Gå til innhold
  • Bli medlem

Seeeb

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Seeeb

  1. Hehe jeg kjøpte nettopp Allak 2 og fikk umåtelig lyst på Soulo selv med en gang 😂 Avsporing: Har hatt litt forskjell, men bruk mest MSR Hubba Hubba NX2, men det er alt for kaldt og enkelt til vinter og litt tøffere vår/høst vær på Vestlandet. Dog er det vesentlig lettere og et helt fantastisk telt som tåler sinn del juling.
  2. Går mest i risengrynsgrøt for min del😋 Bruker som oftest kun vann og ikke tørrmelk, men litt bedre med tørrmelk da. Bare ha nok sukker og kanel, og gjerne litt smør 😄
  3. Hei, Har hatt litt forskjellig både fra Norrøna og andre, og vil bare si jeg er veldig fornøyd med Falketind jakken min. Brukt den mye med tung sekk og tåler mer enn jeg forventet av en så lett jakke. De som har dårlige erfaringer fra denne og for så vidt andre Norrøna jakker lurer jeg på hvordan har behandlet jakkene sine 😅 (Nei jobber ikke for Norrøna hehe! Faktisk jobbet for en konkurrent tidligere). Ellers så har Sport Norge sitt eget merke Vikafjell helt innafor gode jakker til en brøkdel av prisen av de store. Riktig nok ikke helt samme kvalitet, men funker bra de og. Alt avhenger jo av behov, budsjett, passform og preferanser. Lykke til!
  4. Har selv denne og er veldig fornøyd. Skal jeg kun koke vann bruker jeg som oftest bare MSR PocketRocket II Før jeg skaffet meg disse brukte jeg utelukkende Primus Essential Stove Set 2,3L.
  5. Helt supert med gode tilbakemeldinger og ikke minst kjekt å lese turrapporter fra tidligere turer 😃
  6. Såpass ja! Får håpe på det ja, hvis ikke kan jeg utsette det en uke ca. 😅
  7. For de som finner det interessant så blir det nok å kjøre fra Os i Bjørnafjorden i starten av siste uke i juli (mellom 24-27) opp til Trondheim. Ta en natt der på hotell før tidlig opp å kjøre videre til Røyrvik og Namsvatn. Booke meg med båten også har jeg planlagt grovt en rute innover derfra 🙂
  8. Seeeb

    Sommeren 2021

    Blir en ukestur solo til Børgefjell i slutten av juli. Satser på ok bett, men provianterer for null fisk også hehe!
  9. Ikke så dumt😅 Bare tenkt jeg skal kjøre for turen sinn del også hehe! Må kanskje vurdere andre alternativ 🤔
  10. Hei! Jeg lurer på om noen har erfaring med tur til Børgefjell fra Bergensområdet? Det er jo en liten kjøretur å komme seg dit og er interessert i innspill på kjørerute og vandrerute. Har så vidt begynt å se på tur dit og har sett for meg Namsvatnet og Smalåsen som mulige startpunkt. Beregnet kjøretid er ca. 15t noe jeg tenker å ta i to dagsetapper. Har tenkt å bruke 1 dag til å gå innover, så det blir ca. 6 dager i kun transport mer eller mindre da totalt. Så spørs det litt med ferie, men i hvert fall 5 dager der inne da. Tenker i slutten av juli, begynnelsen av august. Noen innspill? 😃
  11. Hehe fantastisk! Gikk innover tidlig ettermiddag og returnerte torsdagen. Gikk innover til Nordvatnet, nord-vest for Nordmannslågen. Gav absolutt mersmak!
  12. Hei, reiste opp 27 juli var ganske fult, men fant en plass. Glemte helt å sjekke her igjen for svar 😅
  13. Hei, jeg lurer på det samme 😅 Så svar under her angående å ringe👍🏻 Men noen som har vært der siste tiden?
  14. Hei, lurer på hva du synes om dette teltet så langt? Sett en del på det og vurderer det sterkt.
  15. Hei, jeg er ingen ekspert og heller mer i din gate vil jeg tro. Teltet jeg har hatt de siste 4 årene og vært kjempe fornøyd med er et billig 3-mannstelt til 2000kr fra Heldre, kjøpt på Sport Norge Sletten. Brukt det mest om sommeren, men også fått kjørt seg på høst og vår. Tåler overraskende bra med vær! Super lett å slå opp, jeg bruker ca. 4-5 min vil jeg anslå. Veier 2kg og har ett helt ok fortelt. Får plass til sko og sekk der. https://sportnorge.no/product/64244 Heldre er en del av LMNTS Productions som er eid av de samme som eier og driver Sport Norge og Sport Outlet. Jeg er ofte veldig skeptisk til egenproduserte ting og ukjente eller mindre kjente merker, men dette er faktisk veldig bra.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.