Gå til innhold
 • Bli medlem

Rogavel

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rogavel

 • Bursdag 31. mai

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sandnes (Stavanger)

Nylige profilbesøk

718 profilvisninger
 1. Jeg skulle gå for DSG da jeg vurderte hunderaser. Endte opp med en Norsk Lundehund!:) Det er en gammel ur rase som passer inn i beskrivelsen din -eneste lille haken er at noen Lundehunder kan være noe sta til tider (ur raser er ofte litt sta..) Verdt å kikke på og lese litt om hvertfall:)
 2. Var bare meningen å fyre opp litt😄 Jeg er forsåvidt litt enig i det som blir skrevet på denne tråden!
 3. I Norge har vi nesten 7000 ferskvann og 22000 elver en kan fiske i. Forstår deg veldig godt at det er viktig å fiske i akkurat det vannet. Han gretne gubben kan heller finne seg en annen plass å komme seg vekk fra folk å by på!
 4. Kunne ikke vært mer fornøyd med min Helinox Ground Chair!:) Lett å sette sammen, veier rett over 600gram og tar ca like mye plass som et standard luft liggeunderlag. Den synker ikke ned i jorda/snøen slik som noen andre modeller gjør. Du sitter lavt må du ta i betraktning. Sliter du med å komme deg nedi og ut av en godstol pga korsryggen kan en større og litt tyngre variant være bedre for deg.
 5. Det er slike dager som gir de fine, tempererte og lyse dagene ekstra glede! Stå på og god tur i morgen Kjekt å lese oppdateringene dine.
 6. Minnet meg nesten litt om gamle Windows bakgrunnen😄 Takk for du deler en fin turrapport:)
 7. Ha en flott tur! Dette blir gøy å følge mens vi andre stiller inn vekkerklokkene for å komme oss opp på arbeid. Som andre tidligere har nevnt ser jeg også frem til mer nerdeinnlegg om utstyret du har med deg:)
 8. Ja, de nevner både den og Feral genseren fra Ulvang. (Og enkelte trenger å lese ett par fakta om rovdyr og sau i Norge virker det som.. beklager TS, klarte ikke dy meg)
 9. Noen med erfaring fra Ulvang sin netting? «Ulvang Merino Net 3/4 Pants» og «Ulvang Merino Net RN LS Shirt» ? Disse har 100% merinoull i motsetning til Brynje og Aclima.
 10. Hadde jeg vært denne dama hadde jeg nok «vært uheldig og gått ifra all ID hjemme i byen, som jeg heller ikke husket navnet på!» og gått min vei. Kontrollfreaknorge som gir ut en slik hinsides bot altså.. hadde holdt leenge med én.
 11. Trasket rundt omkring på Tysvær, Nedstrand. På stier, utfor stier, noen flotte utsikter og en del fisking. Nydelig vær og stemning! Valpen, Ivar, poserer dritbra på bildet💩 Operasjon redd fiskekroken Ivar soler seg mens vi fisker. lånte bort Unna teltet til han ene turkameraten mens jeg sov i Nallo 3
 12. Er det denne du mener? Ikke så galen pris på den nå hvertfall.
 13. f... dette skulle jeg visst om før jeg bestilte Rab dunposen min.. med RZ av alle ting
 14. Dunpose da? Evt Mountain Hardwear som påstår de har en ny måte å lage posene sine på slik at deres syntetiske poser kan konkurrere mot dunposer i vekt og temperatur. Pakkstr er derimot dobbelt så stor. Her er det noen gode forslag. Jeg har bl.a skrevet et innlegg om Mountain Hardwear Lamina Z Blaze posen som har T-Lim på -26°C. Denne er relativt billig ifht dunposer.
 15. Dersom du ikke har funnet deg telt: [Hidden Content] Uten bunnduk vel og merke, kan prute godt på prisen da Vi klarte oss helt fint uten bunnduk i førstegangstjenesten!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.