Gå til innhold

Pinealforest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Pinealforest

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Pinealforest

  Størrelse på Osprey Xenith 105

  Jeg er 180cm 80kg og Xenith88 i M sitter som støpt på meg i alle fall. Strålende fornøyd med den sekken. Det så mange lommer, glidelåser og justeringsmuligheter at det kunne ikke vært bedre. Legg merke til fløyta som er integrert i brystreima. Dette hadde jeg aldri tenkt over før noen var på besøk hos meg og blåste på den.
 2. Pinealforest

  3-sesongs sovepose til en kort person

  Heisann, Kona mi er 147 cm. Hun er ikke dverg, men Filippinsk Hun bruker en sovepose som er 180cm. Den er for lang rett og slett og hun blir fort kald på beina i soveposen. Har prøvd å snøre igjen bunn av posen med belte, men det har ingen betydning. Noen som vet om en varm sovepose for små folk ? Helst med comfort temp på -2 eller -3 C ?
 3. Pinealforest

  Hva er det viktigste - du har glemt?

  5 dagers padletur gjennom Nordmarka med en kompis. En bil i hver ende av ruta. Fant ut på slutten at jeg hadde lagt igjen nøkkelen til bil B i bil A. Heldigvis kom søstern med reservenøkkel. På den turen presterte jeg også å legge igjen fiskestanga mi på en øy. Etter ymse trilling bæring av kanoen og nesten fremme ved bilen fant jeg det ut. En annen gang var vi et godt stykke inn i fjellet i Lærdalen uten dekning. Parkerte bilen og gikk innover. Da vi kom tilbake til bilen 3 dager senere fant vi ut at vi hadde latt lysene stå på. Batteriet var flatt. Bruker alltid excel ark med liste over tingene jeg må ha med. Så merker jeg cellene i arket ettersom jeg legger det ned i sekken. Gjør jeg ikke det så glemmer jeg noe, garantert.
 4. Pinealforest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Den har dødd sånn helt uten videre ved å bare være kåt ? 😅 Eller har den sloss med en annen okse ?
 5. Pinealforest

  Hva har du kjøpt nå!

  Ja jeg innser det nå Helle Eggen heter den: http://www.helle.no/products/knives/eggen/ Hatt den i 3 gode år, kutta mye bacon med den.
 6. Pinealforest

  Hva har du kjøpt nå!

  Helle kniven min knakk som en fyrstikk etter jeg prøvde å kløyve ved med den. Flaut... Da har jeg lært meg ei lekse angående kniver. Ble en TBS Boar nå. Forhåpentligvis knekker den ikke like lett.
 7. Pinealforest

  Tips til helgetur i Finnskogen

  Har noen her tips til en helgetur i Finnskogen ? Jeg har vært der en gang før og likte meg veldig godt. Noen kolleger og jeg planlegger en tur, men de jobber begge på Fredag. Tar oss ca 2t 30m å kjøre til Finnskogen og kan nok være der 19-20 tiden på Fredag. Jeg er i alle fall gira på å bevege meg litt, men er begrensa hvor mange km vi får tilbakelagt når vi må være ferdig på søndag ettermiddag. Har sett litt på flyktningeruta: https://www.ut.no/tur/2.3101/ Men, lurer på om denne blir hakket for lang for en knapp helg.
 8. Pinealforest

  Vedlikehold av militærstøvler

  Jeg har et par M/77 sko som er ca 11 år gamle. Jeg liker de veldig godt da de sitter som støpt på føttene mine og er veldig behagelige. Men, til tross for at jeg smører de inn med skokrem så suger de til seg vann som en svamp. Jeg tråkket rundt i snøen i helgen og til og med da ble jeg våt på beina. Finnes det noe håp ? Burde jeg impregnere de ? Kan jeg da smøre de inn med skokrem senere ?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.