Jump to content

CNB

Aktiv medlem
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Reputation

46 Neutral

About CNB

 • Birthday 07/25/1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nydelig bilde! Hvor mye ballast bruker du? Vil det funke med en sånn vanndunk man kan knøvle sammen på 15-20 liter ?
 2. Fikk sydd på D-ringer på hoftebeltet hos skredder/skomaker forrige uke. 450 kr inkludert D-ringene og ser ut som det er gjort på fabrikken. Veldig fornøyd.
 3. Outleten på Norrøna sine sider har 30% på Recon og Pararanger nå.. Ble en Recon på meg..
 4. Takk for tips om saks! At jeg ikke har tenkt på det, har som regel brukt kniven og det er ikke alltid så forsvarlig.. Ja Jægerens ble litt stor og sægga på en måte. Satt som et skudd over brystet osv, men jeg tror den ble for vid øverst i bakbeina og dermed litt stor i hullet til pikken.Den satt ikke helt tett mot magen. Kjøpte Non Stop sin dress nå, og den sitter mye bedre på min hund, men veldig stram å få over potene. Så den funker som bare det, selv om jeg har en følelse av at stoffet i den ikke er like "holdbart" som i Jægerens..
 5. Takk for svar😊 ja jeg har bruk for det, bor i Troms og skiturer på fjellet her med overnatting er ikke forsvarlig om han først begynner å kladde i pelsen. En gang kladdet han så ille at snøballen i hårene bak bakbeina ble så stor og hard at vi bare måtte snu, han klarte ikke gå. Han har heller ikke pels på mage og dårlig på innsiden av lårene. Forfryst pung gjør også at den må pakkes inn ved streng kulde. Så jeg må bare prøve meg frem. Har vært rundt i butikker, men ingen hadde noe annet enn det jeg har. Er ikke det beste utvalget her. Bestilte nonstop sitt, der kan man selv klippe hull til snoppen, så det blir kanskje bedre👍
 6. Takk for det. Jægerens superdekken er kondomdrakt til hund, og ikke varmedekken Har bestilt et annet merke nå, så får jeg se om det hjelper.
 7. Hei Jeg bruker nå jægerens superdekken på min fuglehund. Problemet er at det kommer inn såpass med løssnø i hullet der snurrebassen titter ut, og at dette pakker seg nedover i lårene på dressen helt til bikkja får problemer med og gå. Da må dekkenet av, og det er utrolig kjipt både for han og meg. Er det noen som har samme problem, og har funnet et dekken som ikke har dette problemet?? Jeg får ikke kjøpt noe mindre dekken da dette sitter som et skudd ellers.
 8. Jeg stussa på dette, og lurte veldig på hvor lenge bananer holder seg i sommervarmen der borte.. Syns forøvrig de burde fått bot for bygging av denna koia si også, området rundt ble jo helt rasert.
 9. Skal du spise lav, må som regel dette lutes først. C-vitaminer får du i deg av å koke te på barskudd osv. http://www.rolv.no/index.html https://www.nrk.no/livsstil/skjegglav-grot-1.3609176
 10. Hvor lenge varer en liten gassboks med fireballen?
 11. Ja jeg kikka litt på den fireball saken også, men tenkte heatpalen var fin å koke morraskaffe på også Pluss at det virka fint at den var veltesikker, siden jeg har hund tenker jeg det er greit å holde det så sikkeet jeg kan.
 12. Er usikker sjøl..Men den er jo lager for oppvarming av båt, og det blir vel det samme som baki bilen..? Jeg har uansett en sånn krok som du fester på bakluka for å holde den noen cm åpen. Kanskje kjøpe en co2 varsler i samma slengen. Tenkte å belage meg på å bo litt baki bilen under jakta, så hadde vært digg med en sikker varmekilde.
 13. Hei Har fiksa meg seng osv bak i lasterommet på en Toyota. Lengden på lasterommet er 2.5 m, høyden er jeg usikker på. Sitter nå å lurer på om jeg skal kjøpe meg en Heat Pal for å få litt lunk der inne på kvelden. Fyrer selvsagt med gløtt på døra. Noen som har erfaring med noe sånn? Tenker jo at det burde gå helt fint siden den er beregna på båt..? C
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy