Gå til innhold

Rogavel

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rogavel

 • Bursdag 31. mai

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sandnes (Stavanger)

Nylige profilbesøk

577 profilvisninger
 1. Kunne ikke vært mer fornøyd med min Helinox Ground Chair!:) Lett å sette sammen, veier rett over 600gram og tar ca like mye plass som et standard luft liggeunderlag. Den synker ikke ned i jorda/snøen slik som noen andre modeller gjør. Du sitter lavt må du ta i betraktning. Sliter du med å komme deg nedi og ut av en godstol pga korsryggen kan en større og litt tyngre variant være bedre for deg.
 2. Det er slike dager som gir de fine, tempererte og lyse dagene ekstra glede! Stå på og god tur i morgen Kjekt å lese oppdateringene dine.
 3. Minnet meg nesten litt om gamle Windows bakgrunnen😄 Takk for du deler en fin turrapport:)
 4. Ha en flott tur! Dette blir gøy å følge mens vi andre stiller inn vekkerklokkene for å komme oss opp på arbeid. Som andre tidligere har nevnt ser jeg også frem til mer nerdeinnlegg om utstyret du har med deg:)
 5. Ja, de nevner både den og Feral genseren fra Ulvang. (Og enkelte trenger å lese ett par fakta om rovdyr og sau i Norge virker det som.. beklager TS, klarte ikke dy meg)
 6. Noen med erfaring fra Ulvang sin netting? «Ulvang Merino Net 3/4 Pants» og «Ulvang Merino Net RN LS Shirt» ? Disse har 100% merinoull i motsetning til Brynje og Aclima.
 7. Hadde jeg vært denne dama hadde jeg nok «vært uheldig og gått ifra all ID hjemme i byen, som jeg heller ikke husket navnet på!» og gått min vei. Kontrollfreaknorge som gir ut en slik hinsides bot altså.. hadde holdt leenge med én.
 8. Trasket rundt omkring på Tysvær, Nedstrand. På stier, utfor stier, noen flotte utsikter og en del fisking. Nydelig vær og stemning! Valpen, Ivar, poserer dritbra på bildet💩 Operasjon redd fiskekroken Ivar soler seg mens vi fisker. lånte bort Unna teltet til han ene turkameraten mens jeg sov i Nallo 3
 9. Er det denne du mener? Ikke så galen pris på den nå hvertfall.
 10. f... dette skulle jeg visst om før jeg bestilte Rab dunposen min.. med RZ av alle ting
 11. Dunpose da? Evt Mountain Hardwear som påstår de har en ny måte å lage posene sine på slik at deres syntetiske poser kan konkurrere mot dunposer i vekt og temperatur. Pakkstr er derimot dobbelt så stor. Her er det noen gode forslag. Jeg har bl.a skrevet et innlegg om Mountain Hardwear Lamina Z Blaze posen som har T-Lim på -26°C. Denne er relativt billig ifht dunposer.
 12. Dersom du ikke har funnet deg telt: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=142476566 Uten bunnduk vel og merke, kan prute godt på prisen da Vi klarte oss helt fint uten bunnduk i førstegangstjenesten!
 13. Dette hører vel heller til under "Hva har du kjøpt nå"-tråden, en her inne som handler om bukser med full glidelås langs beina? Sikkert et brukbart kilt å ha med seg på tur uansett!
 14. Unna veier jo 2285 gram, rundt 1 kg mer en oppgitt Trolltind vekt (Helsport oppgir både 1,45 kg og 1,3 kg på sin hjemmeside. Se produktbeskrivelse , samt info. Hva stemmer?) I Unna får man 10 cm mer på lengden, 10 cm mindre på bredden og 5 cm lavere høyde. @Memento mori , hvilke telt står best i vind av disse to? Vil også tippe Hilleberg 1200-duken er mer slitesterk/robust en Trolltind sin SL duk?
 15. Jeg hadde iPhone 5s i 2,5 år uten problemer med batteriet. Varte ned til 0% alltid. Fikk meg iPhone 6s og her kunne batteriet ryke når som helst føltes det ut som. Værste jeg har vært borti.. Så kom iPhone X. Denne har oppført seg eksemplarisk på alle områder. Kanongodt kamera -spesielt i "portrett modus". 5s har vært en reservetelefon til nøds (og lillebrors lånetlf i et godt halvt års tid). Selv om denne mobilen ser ut som den har vært gjennom krigen så holder den fortsatt mål (med en liten systembug en sjelden gang, men sjeldent. Dette kan og skyldes at den som sakt ser ut som den har vært gjennom krigen. I dag er den såpass herpet at den ikke lenger kan trykkes på, men starter gjør den!) Virker som iPhone 6 serien var noe ræll for de fleste når det gjaldt batteriet. Savner litt størrelsen og robustheten på 5s, men den store skjermen på X er veldig kjekk å ha til tider. Vann -og støvtett er X også. Ikke overdriv vanninga da, har hatt den med i dusjen ett par ganger der jeg surfet/ hørte på musikk. Har hatt små problemer med lyden under samtaler i korte perioder etterpå. Problemet har forsvunnet av seg selv etter noen dager:)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.