Gå til innhold
 • Bli medlem

Pinealforest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Pinealforest vant dagen sist 5. januar 2020

Pinealforest hadde mest likt innhold!

Om Pinealforest

Nylige profilbesøk

832 profilvisninger
 1. Gikk fra Geilo og opp mot Prestoltskarvet på Søndag og overnattet et sted oppi der. Fulgte bare skisporet hele veien og la oss litt utafor syne. Lenge siden jeg har hatt så dårlig sikt !
 2. Jeg og to kompiser har planlagt en overnattingstur ute i fjellet søndag - mandag denne helgen. Da er det nemlig meteorsverm og nymåne, men været tilsier at det ikke blir å se en eneste stjerne. Hadde tenkt å gå opp til madonnaen i Trillemarka, men nå er det egentlig samme hvor vi drar. Hadde vært fint med et fjellområde som er relativt lett å ta seg inn i. Jeg har fjellski med pulk og mine to kompiser blir å bruke truger. Har vært ute en vinternatt før, men ikke i noe særlig fjellområder. Kom gjerne med tips til nybegynnervennlige toppturer / ruter inn i fjellet innafor 3.5 time kj
 3. Kan skrive under på at det ikke gikk an å se kun en episode ! Børge var 57 år i fjor, er det mulig ?! Det ser så sjukt ut å krysse Nordpolen, de lille vinterturene jeg tar er en barnelek i forhold.
 4. Litt usikker på hvor jeg skal spørre. Men, jeg bestilte kortfelle(r) ? til amundsen skia mine. Ski, bindinger, sko og staver kommer jo i par. Bestilte da også ett stk av denne her [Hidden Content] Men, når jeg tenker meg om... Kommer denne som et par eller har jeg bestilt 1 stk felle ?
 5. Har en slik Native American Flute som det heter. Er så vakker lyd på den, lydene den lager matcher naturen synes jeg. LIker å sette meg ved vannet og blåse av noen noter, lyden bærer godt over vannet. På forrige tur dro jeg frem fløyta sånn kl 12 på formiddagen og innen et halvt minutt hørte jeg noen skrike for full hals "SKRU AVVV !!!!!!!" på andre siden av vannet 😂 Liker å time turer med meteorsvermer. Er fantastisk å ligge å se på en full stjernehimmel og bare filosofere seg bort. Ellers prøve å være litt kreativ med matlaging, liker å røyke på tur selv om jeg aldri gjør det ellers. Me
 6. Har hatt dyrere kniver, men kansbol er vinneren for meg så langt. Ser det er flere her som liker den ! Plastslira liker jeg overraskende godt siden jeg ikke trenger å vri kniven riktig vei og så er det en fin klikk når den er dytta helt ned. Fint å kunne låne bort kniven med slira uten å hekte den av beltet også.
 7. Jeg knakk skinnleggen da jeg var 17 og har pga det fått litt ekstra slitasje på høyre kneet mitt tror jeg. Kjenner at det kneet er svakere og har hatt vondt i det før på tur. Pakker med meg en knestøtte om jeg skal gå langt på tur, kan kjøpes på Apoteket.
 8. Var på en 6 dagers tur til Vindolvatnet i Trillemarka 10 - 15. August. Jeg fikk såklart turens to første fisker. Skuffelsen er stor hos min turkompis da den første fisken er viktig. Kjempepent på Vindolvatnet, men skuffa over fisket der. Var ofte vak å se, men alle fiskene vi fikk var under 150g. Er en del hytter med båter og garn rundt vannet. Regner med at fisken som blir satt ut ikke rekker å bli stor før den havner i et garn. Første natta lå vi bare på liggeunderlag ute i lyngen, det var stjerneklart og Perseidene innvilget oss noen stjerneskudd. Veldig fornøyd over m
 9. Jeg har brukt sekken min minst 15 turer tenker jeg. Noen av de lengre enn andre og ikke en ting har røket enda.
 10. Jeg har en Xenith 88, elsker den sekken ! Er så mange smarte løsninger og store deilige lommer på den i tillegg til å være veldig behagelig å bære. Er litt frelst på Osprey tror jeg. Men, hver gang jeg drar på tur så er sekken absolutt stappfull. I hvertfall for en 5 dagers tur. Det er en lomme helt nederst på sekken for å dytte soveposen inn så slipper den å henge og slenge utapå. Men, da blir det trangt inni sekken til andre ting. Lurer på om det hadde vært hakket bedre med 105L versjonen for min del, men har klart med på alle turene hittil med 88L sekken.
 11. Det var nok da jeg sov i hengekøye på Knabben i fjor. Tror det var i November, rett før snøen kom. Temperaturen bikket nok så vidt under 0 kan jeg tenke meg i tillegg til at det blåste en del. Var i alle fall kald som ei bikkje på nesa, men resten av kroppen var grei. Sov greit nok !
 12. Både kona og jeg har Mountain Equipment Glacier 700. Jeg ser alltid på comfort temperaturen da jeg som regel ligger våken og hakker tenner hvis temperaturen nærmer seg t-limit. Denne her er den beste posen jeg har hatt, ytterstoffet tåler litt vann. Samtidig kjennes det ut som om posen blåser seg opp når jeg bruker den. [Hidden Content]
 13. Tror ikke jeg har vaska turbuksa mi på lenge 😄 Ser de har Nikvax på XXL, skal testes ut ! Takk for tipset.
 14. Har selv en Traverse 1 jeg har brukt mye. Den er veldig behagelig og har tålt mye. Får mye for pengene der men, blir blaut på knærne og rumpa av ingenting. Og fra forrige tur i Femundsmarka erfarte jeg har myggen forsynte seg lett gjennom stretchen på knærne så jeg satt mye og viftet vekk mygg derfra.
 15. Jeg tok feil, det var nok rådyr jeg har hørt. De er jo så søte og så lager de en sånn satans lyd !😅 Det hadde jeg aldri trodd. Men, det var akkurat slik den lød:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.