Gå til innhold

Pinealforest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Pinealforest

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har lest bloggen din før, men ikke den posten du linket til der. Skal lese igjennom, fikk mange gode tips på den forrige jeg leste i alle fall Planlegger å ta rød rute, men blå rute er kanskje bedre da hvis det blåser mye fra vest / nord-vest ?
 2. Vi tenker å padle fra rødviken rundt kläppnäset og mot Norge. Kanskje hvis det blåser fra nord så er det ikke så ille som vind fra sør i dette tilfellet ? Er spent på den Rogen padlingen !
 3. En kompis og jeg skal reise til Femundsmarka, kommer til å lande på Käringsjön på svensk side på Lørdag. Har planer om å padle langs Rogen på Lørdag / Søndag. Ser på pent.no at spådde vindhastigheter varier mellom 2,3 og 6,2 m/s. Vi har en 16.5 fot Ally kano med sikkert 230 kg vekt med utstyr, sekk og oss selv. Usikker på hvordan den vinden ser og føles ut i praksis, hva slags vindhastigheter er det forsvarlig å padle i ?
 4. Har du sett villmarksbarna på NRK ? Sett noen episoder av den og synes den er ganske morsom.
 5. Du kan prøve Kroktjern og vannene rundt der. Er vei helt inn hvis du følger Sirikjerkeveien. Var i området i helga og virker som det er bra rasteplasser ved vannene som er ganske nærme veien. Ser ut som du kan kjøre Saasenveien fra vestfossen.
 6. Ah ja, digger den dokumentaren ! De har virkelig et annet forhold til bikkjene sine enn vanlige folk.
 7. Jeg kom til skade for å tråkke delvis på en fugl som lå gjemt i lyngen. Jeg fikk så klart hjertet i halsen og løp rett frem da det plutselig begynte å flakse vilt rundt beina mine. Da jeg omsider snudde meg så hadde fuglen forsvunnet, men den la igjen litt fjær og noen egg. Noen som vet hva slags fugl dette er ? Håper det går bra med den !
 8. 2 netter i Kjekstadmarka. Ikke vært på tur i April før så var litt spent på hvordan det så ut i skogen. Mye tråkking på dyp snø som var akkurat hard nok til å bære oss og plumpe gjennom hvert 4. steg. Ble mye snø ned i skoene ! Skulle tatt med gamasjer. Mange stier var tørre og fine også. Det var i alle fall fullmåne på turen. Den lyste opp som en stor lommelykt på himmelen ! Gøy å lage skygger fra månelyset.
 9. Jeg er 180cm 80kg og Xenith88 i M sitter som støpt på meg i alle fall. Strålende fornøyd med den sekken. Det så mange lommer, glidelåser og justeringsmuligheter at det kunne ikke vært bedre. Legg merke til fløyta som er integrert i brystreima. Dette hadde jeg aldri tenkt over før noen var på besøk hos meg og blåste på den.
 10. Heisann, Kona mi er 147 cm. Hun er ikke dverg, men Filippinsk Hun bruker en sovepose som er 180cm. Den er for lang rett og slett og hun blir fort kald på beina i soveposen. Har prøvd å snøre igjen bunn av posen med belte, men det har ingen betydning. Noen som vet om en varm sovepose for små folk ? Helst med comfort temp på -2 eller -3 C ?
 11. 5 dagers padletur gjennom Nordmarka med en kompis. En bil i hver ende av ruta. Fant ut på slutten at jeg hadde lagt igjen nøkkelen til bil B i bil A. Heldigvis kom søstern med reservenøkkel. På den turen presterte jeg også å legge igjen fiskestanga mi på en øy. Etter ymse trilling bæring av kanoen og nesten fremme ved bilen fant jeg det ut. En annen gang var vi et godt stykke inn i fjellet i Lærdalen uten dekning. Parkerte bilen og gikk innover. Da vi kom tilbake til bilen 3 dager senere fant vi ut at vi hadde latt lysene stå på. Batteriet var flatt. Bruker alltid excel ark med liste over tingene jeg må ha med. Så merker jeg cellene i arket ettersom jeg legger det ned i sekken. Gjør jeg ikke det så glemmer jeg noe, garantert.
 12. Den har dødd sånn helt uten videre ved å bare være kåt ? 😅 Eller har den sloss med en annen okse ?
 13. Ja jeg innser det nå Helle Eggen heter den: http://www.helle.no/products/knives/eggen/ Hatt den i 3 gode år, kutta mye bacon med den.
 14. Helle kniven min knakk som en fyrstikk etter jeg prøvde å kløyve ved med den. Flaut... Da har jeg lært meg ei lekse angående kniver. Ble en TBS Boar nå. Forhåpentligvis knekker den ikke like lett.
 15. Har noen her tips til en helgetur i Finnskogen ? Jeg har vært der en gang før og likte meg veldig godt. Noen kolleger og jeg planlegger en tur, men de jobber begge på Fredag. Tar oss ca 2t 30m å kjøre til Finnskogen og kan nok være der 19-20 tiden på Fredag. Jeg er i alle fall gira på å bevege meg litt, men er begrensa hvor mange km vi får tilbakelagt når vi må være ferdig på søndag ettermiddag. Har sett litt på flyktningeruta: https://www.ut.no/tur/2.3101/ Men, lurer på om denne blir hakket for lang for en knapp helg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.