Gå til innhold

malinmej

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om malinmej

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ok, tusen takk for svar. Jeg har bestilt den hjem fra Fjellsport og hentet idag. Nå ligger den her "på prøve". Er litt usikker på om den blir varm nok (så skal det sies at jeg ikke har noen spesifikke planer for posens bruk enda heller:-). Ville sikre meg et kupp på en god vinterpose.. Får se hva det blir til.
 2. Hei, ser du har Marmot W Ouray. Hvor kaldt har du testet den i? Sånn ca Hvor kaldt tror du man kan sove i den?
 3. Hei, Takk. Dette skal sies: For en fantastisk god support man får her:-). / Malin
 4. Takk for at du prøver! Se mitt tidligere svar:-). / Malin
 5. Hei, Tusen takk for tilbud. Ja, det ville vært fint, men er sjeldent i Oslo om dagen. Bor i Moss:-). / Malin
 6. Hei, Det ville jo vært veldig snilt av deg! Enig i at det ikke virker så enkelt å få prøvd. Hvis jeg skulle velge et kartutsnitt av de du har lagt inn her så er det vel CD 7. Vet ikke helt hvordan man gjør dette? På e-post?
 7. Hei Espen! Ja, gjerne. Hvor stort er et kartutsnitt.._? Er nybegynner på dette. Men si området fra Stryn til start av Rondane f eks.. Aner ikke hva dette blir for kartutsnitt:-). / Malin
 8. Hei Lofoten-møring! Ja, det var omtrent noe slikt svar jeg var ute etter. Dette forteller meg at din garmin etrex med topo-kart har mulighet for å søke på hytter. Dette klarer ikke min oregon 650 med norges-kart fra kartmannen. Hvilken e-trex er det - og er det forhåndsinnlastet kart - vet du hvilken versjon av Topo-kart det er? Kan du også søke opp en fjelltopp, la oss si Pyttegga..:-)? / Malin
 9. Hei, Jeg har et spørsmål som jeg lurer på om noen kan svare på.. Jeg har en Garmin oregon 650 hjemme "på prøve". Har så lastet ned kart fra kartmannen. (Får ikke til å legge inn basekart på Mac-en min - den er for gammel - så kan ikke lage ruter der). Uansett - når man skal bruke garmin-en for å f eks søke opp en hytte / et fjell eller hva som helst egentlig så må man ut av kartet og gå på funksjonen som heter "Where to?" / "Naviger til". I denne søkfunksjonen må man så velge om man søker en adress / Point of interest / by mm. Har prøvd på flere av disse kategorier for å f eks søke opp navnet på et norsk fjell eller en dnt-hytte. Ingen treff kommer opp. Mitt spørsmål er - dersom man kjøper topo-kart istedenfor kartmannen - får man da mulighet til å søke opp steder direkte i kartet / i topo - slik som man kan gjøre med mobil-appen topo-gps? Synes denne virker myyye enklere å bruke for å søke opp et sted man er på vei til (dersom man ikke har laget en rute på forhånd). Med kartmannen (eller med Garmin-gps-en - jeg vet ikke hvilken av de som er "problemet") - må jeg lete meg frem til destinasjonen på kartet - zoome inn, ut, lete osv. Skjønner noen hva jeg mener? Og har noen et svar?
 10. Tusen takk for svar, ketilring! Da tolker jeg det slik at dette er poser du anbefaler?!
 11. Hei, Jeg vurderer noen forskjellige vinterposer. En av dem er Warmpeace Solitaire 1000. Ytterstoffet er lagd i et stoff som heter Colibri 15D. Jeg tror det er en type DWR.. Jeg har prøvd å søke på dette stoffet, men eneste som kommer opp er poser eller dunjakker fra Warmpeace. Det jeg lurer på er - hvordan kan jeg vite at stoffet er godt nok med tanke på både fuktbeskyttelse og pusting? Er det noen som har erfaringer med å bruke Solitaire-serien og har erfaringer med stoffet? Trekker det til seg fukt? Puster det godt nok? Tåler det noe som helst av "bruk"? Har lest at de andre posene fra Warmpeace trekker til seg noe fukt her på forumet - men de har et annet ytterstoff. Dette er en relativt stor investering og jeg vil være trygg på at posen kan fungere godt også i litt fuktige forhold - f eks ved overnattinger vinterstid i nærhet av sjø / vann. Teltet virker også å ha en tendens til å danne kondens på innsiden av innerduken (Helsport reinsjell superlight) når jeg sover i det.. (vet ikke hva jeg gjør "galt").
 12. Hei, Er det noen som vet om det er mulig å gå opp Muen, Ringebu, nå til helgen - dvs. 6. oktober. Ligger vel et lett lag med snø tenker jeg. Noen som vet om det er mulig...? Glatt? Farlig? Har med en 12-åring. Tar gjerne imot andre dagsturtips hvis Muen er et dårlig valg.
 13. @Terka og @Gittiamo! Herlig. Dere er gode. Takk for svarene begge to!!
 14. @Gittiamo 😀. Ja, og det er litt lettere. Tror jeg går for litetrek. Trenger ikke stort fortelt for en person😀.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.