Gå til innhold
 • Bli medlem

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  485
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Alt skrevet av varmtvann

 1. Jeg var der for en uke siden og da så det sånn ut innover mot Rauhelleren. Det var bare flekker her og der. Skarete, spesielt mot Mårbu ifølge noen jeg traff. Vannene er jeg usikker på, gikk ikke på dem selv.
 2. Av de som er nevnt i første innlegget har jeg erfaring med Unna, Niak og Reinsfjell SL. Niak er nå mitt førstevalg i sommerhalvåret pga kombinasjonen vekt, innvendig plass og meshdøra som gir god utsikt også når det er en del knott og mygg. Men som andre har nevnt så er det vel grenser for hvor mye vind det tåler (gjelder også Reinsfjell). Jeg har også et Unna jeg bruker mye og jeg velger dette over Niak når værmeldingen krever det. Bygger ut med tarp sånn som @Marius Engelsen. Skulle jeg hatt bare et av dem og kriteriet var "alt som kommer av vind og regn" så hadde det blitt Unna. Men hvis du
 3. Har du prøvd å bruke et varmeskjørt? Jeg bruker både varmeskjørt og dun-knickers. Begge hjelper.
 4. Er dessverre helt ukvalifisert men kanskje jeg må se på andre jobbutlysninger.
 5. Er det flere ledige jobber der du holder til om dagen?
 6. Da er det flere av oss 😊 Er det noen som har erfaring med Alpina BC 1600?
 7. 😁 Men da hjalp det ikke for deg å bygge opp hælen?
 8. Oppsummerer for meg selv at noen ganger gjør man bomkjøp og sånn er det bare... @Hc.b godtok butikken gnagsår som en reklamasjonssak? @Alco jeg hadde også to sett med såler og hadde ikke tenkt på at det kunne være problematisk (la ullsålene oppå de som lå der allerede). Jeg må som regel fylle på med såler fordi jeg har så smal fot.
 9. 10 år er et hederlig forsøk! Men ikke bare meg som opplever dette, da. Tror jeg skal prøve å holde meg til to års testing... Og så prøve Alpina når butikkene åpner her igjen. Det kunne jeg prøvd ut. Har noen tynne gnagsårsokker som kunne gått innafor tynne ullsokker og deretter tykke. Dette hadde jeg ikke tenkt på at kunne skje. Mye man på passe på med sko Jeg lurer på om jeg skal prøve en Birkenstock hælsåle nå. De burde jo være myke og samtidig ser det ut som det er litt høyde på dem. Om det ikke funker i Stetind har jeg et annet par daglig-sko med dårlig såle de kunne bru
 10. Jeg har brukt egne ullsåler i skoene fra dag en, men ikke med helkloss. Det er verdt et forsøk. I likhet med deg har jeg også forsøkt å "snøre vekk" hulrommet ved hælen, men det går ikke. Takk for tipset. Dæven 😱 det så ille ut. Det er sånn jeg hadde blitt seende ut etter første tur med Crispi om jeg ikke hadde avslutta etter ca to timer. Var ille nok da (men ikke fullt så gæli som på bildet ditt).
 11. Det høres lovende ut fra mitt perspektiv. Takk for tipset. Tusen takk, høres ut som om jeg skal teste Alpina. Meld gjerne tilbake om du slår til på noe og hvordan det går. Litt surt å måtte selge det jeg ellers synes er flotte sko, de kosta jo litt også selv om de var på salg. Men blir kanskje best sånn.
 12. Det høres kjent ut - oppover og pulk så blir det ille for meg. Jeg er usikker på hva jeg eventuelt skal prøve i stedet. Har et par Alfa Queen i vanlige tursko som jeg nå er dus med men de sitter ikke helt optimalt. Jeg har veldig smale føtter så det kan være litt utfordrende. I ordinære tursko er La Sportiva det jeg har fått best match på.
 13. Nettopp. Var litt det jeg fryktet jeg får generelt lett gangsår, men i dette tilfellet er det litt ekstremt.
 14. Jeg har et par Crispi Stetind skistøvler som jeg nå har brukt i til sammen 7 dager. De første gangene jeg brukte dem fikk jeg en hel.....s gnagsår etter bare ca en halv time. De neste fem gangene brukte jeg to store compeedplastre over helen samt rikelig med sportstape, i tillegg til enten gnagsårsokk eller tynn ullsokk, med tykk ullsokk utenpå. Jeg får fremdeles gnagsår, selv om det er mye mindre enn om jeg ikke hadde beskyttet meg. Begynner å bli redd for at det blir trøblete å legge ut på turer med lange dagsetapper over flere dager med disse skoene. Har sett i tidligere tråder her at andre
 15. Absolutt. Kjempefornøyd. Får akkurat plass til pulken i det ene forteltet, danseplass innvendig, god ventilasjon og skikkelig stødig. Trenger litt mer trening før jeg føler meg trygg på å slå det opp i sterk vind, men jeg liker klipsesystemet. Eneste jeg er litt usikker på er forvarming i forteltet hvis det ikke er dyp snø...
 16. Jeg har et garvet og impregnert skinn som jeg kjøpte på G sport. Godt fornøyd. Et annet viktig kriterie er hvor mye det røyter... Liker ikke å kjøpe reinsdyrskinn uten å ta på det først.
 17. Som vanlig spiste jobb av turdagene mine men jeg fikk til to netter på Hardangervidda. Satte opp camp litt innafor Solheimstulen etter turtips fra @Heriksi noen andres tråd. Deilig sol og første test av Tarra. Kunne gjerne vart lenger...
 18. Jeg har gått fra Solheimstulen mot Rauhelleren i dag (men kun til enden av Skarvsvatnet på dagstur). Der var det i hvert fall enkelt å følge sporene. Litt skarete og til tider noen bare flekker i løypa, men helt fint å gå.
 19. Jeg vet at jeg skal til Hardangervidda, men har ikke landet på noen rute. Men kunne tenke meg å gå fra Dyranut. Blir telt og antakelig ikke mer enn en (drøy) uke, så jeg satser på å være selvforsynt med mat. Kunne også tenkt meg til Femunden da jeg ikke har vært der ennå (men er redd for at det er tjokkefullt med mygg der om sommeren?...). Og så kunne jeg tenke meg å teste Langsa på sommeren.
 20. Takk! Høres bra ut. Jeg har også en ide om at jeg kan teste den ved parkeringsplassen... og det er meldt bra vær/lite vind.
 21. Jeg bruker denne i en Hennessey. Godt fornøyd.
 22. 😁 En av utfordringene nå er hvordan få satt det opp i stua uten å bli oppdaget før jeg drar på tur på torsdag...
 23. Jeg tenker at en reinskinn vil holde (de er veldig gode og varme) men jeg er usikker på om du vil finne et som er 175 langt. De fleste jeg har sett er kortere. Jeg er 1.72 og om jeg legger meg ned på mitt så er i hvert fall leggene utafor.
 24. Sitter veldig langt inne å si det høyt, men jeg har kjøpt et Hilleberg Tarra. Sneket inn i huset og lagret ute av syne for Bedre Halvdel.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.