Gå til innhold
 • Bli medlem

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  486
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

varmtvann vant dagen sist 9. mars

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 50-årsfeiring av en kollega i Østmarka fra i går til i dag. Kollegaen fikk med seg lydene fra tiur- og orrhaneleik. Jeg sov bare søtt 😁
 2. Jeg var der for en uke siden og da så det sånn ut innover mot Rauhelleren. Det var bare flekker her og der. Skarete, spesielt mot Mårbu ifølge noen jeg traff. Vannene er jeg usikker på, gikk ikke på dem selv.
 3. Av de som er nevnt i første innlegget har jeg erfaring med Unna, Niak og Reinsfjell SL. Niak er nå mitt førstevalg i sommerhalvåret pga kombinasjonen vekt, innvendig plass og meshdøra som gir god utsikt også når det er en del knott og mygg. Men som andre har nevnt så er det vel grenser for hvor mye vind det tåler (gjelder også Reinsfjell). Jeg har også et Unna jeg bruker mye og jeg velger dette over Niak når værmeldingen krever det. Bygger ut med tarp sånn som @Marius Engelsen. Skulle jeg hatt bare et av dem og kriteriet var "alt som kommer av vind og regn" så hadde det blitt Unna. Men hvis du
 4. Har du prøvd å bruke et varmeskjørt? Jeg bruker både varmeskjørt og dun-knickers. Begge hjelper.
 5. Er dessverre helt ukvalifisert men kanskje jeg må se på andre jobbutlysninger.
 6. Er det flere ledige jobber der du holder til om dagen?
 7. Da er det flere av oss 😊 Er det noen som har erfaring med Alpina BC 1600?
 8. 😁 Men da hjalp det ikke for deg å bygge opp hælen?
 9. Oppsummerer for meg selv at noen ganger gjør man bomkjøp og sånn er det bare... @Hc.b godtok butikken gnagsår som en reklamasjonssak? @Alco jeg hadde også to sett med såler og hadde ikke tenkt på at det kunne være problematisk (la ullsålene oppå de som lå der allerede). Jeg må som regel fylle på med såler fordi jeg har så smal fot.
 10. 10 år er et hederlig forsøk! Men ikke bare meg som opplever dette, da. Tror jeg skal prøve å holde meg til to års testing... Og så prøve Alpina når butikkene åpner her igjen. Det kunne jeg prøvd ut. Har noen tynne gnagsårsokker som kunne gått innafor tynne ullsokker og deretter tykke. Dette hadde jeg ikke tenkt på at kunne skje. Mye man på passe på med sko Jeg lurer på om jeg skal prøve en Birkenstock hælsåle nå. De burde jo være myke og samtidig ser det ut som det er litt høyde på dem. Om det ikke funker i Stetind har jeg et annet par daglig-sko med dårlig såle de kunne bru
 11. Jeg har brukt egne ullsåler i skoene fra dag en, men ikke med helkloss. Det er verdt et forsøk. I likhet med deg har jeg også forsøkt å "snøre vekk" hulrommet ved hælen, men det går ikke. Takk for tipset. Dæven 😱 det så ille ut. Det er sånn jeg hadde blitt seende ut etter første tur med Crispi om jeg ikke hadde avslutta etter ca to timer. Var ille nok da (men ikke fullt så gæli som på bildet ditt).
 12. Det høres lovende ut fra mitt perspektiv. Takk for tipset. Tusen takk, høres ut som om jeg skal teste Alpina. Meld gjerne tilbake om du slår til på noe og hvordan det går. Litt surt å måtte selge det jeg ellers synes er flotte sko, de kosta jo litt også selv om de var på salg. Men blir kanskje best sånn.
 13. Det høres kjent ut - oppover og pulk så blir det ille for meg. Jeg er usikker på hva jeg eventuelt skal prøve i stedet. Har et par Alfa Queen i vanlige tursko som jeg nå er dus med men de sitter ikke helt optimalt. Jeg har veldig smale føtter så det kan være litt utfordrende. I ordinære tursko er La Sportiva det jeg har fått best match på.
 14. Nettopp. Var litt det jeg fryktet jeg får generelt lett gangsår, men i dette tilfellet er det litt ekstremt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.