Gå til innhold

Gazza

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gazza

Nylige profilbesøk

682 profilvisninger
 1. Hei Er det noen som har handlet av Amfibi Outdoor ( amfibi.no ) i det siste? De har fått mye pepper på sine egne Facebook-sider, og jeg er skepisk til å handle der. Føler også at sidene ikke er helt oppdaterte? Men de har fin pris på en ulltrøye jeg har lyst på.
 2. Gazza

  The North Face Triarch 3

  Hei Er det noen som har erfaring med dette teltet eller evt liknende fra The North Face? Jeg skal evt kun bruke det på sommerstid på Hardangervidda etc Så det oppslått på XXL i dag og det ser veldig bra ut mht liggelengde og høyde. https://www.xxl.no/the-north-face-triarch-3-tremannstelt/p/1117680_1_style
 3. Gazza

  Helsport fonnfjell pro 2

  Har brukt dette teltet 1 uke på Hardangervidda i sommer. Ved kombinasjon av sterk vind og regn, kleber inner-og yttertelt seg fort sammen og det blir noe fuktig i innerteltet. Det gjelder kortsidene. Ellers holdt det bra i vinden. Er 190cm og har SynMat 9 LW og er veldig fornøyd med liggelengden på det. Soveposen tar ikke borti endeveggen. Som godværstelt er det sikkert veldig bra. Men jeg synes det ble litt klønete med langt, smalt fortelt og små dører ( de to ytterste ) i en uke på fjellet med mye dårlig vær. Brukte nesten ikke baldakinen, da det som regel blåste friskt. Vurderer å selge det...men tror det skal få prøve seg i Femundsmarka en tur neste sommer før jeg evt gjør det.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.