Gå til innhold

Erik Haaland

Blogger
 • Innholdsteller

  242
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Erik Haaland vant dagen sist Januar 8 2017

Erik Haaland hadde mest likt innhold!

Om Erik Haaland

Nylige profilbesøk

1 565 profilvisninger
 1. Erik Haaland

  Zpacks Plexamid anyone?

  Noen som har fått bestilt seg dette - ser unektelig meeeeeget fristende ut Ikke minst med tanke på hvor romslig dette teltet er og så veier det kun 420 gram! Kontra Helsport sine Superlights så er det ikke spesielt dyrere heller.
 2. Erik Haaland

  Helsport superlight telt plass

  Zpacks Duplex er vel ikke så mye dyrere enn Helsport sine Superlights og 3 ganger så lett å bære med seg......
 3. Erik Haaland

  Lett telt 1-2/2

  Hva med Six Moons Design Lunar Solo da folkens? 800gr ferdig pakka...Enkeltduk, javel, men innvendig plass er jo himmel i forskjell fra en del andre. https://www.ultralightoutdoorgear.co.uk/equipment-c3/tents-shelters-c25/all-tents-c148/2018-lunar-solo-tent-p10298
 4. Finn.no annonse her. Pent brukt (4-5 overnattinger), kjøpt av meg på XXL for noen år siden men finner ikke kvitteringen dessverre. Alt som fulgte med originalt er med. En liten rift (se bilde) som kan repareres med medfølgende originale rep.sett (har ikke selv tatt meg bryet siden teltet ikke brukes). Går over til tarp og selger derfor dette. Kan sendes mot at kjøper forhåndsbtaler og dekker frakt.
 5. Erik Haaland

  Zpacks Arc Haul Zip?

  Transportering av svette er veldig viktig, derfor er frameless ikke aktuelt.
 6. Erik Haaland

  Zpacks Arc Haul Zip?

  Enig, det blir for veldig dyrt. Skulle egentlig ønske at en av de norske produsentene kunne tilby ultralett utstyr snart. Type 50l sekk rundt 600gram og telt i samme vektklasse. Men hverken Bergans eller Helsport f.eks. er interesserte. Kanskje Norrøna snart?
 7. Erik Haaland

  Zpacks Arc Haul Zip?

  Bruker Talon 44 siste 5 år og er veldig fornøyd så skal mye til da for å bytte den ut. Har sjelden behov for mer enn det som denne kan pakke. Fordelen som jeg ser det med Arc Haul Zip er at den er vanntett + frontloader!
 8. Erik Haaland

  Zpacks Arc Haul Zip?

  Noen som har erfaring med denne? Vurderer å gå til innkjøp av denne (+ Duplex teltet).
 9. Erik Haaland

  Norske kongeveier - tips?

  Er det noen oversikt over disse rutene noe sted, evt. noen her som har gått de forskjellige som vil dele sine opplevelser?
 10. Erik Haaland

  Turmat som ikke må varmes

  Google «cold soaking» og du får en god del info. Mange i USA som går de lange (månedsvis) turene uten gassbrenner.
 11. Ultralett er bare sååå 2018 - For 2019 blir det en FlexTrek 37trillion på meg!! https://youtu.be/1nM6wfjuirE?t=97
 12. Erik Haaland

  Ringstind Superlight som sagger når vått?

  TADA! Her er en oppskrift!
 13. Noen sonm har eksperimentert med forskjellige liner som er selvstrammende? Dette Helsport RSL 1-2 silnylon teltet sagger veldig i vått vær og det hadde vært flott med en løsning som gjør at dette ikke skjer. Tips?
 14. Erik Haaland

  Helgetur fra Stavtjørn til Støle

  Langtur denne helgen fra Stavtjørn til Stavanger Turistforening sin hytte på Støle. Sol, knusktørt og mer multer enn folk på turen innover - men jeg noterte at Helseministeren hadde vært på besøk for noen dager siden, bevis godt nok på at det er god helse å gå turen. Det gikk 4,5 timer inn med en liten pause på stølen Hommi. Link til turen for dag en på UT.no. Returen på Søndag gikk ned Søre Kvitladalen til STF hytta på Kvitlen (denne må dere besøke en gang!!), opp Nordre Kvitladalen til Hommi og så tilbake til Stavtjørn, totalt 35km begge dager og 10 timers trav, så det brant godt under føttene vel fremme ved bilen. Men turen tar jeg gjerne igjen! Fin start ved Stavtjørn Elva til venstre renner ned til Barbuvannet Vakre Hommadalen Hommi Hovlandsstølen til venstre STF hytta på Støle Kjentfolk på besøk Søra Kvitladalen Reine Amazonas, bare litt mindre vann.... STF hytta på Kvitlen Opp Nordre Kvitladalen Hadvardhomtjørna på høyre side Siste innspurt
 15. Erik Haaland

  Gjestevisitt i Austheiene i Setesdal

  Godt poeng, men det står et skilt med plakat over hva dette er rett ved siden av så sjansen for at folk legger på steiner da er veldig liten slik jeg ser det.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.