer. Dere som har vokst opp med sau i nærheten, kan det tenkes at dere har høyere toleranse enn andre?
 5. CNB

  Vann på tur

  Jeg fikk totalt tarmkollaps, og klora meg fast over dassringen i en uke etter å ha drukket nydelig fjellvann. Problemet var den store saueflokken jeg ikke så med en gang, som sto rett ovenfor å dreit i vannet. Kramper i magen, og en lukkemusklatur som levde sitt eget hensynsløse liv. Var helt jævelige greier. Så jeg sjekker rimelig nøye etter den episoden..
 6. CNB

  Trenger tips

  Hva med pulk?
 7. CNB

  Fuglehunder og kulde

  Kjøp et godt varmedekken, og jervenhiet. Eventuelt sy om en gammel sovepose.
 8. CNB

  Dovrefjell Camo jaktdress?

  Hei. Tenkte å kjøpe meg en lett camodress til revejakt og duejakt. Noen som har erfaring med denne fra Magasinet? http://www.magasinet.no/bekledning/jakt-og-turdresser/dovrefjell-hunter-silent-dress
 9. CNB

  Seriøst alt for mange valg...

  Anbefaler deg å dra på Norwegian Outlet på vestby. Der finner du noen ganger veldig bra tilbud på de merkene du nevner. Jeg kjøpte meg Bergans Grotli dress for full pris på nett, uka etter fant dama samme dress på Vestby til 1/3 av prisen.. Sett Pasvik jakke der til rundt 900 kr feks.
 10. Hei. Begynner å bli noen år siden sist jeg var på villmarksmessa. Skal kjøpe meg nytt telt nå, og lurer på om det er noen vits i å dra dit for å se etter tilbud? Siden vi er 2 stk, så koster det jo en del med inngang, parkering osv.. Ble ikke veldig imponert sist gang jeg var der, men håper jo at det kanskje har tatt seg opp?
 11. søk også litt her inne.. http://www.fjellforum.no/topic/20057-hva-kan-man-spise-i-skogen/ Lykke til
 12. Jeg vil anbefale deg å finne en plass ved sjøen. Les deg opp på hva du kan spise av det du finner i fjæra. Tang, snegler, strandkrabber, skjell (husk å sjekk på blåskjellvarsling) Sett garn,teiner (kan du lage selv) og agnline om natta. Eventuelt må du lese deg opp på lavarter,(skjegglav og islandslav er gode kilder til karbohydrater) hvordan du lager lut og luter lav for å få i deg nok karbohydrater osv. Noen lavarter kan du spise som de er, feks navlelav(?). Er også en del røtter du kan spise som er ganske rike på karb. Røtter er vel generelt mer energirike enn det som vokser over jorda. Spis innsekter også hvis du orker. Lag te av granbarskudd. Finn ut hvor mye kcal du trenger hver dag for å holde det gående, og finn ut hva det tilsvarer i div mat du kan finne ute. Greia er vel å kunne finne mest mulig kalorier, med minst mulig jobb. Ikke spis noe du ikke er 100% sikker på!!!! Sjekk ut: http://rolv.no http://www.sassurvivalguide.com
 13. CNB

  Finnskogen

  Tusen takk for svar folkens! Skal ringe han Arild jeg, og så sender jeg deg en melding direkte Egil.
 14. CNB

  Finnskogen

  Hei Er det noen som har erfaring fra Finnskogene ved Våler i Solør? Ser på kartet at det er ganske mange skogsbilveier der, så jeg lurer litt på om det er veldig mye drift av skogen der med hogst osv, mye bilkjørig på skogsbilveiene? Grunnen til at jeg spør er at jeg har muligheten til å leie en hytte der inne, og jeg vil jo aller helst at det skal være så rolig som mulig, og minst mulig folk.. Begynner å bli veldig mange år siden jeg var der, så det hadde vært veldig fint hvis noen kunne hjelpe.
 15. CNB

  Langtur og fiskekort?

  Jeg mailet med fylkeskommunen om fiskekort i Forolhogna for et par år siden. Det fantes ikke noe fiskekort som dekket området da, men man kunne kjøpe kort for enkelte vann ved innfallsportene. Alt styret rundt fiskekortene, private vann osv gjorde at jeg la turen til en annen plass, men ting kan jo ha forandret seg. Jeg fikk mye god info når jeg mailet de som driver den siden her: http://midtnorsknatur.no/nb-NO/Forollhogna/OmOss.aspx
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.