Gå til innhold

Skrotnissen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Skrotnissen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som kan anbefale gode zipoff bukser i dag? Sett på Revolution Race, men aner ikke om det er bra. Og lurer i tillegg på om det i det hele tatt er vits med zipoff. Ser for meg at de er vanskelige å dra over fjellskoene og at man derfor må ta av seg fjellsko, og da kan man like godt drasse med seg en (lett) shorts. Men kan kanskje være nyttig på kortere turer hvor man går med tursko som er litt mindre i størrelsen? Da ser jeg jo for meg man bare kan zippe opp og ta av seg buksebena.
 2. Hvilken del av landet holder du til på? Jeg bor nemlig på vestlandet og ser for meg at jeg i perioder ikke vil ha mulighet til å lufte posen så veldig ofte om det feks regner flere dager i strekk og jeg er på telttur. Men når jeg tenker meg om, så er det kanskje ikke da jeg aller helst vil på lengre telttur, så kanskje det ikke er et problem. Og det frister å kunne ha alt i dun, for av det (ganske begrensede) jeg har sett av syntetiske poser så tar de STOR plass, og plass i sekken er stort sett begrensningen for min del
 3. Hei! Min eldgamle sovepose er utslitt så jeg tenkte skaffe meg ny. Men, i tråd med tiden vi lever i så vil jeg ikke ende opp med å ha veldig mange soveposer, så tenkte at ideelt så kan jeg klare meg med 2 soveposer. Tenkte da en syntetisk 3-sesongspose av god kvalitet som jeg kan ha med meg på lengre turer som jeg gjerne går på sommeren (1-2 uker til fjells) i tillegg til en vintersovepose som jeg har med meg på helgeturer. Tanken bak syntetisk sovepose er at det, ifølge hva jeg har lest, takler godt potensiell fukt på lange turer. På kortere turer er ikke fukt et så stort problem, derfor dunsovepose til vinterturene, som for min del stort sett bare er helgeturer. Tanker om dette? Er det realistisk å klare seg med bare 2 poser? Eventuelt kan jeg gå for dun på 3-sesongsposen? Ville vært fint med lavere vekt og bedre plass på turene som varer flere uker, men om jeg kan la være å eie så sinnsykt mye utstyr så vil jeg gjerne det.
 4. Jeg har lest at den hadde lufting tidligere, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor de fjernet denne muligheten...
 5. Har kikket en del rundt i dag og det ser ut som det fort blir en slik en GPX Pro, når den etterhvert kommer på lager. Så takk til dere begge for å introdusere meg til Revolution Race, virker jo veldig lovende utifra det jeg har lest. Noen som har en formening om skallbukser/regnbukser? Ser xxl har en Haglöfs L.I.M. skallbukse på salg til 999 nå, så vurderer å kjøpe, ettersom jeg bor i Bergen og har lenge hatt lyst å ha lett, vanntett bukse til de dagene hvor det virkelig er mye regn. Dessverre er det ingen luftemuligheter, og det begrenser jo allsidigheten til en slik bukse. Noen gode anbefalinger der?
 6. Skrotnissen

  Ny turbukse

  Driver og ser på å kjøpe ny turbukse. Tenker krav til buksa bør være at den er vindtett, har luftemuligheter, god passform og helst litt stretch, i tillegg til at den er mest mulig allsidig dvs at den kan brukes både til fotturer, ski og klatring. Vanntetting er ikke et krav da jeg tenker å heller ha en ekstra tynn turregnbukse (tar gjerne imot forslag) og den bør ikke være foret da jeg syns det er mye enklere å justere varmen vha stilongs og lufting på buksa. Er egentlig fan av å ikke la seg rive med på utstyrsbonanza for å kjøpe ekstra dyre bukser, og har blant annet sett på rimelige Bergans-bukser i tillegg til Sport Outlet-bukser, men har jo veldig lite peiling på dette. Noen som har gode forslag?
 7. Hei! Jeg har en dobbel Ticket to the Moon som jeg fikk fra eksen. Lite brukt, men tenkte bruke mer i sommer. Har sett på myggnetting, men syns det er vanskelig. Noe er billig, noe er lett vekt, noe har bra løsninger, noe har feil størrelse. Har dere noen anbefalinger? Jeg syns egentlig DD Hammocks Superlight Mosquito Net ser dødsbra ut og til en rimelig pris på bikeshop, men tror den er litt for liten til hengekøya mi. Lurer da også på om jeg skulle skaffet en lettvektshengekøye i mindre størrelse (siden min er dobbel nå) som passer til den myggnettingen, men hmm, er jo litt dumt med myggnetting som er liten (i tilfelle jeg må låne den bort eller bytte ut hengekøye i fremtiden). Noen som har tanker om myggnetting, evt. bytte ut hengekøye? Hva anbefaler dere?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.