Gå til innhold

Pinealforest

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Pinealforest

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Pinealforest

  Hva har du kjøpt nå!

  Ja jeg innser det nå Helle Eggen heter den: http://www.helle.no/products/knives/eggen/ Hatt den i 3 gode år, kutta mye bacon med den.
 2. Pinealforest

  Hva har du kjøpt nå!

  Helle kniven min knakk som en fyrstikk etter jeg prøvde å kløyve ved med den. Flaut... Da har jeg lært meg ei lekse angående kniver. Ble en TBS Boar nå. Forhåpentligvis knekker den ikke like lett.
 3. Pinealforest

  Tips til helgetur i Finnskogen

  Har noen her tips til en helgetur i Finnskogen ? Jeg har vært der en gang før og likte meg veldig godt. Noen kolleger og jeg planlegger en tur, men de jobber begge på Fredag. Tar oss ca 2t 30m å kjøre til Finnskogen og kan nok være der 19-20 tiden på Fredag. Jeg er i alle fall gira på å bevege meg litt, men er begrensa hvor mange km vi får tilbakelagt når vi må være ferdig på søndag ettermiddag. Har sett litt på flyktningeruta: https://www.ut.no/tur/2.3101/ Men, lurer på om denne blir hakket for lang for en knapp helg.
 4. Pinealforest

  Vedlikehold av militærstøvler

  Jeg har et par M/77 sko som er ca 11 år gamle. Jeg liker de veldig godt da de sitter som støpt på føttene mine og er veldig behagelige. Men, til tross for at jeg smører de inn med skokrem så suger de til seg vann som en svamp. Jeg tråkket rundt i snøen i helgen og til og med da ble jeg våt på beina. Finnes det noe håp ? Burde jeg impregnere de ? Kan jeg da smøre de inn med skokrem senere ?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.