Gå til innhold
 • Bli medlem

Skrim75

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Skrim75

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skrim75

  Snørekjøring

  Hunden er 2 år. Selen er en nomeversjon med feste i halerota. Det er vel som elgen sier, det kommer med alder og erfaring. Fuglehund er jo vimsete og interisert i mye rart. Han elsker å snøbade, det er ofte da og når han driver å vender etter vinden at problemet oppstår. Han skjønner litt med båndet da og prøver å komme ut, men værst når det kommer opp i skrittet.
 2. Skrim75

  Snørekjøring

  Jeg snørekjører en del på ski med min gordonsetter. Hunden liker å rulle seg stadig, å vende seg litt rundt og slikt. Dette fører ofte til at kjørestrikken havner under det ene beinet og opp i skrittet eller under magen. Finnes det noe patent eller gode råd for å unngå dette? Jeg har troll hundesele og bungeleasj kjørestrikk pluss en til.
 3. Magasinet selger borkrone med utskiftbare kniver. Kjøpte det til det gamle Rantanen boret mitt før jul. Kjempe fornøyd. Blir dyrt å sende til sliping her jeg bor. Nye knivskjær er ikke dyrt. De sendte borkroner for sliping hos Oves sportsfiske i Oslo, sportsbutikker her i området.
 4. Skrim75

  Lærstøvel

  Bruken min er jakt og diverse turer. Mye fjellturer. Er lei goretexstøvler som lekker etter et år og som tørker seint på tur. Siden bruken er mye utenfor sti så liker jeg litt høye støvler.
 5. Skrim75

  Lærstøvel

  Hei. Hvordan er markedet for en rein lærstøvel nå? Det er vanskelig å finne en lærstøvel uten goretex. Miltærstøvler og lundhags støvler har jeg, så hva finnes nå på markedet av reine lærstøvler? Tips ønskes., helst ikke lave støvler.
 6. Jeg kom faktisk på jobbinterjuv på en slik meteorolog jobb en gang, takket nei til videre interjuv da jeg fikk fast jobb etter studiene:-) Ja pensjonssparing og slikt er som regel smart å ha i orden når den tiden er kommet. Nå er vel Nordsjøen vanskelig om dagen uansett. Kjenner folk som tok kurs uten å få jobb. Er sikkert smart å ha en spesialkompetanse som er attraktiv eller få innpass via et service firma eller noe slikt.
 7. Har folk noen tips til jobb og yrker som gir mye fritid? Turnusjobb etc. Nordsjøen utgår da jeg neppe har kompetanse i orden. Jeg har tenkt en del på hvordan jobbe kun fra november til mai å kunne levd av det Finnes slike jobber eller blir det brøyting eller skisenter. Hadde fått mye tid til diverse turer sommerhalvåret da. Jeg ser dørstokkmila og slikt, men jeg bor slik til at dagsturer er hyppig og trives med det i dag. En higer alltid etter mere
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.