Gå til innhold

Pinealforest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Pinealforest vant dagen sist Januar 5

Pinealforest hadde mest likt innhold!

Om Pinealforest

Nylige profilbesøk

457 profilvisninger
 1. Var en tur på Lifanten i Kongsberg 3-4. Januar. Det blåste godt ! Det var i tillegg meteorsverm på menyen, Quadrantidene. Fikk sett en god del stjerneskudd, men definitivt ikke så mye som 120 skudd i timen som kan komme på maksimum. Litt skyer i horisonten ellers var det helt stjerneklart. Lagde oss en levegg der vi la ut granbar og liggeunderlag og bare lå i soveposen og kikket på himmelen. Det var så vakkert ! 😊😭 Aldri ligget ute på vinteren med sånn vind før, men var overraskende varm i posen bak leveggen. Klarte å sovne der til og med, måtte komme meg inn i teltet rundt 03:30. Noen av vindkastene må vel ha vært opp mot 20 m/s. Utsikten Teltet ble ikke optimalt satt opp så det fungerte nesten som et seil i vinden. Hadde det ikke vært for den bardunen på toppen der festa i et tre så hadde det skjedd noe 😛
 2. Gledet meg til kunne se noen stjerneskudd. Men, været er pill råttent her i Drammen
 3. Samme her !😃 Må først få meg en turbod da..
 4. Da tente jeg på 4000 kr til fordel for en pulk. https://www.fjellsport.no/fjellpulken-xcountry-turpulk-komplett-orange-130cm.html?q=pulk Jeg spurte kona om jeg fikk lov og da sa hun at jeg trenger den. 😁👍
 5. Tok en overnatting på Knabben i går, er så flott der. Begynte å gå oppover etter sola hadde gått ned, alltid spennende å tusle rundt i skogen alene i mørket Jeg var så heldig å se et stjerneskudd også ! Deilig å dingle i hengekøya og se på stjernene mellom greinene helt til man faller i søvn. Helt perfekt ! Bortsett fra at det var litt vind og jeg ble svinkald på nesa, våkna opp med tett og snørrete nese.
 6. Jeg tror den største grunnen til at jeg nå liker å reise på tur i skog og fjell er førstegangstjenesten. Har ikke vokst opp med noen som har dratt meg ut på skogturer eller lært meg hvordan å tenne et bål. Lærte vanvittig mye i militæret om hvordan det er mulig å være ut i all slags vær og kulde i dagesvis. Glemte alt i noen år før jeg så Monsen sine tv show og da følte jeg kallet.
 7. Kan godt hende det altså. Men, det er i alle fall forskjell på folk ! Jeg har litt under gjenomsnittet blodtrykk så kanskje det har noe å si.
 8. Meteorsvermen Geminidene faller på Lørdag - Søndag 14-15. Desember i år. Det betyr at jeg kan komme meg ut og faktisk se på en meteorsverm. Bor uheldigvis i en by så er ikke bare å gå ut på en tirsdagskveld og se på stjernene, ser jo ikke annet enn gatelys. Månen er nesten full på den datoen som er litt kjipt, men med litt flaks med været så er det mulig å få med seg noe stjerneskudd. Vil bare minne om denne tilfelle det er noen som liker sånt ! 😊 https://www.timeanddate.no/astronomi/meteor/geminidene
 9. For å være helt ærlig så er det som regel de med litt flesk på kroppen som flyr rundt på kontoret i tskjorte og er gode og varme. Der jeg nesten må sitte med fullt ulltøy og lue for å være behagelig varm.
 10. Jeg er en skikkelig kaldpeis når jeg ligger i telt har jeg funnet ut. Ligget våken mange netter på vår/høst og aldri fått varmen. Kona har Glacier 700 fra Mountain Equipment og jeg er mektig imponert over hvor fluffy og digg den er. Jeg har inntrykk av at den blåser seg opp av seg selv. Da kjøpte jeg jammen en jeg og ! 😀 https://www.fjellsport.no/mountain-equipment-glacier-700-imperial-red.html?q=glacier 700
 11. Vært en tur i Trillemarka. Utfordrende å gå i marka når det er snø/frost og samtidig søkkvåte myrer og stier. Selv om beina var iskalde var det godt humør ! Var "Hunters Moon" den natta, en vakker fullmåne. Like overrasket hver gang over hvor sykt mye en fullmåne lyser opp landskapet. Det er som å stå under et gatelys. Skyggen min var klar og tydelig i månelyset. Digger sånne mosegrodde gamle trær 😀 Denne ser ut som en hest.
 12. Har selv et Mutha Hubba NX 3 telt. Elsker det teltet, masse plass på innsiden med lommer i alle hjørner og så er det så lett å sette opp og pakke at et barn kan gjøre det. Ypperlig ventilasjon også. Ulemper er at innerteltet må settes opp før ytterteltet. Hvis det regner må du være steike rask med å sette opp ellers blir det vått inne i teltet. Men, ikke hatt et problem med det da vi alltid har satt opp teltet før regner faller. Det er ikke så stor plass i forteltene heller. Her er det plass til en dagssekk på ene siden og to par sko på andre siden. Vi har sittet 4 stk i teltet og spilt uno. Ikke super behagelig, men det gikk !
 13. Haha, heldigvis ingen slike tabber som har foregått her Ikke vaska buksa siden jeg kjøpte den.
 14. Okay takk, da ringer jeg xxl i morgen. Kjøpte den på butikk og har så klart ikke kvitteringa lenger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.