Jump to content

Fiskepadde

Aktiv medlem
 • Posts

  273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Fiskepadde

 1. Jeg har syntetiske nettingtrøyer fra Brynje, slitesterke de!
 2. Snota i silpoly hadde gjort seg, om det stemmer at de alt har fått orden på sittehøyden. Når Tarptent Moment DW klarer 100cm på innerteltet burde andre også få det til.
 3. Disse har fungert bra for meg i flere år. Kjøpte en gang i tiden når de kosta 29kr (?) på salg. https://www.xxl.no/line-one-hunting-warm-ullsokk-gronn/p/1104506_1_style
 4. Ikke det teltet nei, men har prøvd diverse produkter fra produsenten. Kvaliteten var så som så.
 5. Bruker trangia med gass når jeg er ute med ungene nå om dagen, er enklest og tryggest. Mange andre plasser å spare vekt. Trenger bare 1 gryte og stekepanna.
 6. Borah sin er ganske svær, mammut grevling er ikke fullt så svær.
 7. Ville mye heller kjøpt dette, om kvaliteten er like bra som på tunellteltene til Sydvang: https://www.fjellsport.no/merker/sydvang/sydvang-skaring-3-p-dome-ul-tent-haute-red?channable=01384b6964003131382d3336343275&variantId=118-3642&gclid=Cj0KCQjwmouZBhDSARIsALYcouonQWgVDx_Vf-qJEfTamTlD5X9LHwNbyltIFE5UX7YkQ6x_VFyLSqYaAlcJEALw_wcB
 8. Bruker isolert Jervenduk (må være isolert så den suger til seg kondens) om vinteren og en Borah gear bivy om sommeren (noe kondens men mindre insekt og vind). Du kan jo vurdere en MLD e-vent bivy.
 9. Fiskepadde

  Fiske med lodd

  Du kan jo prøve glidende selvutløsende takkel nederst med to løkker på sena over? Da går alt «beint fram» og du får et agn liggende på bunn.
 10. Fiskepadde

  Fiske med lodd

  Lodd i bunn og valgfritt antall opphengsløkker over ja. Navnet stammer vel kanskje fra når munkene ba pater noster (fadervår) mens de fiska 🤔 lager bare den nederste løkka litt lengre, bom blir for fancy for meg (har prøvd men merka ikke noe forskjell på fangsten) 😄
 11. Fiskepadde

  Fiske med lodd

  Mangen av de er fine på sandbunn, men har enda til gode å finne denslags her i nabolaget 😄 Er og overbevist om at jeg uansett får mer fisk på et paternoster med 3 oppheng
 12. Fiskepadde

  Fiske med lodd

  Jeg og bruker slikt paternoster-takkel. Effektivt til det meste, og mindre surr enn alskens frittflytende selvutløsende hokus pokus oppheng.
 13. Er 15d duken deres plutselig blitt dugelig til 4-sesongs nå?
 14. Vi har noen Sea to summit dameposer i "standard" lengde til våre (dun men kommer jo også i synt) som ikke kosta alt for mye og som er forholdsvis kompakte (vil tro de passer til rundt 160cm). Barna er 5 og 8 år, og det er bare nødvendig med snøring i bunn til 5 åringen. Du kan eventuelt sjekke Cumulus sine poser, de har både junior modell og voksen av diverse både synt og dun.
 15. Det kommer mer an på fiskeren enn stanga, heldigvis. Men 5-20 må være bra for det meste, og når det gjelder snelle 1500-2000 eller deromkring alt etter hvilken modell du går for. Jeg liker Shimano sneller godt. Gjerne med bakbrems.
 16. Ikke alle produseres i Kina, ProTrail syr de fremdeles in house. Men hvorvidt kvaliteten er bedre den ene eller andre plassen kan nok diskuteres.
 17. Ser nesten nye ut disse 😅 Så lenge gummien er myk som den skal bør de fungere, men som med bildekk kan ting bli hardt og sprøtt etterhvert.
 18. Enklere når du setter det opp med to staver, en i toppen og en i nebbet, får høyere inngangsdør. Leiki sherpa har skum på håndtakene, veldig behagelig og fin løsning med mange mulige grep for ulendt terreng. Hvilken sekk har du? Jeg tenker å bestille en exodus men stadig usikker på rygglengden.
 19. Jeg bruker et MLD Cricket, som egentlig er pyramidetelt uten dør. Solomid XL er teltalternativet. Veldig bra kvalitet på alt fra MLD. Gåstavene mine er Leiki Sherpa og tviler sterkt på at jeg klarer å knekke de med det første.
 20. De tilbyr ulike tykkelser av stoff på bestilling, om du ikke alt har gått for det valget i den du har?
 21. Innerteltet på fjellheimen er 210, og med Hogback får du rettere vinkel på sidene.
 22. Har ikke prøvd med breie matter, vi bruker alle standard bredde og det er god plass. Litt små vestibyler, men med små unger er det alltids plass i fotenden. Men 120 liter pakkrammesekken må nok ligge ute under regntrekket. Våre er 5 og 8, liker at det er litt takhøyde og.
 23. Cumulus så får du posene i den størrelsen du selv vil
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy