Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  217
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

varmtvann vant dagen sist Mars 30

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du vurdert kokosolje?
 2. Fikk denne i e-posten fra Fjellsport i dag.... 🙄
 3. Solgt et Reinsfjell 2 SL (n-1!! men det veies opp mot n+1 litt lenger opp i denne tråden da det kom en Niak inn døra...), og har avtalt kjøp av en Helsport Bitihorn SL tarp.
 4. Nå har jeg testet ut ullnetting for første gang, på en løpetur i skogen og en padletur. Herregud så fantastisk temperaturregulering 🥰 jeg er helt solgt. Superfornøyd.
 5. Litt off topic: det var en artikkel for en stund tilbake om en ung dame som solgte brukte sokker til menn (helst med svettelukt). De gikk for ganske høye priser... https://www.kk.no/livet/sarah-tjener-penger-pa-a-selge-brukte-sokker/71658079
 6. No kidding 😂 nå har jeg blant annet begynt å melde meg av nyhetsbrev for å unngå det der. Fikk en eske med ullnetting (undertøy) hjem i posten i går. Veldig fornøyd men det gikk en tusenlapp...
 7. Tusen takk alle sammen @Imp jeg har nå bestilt en time hos fysioterapeut, tenkte litt det samme som deg, at legen min antakelig henviser meg videre. Tusen takk for tips utenfor Asker - det er motsatt side a byen for meg, men hvis jeg ikke blir fornøyd der jeg har bestilt nå så kan det hende at jeg tar turen. Prøver det først og så ser jeg om jeg eventuelt vurderer kiropraktor @Fotogubbe. @REs skal ta med meg dette hvis jeg trenger operasjon - men føler meg heldigvis litt bedre nå enn jeg gjorde da jeg først posta her, så nå er jeg egentlig positivt innstilt til at trening skal hjelpe. Skal over på treningsstudio om en times tid og skal se etter det der balansebrettet. Har sett at de har det der.
 8. Jeg har blant annet kjøpt sekker, telt, og dunjakke brukt. Har også hatt søk liggende på finn på tarp, kniv og gamasjer. Noen ganger finner jeg vel så rimelig utstyr i butikken når det er gode tilbud. Jeg er i utgangspunktet positiv til å kjøpe det meste brukt, med unntak av klær som er tett på kroppen, bestikk og sko, og så ville jeg vært litt selektiv med soveposer.
 9. Tusen takk @Terka og @Jaahan! Her var det masse gode tips, og blir glad av å høre at trening sannsynligvis er den beste løsningen. Jeg skal teste de forebyggende øvelsene du lenka til, Terka. Jeg har også slurva med treningen siden i sommer, så denne knegreia er en god dytt for å komme i gang igjen. Jeg er blitt for gammel til at jeg kan slurve med sånt og komme unna med det... Har spurt litt rundt for å finne en "knefysioterapeut", kjenner noen fysioterapeuter så har spurt dem om råd. Bor rett utafor Oslo så bør være mulig å oppdrive.
 10. Tusen takk for gode tips! 😊 Jeg har egentlig ikke vært så veldig oppmerksom på når ubehaget oppstår, utover at det er greiere å gå oppover enn å gjøre andre ting, og at det noen ganger er litt ubehaglig når jeg står stille (e.g. på T-banen). Jeg skal prøve å holde litt mer øye med det. Og så bestille en legetime, det har snart gått fire uker...
 11. Takk 😊 da tror jeg at jeg kanskje bestiller en legetime. Og googler menisk...
 12. Ja, det tror jeg beskriver det ganske godt. Akkurat som det ikke henger like godt sammen inni der som i høyrekneet. Takk 😊 ja, tenker jeg kanskje bør sjekke med en lege om det ikke gir seg snart. Selv om det ikke er noen store smerter eller noe sånt, så kjennes det ikke normalt ut. Dæven, den muligheten hadde jeg ikke tenkt på 😁 nå begynte jeg å tenke litt mer seriøst på å gå til lege. Men "gå rimelig fort over" høres jo bra ut.
 13. Siden firedagers tur i Rondane for ca tre uker siden så har jeg vært litt "skranglete" i venstre kne. Veldig langt fra smertefullt men litt ubehagelig innimellom og så er det liksom anderledes/unormalt sammenliknet med det andre kneet. Det føles litt svakere/at det ikke er skrudd sammen like godt som det høyre kneet (hvis det gir noe mening, veit liksom ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette). Noen som har opplevd noe liknende? Jeg tenkte det kanskje ville gå over etter noen dager men det fremstår som ganske konstant. Jeg har også en gammel stålpinne i det beinet som går nesten opp til kneet, så jeg vet ikke om det har noen innvirkning...
 14. Fantastisk. Ha et riktig godt turår når du kommer så langt.
 15. Det er 30% avslag på mye forskjellig på G-Sport, så jeg har fylt på med en del Real. Og så ble det en Fällkniven S1, har ventet en stund på et tilbud.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.