Gå til innhold

malinmej

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om malinmej

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for svar, ketilring! Da tolker jeg det slik at dette er poser du anbefaler?!
 2. Hei, Jeg vurderer noen forskjellige vinterposer. En av dem er Warmpeace Solitaire 1000. Ytterstoffet er lagd i et stoff som heter Colibri 15D. Jeg tror det er en type DWR.. Jeg har prøvd å søke på dette stoffet, men eneste som kommer opp er poser eller dunjakker fra Warmpeace. Det jeg lurer på er - hvordan kan jeg vite at stoffet er godt nok med tanke på både fuktbeskyttelse og pusting? Er det noen som har erfaringer med å bruke Solitaire-serien og har erfaringer med stoffet? Trekker det til seg fukt? Puster det godt nok? Tåler det noe som helst av "bruk"? Har lest at de andre posene fra Warmpeace trekker til seg noe fukt her på forumet - men de har et annet ytterstoff. Dette er en relativt stor investering og jeg vil være trygg på at posen kan fungere godt også i litt fuktige forhold - f eks ved overnattinger vinterstid i nærhet av sjø / vann. Teltet virker også å ha en tendens til å danne kondens på innsiden av innerduken (Helsport reinsjell superlight) når jeg sover i det.. (vet ikke hva jeg gjør "galt").
 3. Hei, Er det noen som vet om det er mulig å gå opp Muen, Ringebu, nå til helgen - dvs. 6. oktober. Ligger vel et lett lag med snø tenker jeg. Noen som vet om det er mulig...? Glatt? Farlig? Har med en 12-åring. Tar gjerne imot andre dagsturtips hvis Muen er et dårlig valg.
 4. @Terka og @Gittiamo! Herlig. Dere er gode. Takk for svarene begge to!!
 5. @Gittiamo 😀. Ja, og det er litt lettere. Tror jeg går for litetrek. Trenger ikke stort fortelt for en person😀.
 6. Skal bare ha et for solo-tur denne gang:-). Nei, sånn sett kan man ikke sammenligne størrelsen mellom Terka sine. Men mer selve konstruksjonen og oppsettet. Venter å ser om @Terka har noe å si i fht. å få stengene nedi sine "eylets" på Sierra Leone, og om dette er en operasjon som krever mer makt enn den å sette stengene ned i stangkoppene på Litetrek. Har vært borti stenger som er vanskelig å få i slike metalløyne som Sierra Leone har og da slet jeg faktisk så mye at teltet ble levert tilbake.
 7. @Gittiamo Ok, takk for svar! Har du også både litetrekk og sierra leone? Hvilket synes du er lettest å slå opp? Hvilket liker du best generelt av de to? Skal kjøpe en av de i 2 pers. variant pro tenkte jeg (som solotelt).
 8. @TerkaDu som har begge telta. Ser at den ene tyskeren som hadde gjort en recensjon av teltet (oversatt tidligere i tråden her) mente han måtte bruke mye makt for å få stengene ned i stang"koppen" på Sierra Leone. Er du enig i at dette er i overkant hardt / vanskelig? Sitter å skal velge mellom Sierra Leone og Litetrekk som solotelt.. Fortsatt tilbud på vgp. Orker ikke et telt som er vanskelig å få opp.
 9. @TerkaHm, nei det vet jeg ikke. En hel natt kanskje. 12 timer eller lignende.
 10. Hei, Er det noen som har fått testet ut enten sierra leone pro eller litetrekk pro i skikkelig regnvær over tid enda?
 11. 😀 Hehe! Det visste jeg ikke! Må huske på det neste gang jeg setter opp. Tok ikke bilder!
 12. Hei, jeg gikk noen runder og fant ut at det var verdt 1500 kr. å oppgradere til Fjällräven fra Frisport. Så det ble et Abisko light 3. Har ikke prøvd enda, unntatt i stua (med gaffatejp og kina-pinner som substitutt for plugger i bakken). Uansett føles det deilig å ha et slikt telt i hus. Takk for alle svar!!
 13. Hei, Takk for engasjement😀! Ja, jeg skjønner tankene dine. Omtrent som jeg tenker. Eneste er at jeg har lyst på nytt telt - tør ikke ta sjansen på brukt - og Hilleberg er veldig veldig dyrt. Koster da dobbelt så mye som fjällräven när dette är satt ned i pris. Men da er vi nok enig om at det virker lurt å bytte fra Frisport til fjällräven dersom jeg ikke skal bruke penger på Hilleberg? Fjällräven har vel starkere materialer enn f eks Helsport light-familien.
 14. Hei, Jeg har nylig kjøpt et frisport yaranga 3 light. Ikke prøvd ut enda. Så ser jeg at fjällräven abisko lite har gått ned i pris slik at prisforskjellen ikke er større enn 1500 kr. mellom disse to teltene. Vurderer å bytte ut yaranga mot abisko lite, men lurte på om noen har erfaring med et eller begge av disse teltene. Begge to er 3 p. telt, men jeg vil bruke som 2 p. telt. Noen som har erfaring / tanker rundt disse telt? Frisport har litt lite informasjon om materialer etc. på sin hjemmeside. Er ute etter et 3-4 sesong telt, men vil nok ikke bruke noe særlig om vinter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.