Gå til innhold
 • Bli medlem

Seeeb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Seeeb

 • Bursdag 04. mars 1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

158 profilvisninger
 1. Ikke så dumt😅 Bare tenkt jeg skal kjøre for turen sinn del også hehe! Må kanskje vurdere andre alternativ 🤔
 2. Hei! Jeg lurer på om noen har erfaring med tur til Børgefjell fra Bergensområdet? Det er jo en liten kjøretur å komme seg dit og er interessert i innspill på kjørerute og vandrerute. Har så vidt begynt å se på tur dit og har sett for meg Namsvatnet og Smalåsen som mulige startpunkt. Beregnet kjøretid er ca. 15t noe jeg tenker å ta i to dagsetapper. Har tenkt å bruke 1 dag til å gå innover, så det blir ca. 6 dager i kun transport mer eller mindre da totalt. Så spørs det litt med ferie, men i hvert fall 5 dager der inne da. Tenker i slutten av juli, begynnelsen av august.
 3. Hehe fantastisk! Gikk innover tidlig ettermiddag og returnerte torsdagen. Gikk innover til Nordvatnet, nord-vest for Nordmannslågen. Gav absolutt mersmak!
 4. Hei, reiste opp 27 juli var ganske fult, men fant en plass. Glemte helt å sjekke her igjen for svar 😅
 5. Hei, jeg lurer på det samme 😅 Så svar under her angående å ringe👍🏻 Men noen som har vært der siste tiden?
 6. Hei, lurer på hva du synes om dette teltet så langt? Sett en del på det og vurderer det sterkt.
 7. Hei, jeg er ingen ekspert og heller mer i din gate vil jeg tro. Teltet jeg har hatt de siste 4 årene og vært kjempe fornøyd med er et billig 3-mannstelt til 2000kr fra Heldre, kjøpt på Sport Norge Sletten. Brukt det mest om sommeren, men også fått kjørt seg på høst og vår. Tåler overraskende bra med vær! Super lett å slå opp, jeg bruker ca. 4-5 min vil jeg anslå. Veier 2kg og har ett helt ok fortelt. Får plass til sko og sekk der. [Hidden Content] Heldre er en del av LMNTS Productions som er eid av de samme som eier og driver Sport Norge og Sport Outlet. Jeg er ofte
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.