Gå til innhold
  • Bli medlem

malinmej

Aktiv medlem
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

malinmej vant dagen sist 2. august 2020

malinmej hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

49 Neutral

Om malinmej

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, I våres gikk vi (en gjeng damer) fra Ringebu til Hamar på ski. Våren 2023 vil vi ut på skitur et eller annet sted igjen - på Østlandet. Vi lurer på Hardangervidda med start Finse. Vi ønsker å gå 3-4 etapper, og vi skal ikke bære telt, så det er hytte til hytte-tur vi skal på. Hva er ditt beste forslag? Hvilke vakre skiturer har du gått? Vi skal ikke på topper, og ønsker oss relativt snilt terreng. Lengden på turene kan gjerne bli middels til krevende lange turer. Vurderer Hardangervidda da - men hvor? Eller skal vi gå i Skarvheimen? Kom gjerne med dine favoritter eller forslag (du som gidder:-). På forhånd takk!
  2. Takk alle sammen. Da har jeg fått plenty med gode innspill og tilbakemeldinger. Vi stropper der😀.
  3. Enig😀. Bruker du de fortsatt?
  4. Tusen takk begge to! Da kjører vi på med disse en god stund til forhåpentligvis.
  5. Faglig råd. Holder støvlene en god stund til? Vil de bli glatte på neste tur tro? Hva tenker erfarne?
  6. Takk for innspillet ditt. Jeg har fått litt "dytt" her til å ta noen beslutninger som gjør at jeg kutter litt på pakkingen. Det er bra!
  7. Takk. Jeg tar med en gore tex paclite (200 g) skallbukse jeg kan ha utenpå i tilfelle regn eller styggevær. Så da blir det Norrøna flex jeg går i.
  8. Dette var akkurat det svaret jeg trengte for å bestemme meg. Så bra innspill. Dette med overlappende funksjonalitet - helt riktig. Jeg måtte bare ha litt bekreftelse / dytt på det. Tusen hjertelig takk. Det blir norrøna bukse og droppe softshell-jakke til fordel for en superlett vindjakke.
  9. Det blir en Bergans Helium, med mindre jeg ombestemmer meg i morgen å sjekker ut Targhee, som @Tessatroll anbefaler. Skal dra på Intersport å prøve den også. Så da har jeg en ca. plan😊👍. Takk for deres tips!
  10. Den Halti sekken finner jeg ikke her i Norge. Får ikke mulighet til å prøve. Tur om to dager😊.
  11. Hei, takk for svar😊. Kult med nesten samme rute. Vi starter lenger nord enn det du gjorde. Ved Øksendalen. Ja, vi avslutter med Sjusjøen - Målia - (det er den lengste etappen - er per dd ikke kjørt opp siste ti dager, så dette er spennende). Så kjører vi til Gåsbu før hjem igjen med tog fra Hamar. Satser på det blir bra, ja👍.
  12. Hei, Skal gå hytte til hytte om to dager. Noe vidde - Litt mindre høyfjell - noe "lavland". Ringebu - Hamar. Det er meldt plussgrader på dagtid. Turen går over fem dager. Til dels lange etapper. Har funnet sekk nå (Bergans helium). Sekken er da i boks. Men.. Jeg pakker og pakker opp og vurderer. Legger til, trekker fra. Jeg holder på å bli sprø. Selvfølgelig vil jeg pakke lettest mulig. Skal ha med i sekken (snakker kun bekledning her nå - går med sovepose ++ -vindsekk + alt mulig stæsj i sekken): Skallbukse og jakke Lett dunjakke Ullskift Overtrekksvotter, langrennshandsker, ullvanter Men her stopper det opp for meg. Valg: Skal jeg gå med softshell bukse (norrøna falketind) og sofshelljakke (som veier nesten en halv kilo) eller skal jeg gå jeg med langrennsbukse (swix med windstopper i front + fleece på overkroppen (+ lett vindjakke patatgonia)? Jeg går meg alltid varm. Klarer altså ikke å bestemme meg. Softshell eller vindjakke og fleece? Langrennsbukse eller turbukse? Hva går DU med? Hva foretrekker du av softshell / fleece / langrennsbekledning / tynn vindjakke - og hvorfor?
  13. Tusen takk for svar. Nyttige og gode. Jeg må ut å prøve. Savner sidelommer på Targhee. Det er kanskje ikke så vanlig på en skisekk, men er veldig glad i sidelommer. Har lyst på Eja, men leser at den er smal i skulderområdet. Og Exos synes jeg har litt kjedelige farger (hvis lov å si). Prøve må jeg uansett. Det er jo dessverre sånn at man ikke helt vet hvordan en sekk oppleves før man har gått x antall mil med den. Hm.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.