Gå til innhold
  • Bli medlem

Erik Haaland

Blogger
  • Innlegg

    297
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Erik Haaland vant dagen sist 5. april 2022

Erik Haaland hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

447 Excellent

Om Erik Haaland

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Stavanger

Nylige profilbesøk

6 130 profilvisninger
  1. Bestilte et 1P med solid inner i går. Får det vel i April 2023 :-)
  2. Kan jeg legge til så mange telefon nummere jeg vil på de forhåndsdefinerte 3 meldingene (har Safety plan), eller blir alt utover ett (1) nummer fakturert som en ekstra melding? Om jeg haker av for MapShare, vil det koste noe ekstra?
  3. Jeg har to BA Tiger Wall UL 2 - og har testet oppsett med andre enden mot vinden også på den eldre modellen (2020), da med mindre vind enn det som jeg linket til over. Det er ikke anbefalt av BA å sette det opp med kun den ene stangen mot vinden. Uansett, jeg føler meg trygg i teltet med veldig kraftig vind og det er det viktigste. Det står ikke tilbake for f.eks et Ringstind Superlight 1-2 jeg hadde, det var faktisk dårligere i vind etter min oppfatning.
  4. Iflg. Yr var det 20-25m/s på plassen jeg var (50-60 mph eller så), hadde ikke vindmåler og ikke mer vitenskapelig enn det
  5. Fikser vind bra ihvertfall
  6. Dette er mine erfaringer også med oppsett prosedyre og teltet er mer enn bra nok.
  7. Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long skulle vel være noe?
  8. Gjorde en uformell test med setup av Big Agnes Tiger Wall HV UL2 ved kysten av Rogaland. Det var sterk kuling med liten storm i kastene (20-25ms) så det skulle passe i forhold til hva som er grensen for hva jeg vil sette opp et hvilket som helst telt i vindmessig (setter alltid opp i så mye le som mulig men det er jo ikke alltid mulig å beregne været i fjellet for eksempel). Bardunen på fotenden ble ikke satt opp - så det er ytterligere forbedringspotensiale. Spurte Big Agnes om hva de mente var beste måte å sette det opp på og hode enden mot vinden var best i forhold til stabilitet. Å sette opp et slikt telt blir jo litt annerledes enn et "skandinavisk" type telt hvor inner og ytter er i ett, så det tar mer tid/knot under disse forholdene. Når det er sagt så er det ikke så ofte jeg setter opp telt hvor det er liten storm i kastene Og inni er det jo et HAV av plass i forhold til mitt Helsport Ringstind Superlight 1-2 som veier omtrent like mye ferdig pakka. Trenger jeg egentlig så mye plass eller kan jeg gå ned til ett Tiger Wall eller Copper Spur UL1.....tiden vil vise. Link til selve teltet her.
  9. Dette er et skikkelig Tommetrix!!!
  10. Noen som har byttet/modifisert ut solid inner med semi-solid eller ren mygginner med bathtub for å få ned vekten?
  11. Hvilket abbonement har du på din Inreach? Forøvrig ryddig pakkliste 👍
  12. Fin artikkel - https://backpackinglight.com/first-buy-a-smaller-pack-sanders/
  13. Til info, jeg kontaktet Outdoorline.sk og de sier Junction sekken kun selges direkte av HMG selv på deres sider.
  14. Denne ser jo ut som en perfekt blanding av Windrider og Southwest - men hvor kjøper jeg denne rimeligst? Det ser ut for at kun HMG på sine egne sider selger den, har ikke funnet den på f.eks. Outdoorline.sk - noen som vet?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.