Gå til innhold

Pinealforest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Pinealforest vant dagen sist 5. januar

Pinealforest hadde mest likt innhold!

Om Pinealforest

Nylige profilbesøk

642 profilvisninger
 1. Tror ikke jeg har vaska turbuksa mi på lenge 😄 Ser de har Nikvax på XXL, skal testes ut ! Takk for tipset.
 2. Har selv en Traverse 1 jeg har brukt mye. Den er veldig behagelig og har tålt mye. Får mye for pengene der men, blir blaut på knærne og rumpa av ingenting. Og fra forrige tur i Femundsmarka erfarte jeg har myggen forsynte seg lett gjennom stretchen på knærne så jeg satt mye og viftet vekk mygg derfra.
 3. Jeg tok feil, det var nok rådyr jeg har hørt. De er jo så søte og så lager de en sånn satans lyd !😅 Det hadde jeg aldri trodd. Men, det var akkurat slik den lød:
 4. Ja det var ganske spennende. Jeg lå i hvertfall helt musestille i soveposen og håpet at den ikke skulle komme nærmere 😋 Det var veldig mye folk rundt det vannet og det dyret hørtes ganske forstyrra ut. Lurer på hva den drev med.
 5. Jeg var ute å campet på Skapertjern i Kjekstadmarka i natt. Der var det for så vidt festivaltilstander med høylytte ungdommer og bål på hver odde rundt vannet. Jeg sov i hengekøye et lite stykke vekk fra vannet og våknet rundt kl 2 på natta av noe helt sinnsyk brøling. Kan ikke ha vært en gal person for lyden var alt for høy. Fuglene hadde gitt seg med å kvitre, det var ikke ett pip og musikken og ungdommene hadde gitt seg så det var helt musestille. Bortsett fra et travende brølende beist i mørket, den var sikkert 50 meter unna hengekøya og travet litt frem og tilbake og brølte i alle retninger. Holdt på i sikkert 1-2 timer med dette. Kan ikke forstå at det kunne vært noe annet enn en hjort. Av og til travet den og brølte samtidig slik at brølingen ble påvirket av travingen. ÆÆÆÆH ØØØH ØØØH ÆÆÆH. Det hørtes veldig likt ut som den her mellom 0:43 - 0:46. Den skrek utelukkende slik: https://youtu.be/YHXKLM0d-lc?t=43 Noen som har opplevd lignende ?
 6. Var en tur på Blefjell forrige helg. Noen som ser hvem jeg aper etter ? 😀
 7. Var en tur på Lifanten i Kongsberg 3-4. Januar. Det blåste godt ! Det var i tillegg meteorsverm på menyen, Quadrantidene. Fikk sett en god del stjerneskudd, men definitivt ikke så mye som 120 skudd i timen som kan komme på maksimum. Litt skyer i horisonten ellers var det helt stjerneklart. Lagde oss en levegg der vi la ut granbar og liggeunderlag og bare lå i soveposen og kikket på himmelen. Det var så vakkert ! 😊😭 Aldri ligget ute på vinteren med sånn vind før, men var overraskende varm i posen bak leveggen. Klarte å sovne der til og med, måtte komme meg inn i teltet rundt 03:30. Noen av vindkastene må vel ha vært opp mot 20 m/s. Utsikten Teltet ble ikke optimalt satt opp så det fungerte nesten som et seil i vinden. Hadde det ikke vært for den bardunen på toppen der festa i et tre så hadde det skjedd noe 😛
 8. Gledet meg til kunne se noen stjerneskudd. Men, været er pill råttent her i Drammen
 9. Samme her !😃 Må først få meg en turbod da..
 10. Da tente jeg på 4000 kr til fordel for en pulk. https://www.fjellsport.no/fjellpulken-xcountry-turpulk-komplett-orange-130cm.html?q=pulk Jeg spurte kona om jeg fikk lov og da sa hun at jeg trenger den. 😁👍
 11. Tok en overnatting på Knabben i går, er så flott der. Begynte å gå oppover etter sola hadde gått ned, alltid spennende å tusle rundt i skogen alene i mørket Jeg var så heldig å se et stjerneskudd også ! Deilig å dingle i hengekøya og se på stjernene mellom greinene helt til man faller i søvn. Helt perfekt ! Bortsett fra at det var litt vind og jeg ble svinkald på nesa, våkna opp med tett og snørrete nese.
 12. Jeg tror den største grunnen til at jeg nå liker å reise på tur i skog og fjell er førstegangstjenesten. Har ikke vokst opp med noen som har dratt meg ut på skogturer eller lært meg hvordan å tenne et bål. Lærte vanvittig mye i militæret om hvordan det er mulig å være ut i all slags vær og kulde i dagesvis. Glemte alt i noen år før jeg så Monsen sine tv show og da følte jeg kallet.
 13. Kan godt hende det altså. Men, det er i alle fall forskjell på folk ! Jeg har litt under gjenomsnittet blodtrykk så kanskje det har noe å si.
 14. Meteorsvermen Geminidene faller på Lørdag - Søndag 14-15. Desember i år. Det betyr at jeg kan komme meg ut og faktisk se på en meteorsverm. Bor uheldigvis i en by så er ikke bare å gå ut på en tirsdagskveld og se på stjernene, ser jo ikke annet enn gatelys. Månen er nesten full på den datoen som er litt kjipt, men med litt flaks med været så er det mulig å få med seg noe stjerneskudd. Vil bare minne om denne tilfelle det er noen som liker sånt ! 😊 https://www.timeanddate.no/astronomi/meteor/geminidene
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.