Gå til innhold

Lofoten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  339
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Lofoten vant dagen sist Oktober 24 2012

Lofoten hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Lofoten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lofoten

  En uke på Hardangervidda

  God tekst og flotte bilder! Lærte meg et nytt uttrykk også; "blydenger"
 2. Lofoten

  Dorging

  Får ikke lagt ut bilde nå fra ipaden, men sjekk linken her så ser du. Du kan med fordel benytte større karabinkrok. Kan også knekke to små pinner som du taper sammen med karabinkroken, fungerer like fint som med strips. http://andrebjo.blogspot.no/p/ally-kano.html
 3. Lofoten

  Dorging

  Tape en litt stor karabinkrok på tverrspantet om du padler med Ally. Fiskestangen klikkes innpå, og går skrått ned mot bunnen av kanoen hvor du legger stangenden bak ene hælen. Fungerer veldig bra.
 4. Lofoten

  Flytransport Finnmark

  Takk for tips!
 5. Hei, noen som har padlet i Mazejohka og som vil dele litt av sine erfaringer? Lar det seg gjøre å padle motstrøms oppover eller blir elva for stri? Er det brukbart fiske i området? Hvitfisk og/ eller ørret og røye?
 6. Flere tråder om temaet men ingen med innhold. Noen som vet om sjøfly/helikoptertransport i området Kautokeino/Karasjok? Skal være flytransport i Inari men sliter med å finne nummeret dit. Forslag?
 7. Lofoten

  5 dagers padletur Finnmark

  Hei, noen som har forslag til 5-dagers fisketur med kano i Finnmark etter ørret/røye?
 8. Lofoten

  Pasvik i februar

  Flott rapport! har vært i Pasvik i månedskiftet mars/april, og kjenner meg igjen i beskrivelsen om at det kan være håpløst med fremdrift utenfor scootersporet om det er mye snø du var ikke innom Grenseparvasshytta?
 9. Lofoten

  Kart over Lahku nasjonalpark

  http://tv.nrk.no/serie/ut-i-naturen/dvna60001112/18-12-2012#t=45m20s Finner første innslaget fra Glomfjellet et stykke ut i "Ut i naturen: En naturlig helaften 18.12.2012". Det er redigert inn i små drypp, så man må nesten lete seg litt fram for å sy sammen alt, eventuelt bare se hele programmet.
 10. Lofoten

  Prispolitikk hos Oslo Sportslager

  Muligens en liten digresjon fra tråden, men om man ser på Komplettfritid.no sine nettsider så er absolutt alle priser i rød farge. Til forskjell har vel de fleste andre nettbutikker prisene oppgitt i mørke/svart farge, og tilbudspriser med rød skrift. Man kan jo spekulere i om dette er gjort bevisst fra Komplettfritid sin side eller ikke, for at varene skal fremstå "billigere".
 11. Lofoten

  Hilleberg Akto - plass til stor hund?

  Da var teltet på tilbud hos Komplettfritid.no, så da er det snart på tur i posten! Blir spennende å teste det ut. Skal komme tilbake med info vedr plass til hunden etter hvert.
 12. Lofoten

  Fenix HP11 hodelykt - dårlig kvalitet

  Kjøpte lykta fra Canada. Har bestilt slike magneter som qwer993 anbefalte. Kostet 2,80 USD inkludert frakt for ti stk magneter! Tror det vil gjøre susen.
 13. Lofoten

  Fenix HP11 hodelykt - dårlig kvalitet

  Se der ja! Det så ut som en veldig enkel og bra løsning! Takk for tips
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.