Gå til innhold
 • Bli medlem

Knut S

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  127
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Knut S

 • Bursdag 17. mars

Nylige profilbesøk

1 586 profilvisninger
 1. Og med det mener du endene? Kanoen ligger lagret i garasjen med bunnen opp, på arbeidsbukker ca 1-1,5 meter inn fra hver ende.
 2. Takk for gode innspill, jeg sjekker kanoen i vann og sender en mail til butikken for å høre hva de sier. Men jeg antar dette er vanlig for kanoer som er laget i polyetylen/plast.
 3. Skjønner, og ser poenget ditt. Men hvor mye skal man egentlig godta av slike avvik i materialene? Det skal sies at kanoen hadde ujevnheter når den ble pakket ut også, og ikke kun etter å ha ligget i solen. Kanoen står nå i garasjen, med en helt annen temp enn ute i solen, og ujevnhetene er der fortsatt.
 4. Takk, da blir det en reklamasjon ja. Liker at utstyr er helt i orden.
 5. Takk for svar. Da regner jeg med at dette er en reklamasjonssak ovenfor butikken?
 6. Et raskt spørsmål ang. nyinnkjøpt Old Town Penobscot 164. Er helt noob på kano, og den har kun blitt benyttet på et par turer. Spørsmålet er; skal bunnen på kanoen være «bulkete», se bilder. [Hidden Content]
 7. Tusen takk for utfyllende svar, Anders. Da ligger det en tilsvarende i handlekurven på fjellsport😀👍🏻
 8. Beklager, veldig dårlig formulert fra min side Tenkte på bæreselen til minsten. Har en liten en på nesten en måned nå, og gleder meg til å komme meg ut på tur igjen. Men usikker på når de kan begynne å sitte en en slik bæresele/bæremeis.
 9. Flott rapport. Hvilken sekk benytter du til minsten, og hvor gammel er han?
 10. Har Alpinelite som er samme pose som Ultralite, bare litt bredere. Favorittsommerposen til vår, sommer og høst, og med på de aller fleste turene. Kan kanskje bli litt varm på sommeren, men da er det bare å justere litt med glidelåsen. Har også brukt den ned mot -10, noe som fungerte helt greit.
 11. Det er helt sikkert årsaken til lekkasjen. Fyrer opp og stenger primusen etter boken, så skal vi se om det ikke blir andre boller:)
 12. Takker for raske svar. Lekkasjen oppstår i det jeg skrur sammen modulene, ikke i etterkant. Virker som det er endel trykk som presser drivstoff ut, før de har blitt skrudd helt sammen.
 13. Da ble det en Omnifuel II på salg også. Et kjapt spørsmål, skal det oppstå lekkasjer når man fester flasken til selve pumpen. Dette er før pumping og fyring av brenneren starter. Kan ikke si at jeg har opplevd dette med Optimusen.
 14. Et noobspørsmål angående mulifuelbrennere. Snur dere alltid flasken til "off" etter hver koking, eller er det kun etter siste gangs bruk og leir skal brytes? Greia er vel å la brenneren tømme seg selv for brensel, men at dette må gjøres hver gang er vel rett og slett litt knotete, særlig når alt er koblet til en primusplate. Har brukt mye jetboil og andre gassbrennere, og der er saken veldig enkel. Men ble veldig usikker angående mulitfuelen på helgens tur.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.