Gå til innhold

Ayla Juveli

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ayla Juveli

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Tenker å kjøpe telt, og har fått et tilbud på et brukt Helsport Sarek 3+ tunneltelt. Noen som har noen erfaringer med teltet? Både på sommertid, og vintertid?
 2. Ja, pakkvolumet var egentlig det som bekymret meg litt. Jeg tenkte å bruke den om vinteren, siden jeg har en god 3-sesongs sovepose jeg trives med. Jeg kikket litt på MH Lamina Z Blaze og kunne tenke meg å kjøpe denne, men litt usikker ettersom jeg kun har funnet den på Addnature, og ikke har noe erfaring med nettsiden. Noen som kjenner til Addnature?
 3. Takk for tips! Jeg har kikket litt på denne fra mammut: https://www.magasinet.no/mammut-ajungilak-tyin-5-season-180l-sovepose?nosto=nosto-page-category1. Der er laveste komfort-temp for menn -25. Omtrent hvor stor forskjell i grader burde jeg beregne for komfort-temp for kvinner og komfort-temp for menn?
 4. Opptatt av å ha en relativt lett sovepose, og heller utvide budsjettet litt for det😅
 5. Trenger en sovepose med T-comfort på -20, siden jeg skal begynne på fhs i nord til høsten. Noen som har tips til hva jeg burde velge? Er på budsjett i den grad det er mulig😅
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.