Gå til innhold

malinmej

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om malinmej

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ok, tusen takk for at du deler det du husker👍👍. Veldig bra. Tror vi satser på denne ruta istedenfor stien fra Pollfoss😊.
 2. Hei! Hvordan opplevde du turen fra Grotli til Skridulaupbu? Er det bare stein og ur hele veien? Bratt? Tror du det er mulig å oppå fjellet der et sted? F eks ved Huguvardtjønnet?
 3. Å, ok. Det er ikke avklart eksakt start - slutt på denne turen enda. Men tja.. da får vi vurdere om vi heller skal gå vest til øst eller en litt annen rute. Hmm..
 4. Tusen takk for svar. Da har jeg fått øye på Sygneskarvatna. Godt tips!! Jeg lurer på - tror du det er vanskeligere å gå fra øst til vest over kamperhamrane enn omvendt?
 5. Hei! Som tittelen sier: - Er det noen som har gått turen mellom Sjåk og Oppstryn? Langs Rauddalsvatnet via Skridulaupbu - Kamperhamrane - Sunndalen - Hjelle / Oppstryn? Det er relativt lite info om ruten, og den er merket som krevende eller ekstra krevende på Ut og ekspert på nordfjord.no. Har noen spørsmål om mulige teltplasser og generelt nysgjerrig på terrenget og hvor krevende denne turen egentlig er.
 6. Takk for svar begge to! Jeg ser på utgangspunkt Storeskag og på området rundt Olevatn!
 7. Hei, Tusen takk for svar. Har tatt en rask kikk på Langsua😀. Fint område. Men.. Det ser ut til å være en del grantrær og skog også høyt opp. Kanskje har jeg feil? For meg som eneste voksen er det viktig at jeg holder mørkeredselen i sjakk både for egen skyld og for datter. Tror jeg må ha det mer åpent..:-). .😂. Ja, jeg vet det er latterlig.. Men likevel..
 8. Hei, Jeg har lyst til å ta med datteren min på tur i sommer og ville satt veldig pris på tips til områder. Utstyr og slikt skal jeg klare å planlegge. Men selve destinasjonen trenger jeg altså hjelp til. Alt innenfor 4-5 timers reisetid fra Oslo er ok. Jeg vil til fjells heller enn skogs. Datteren min er 12, og hun har kun gått noen korte dagsturer i fjellet. Hun er generelt litt skeptisk, og jeg tror ikke vi skal gå for lange dagsetapper. Har tenkt å gå i ca. 3 dager og vil gjerne gå et sted hvor det ikke vrimler av folk, og helst ikke så alt for lange dagsetapper. Har evt. tenkt at vi kan sette opp telt i nærhet av turisthytter, slik at vi har en slags "retrett-mulighet". Er det noen som umiddelbart har noen gode tips på ruter / steder? Leter her på forumet og på UT og googler, men klarer ikke helt å få bestemt meg..(Vi har sovet i telt i nærområdet og det var en fin opplevelse i godvær ved sjøen).
 9. Ok, tusen takk for fin informasjon. Høres litt rart ut at man skal trenge innerpose i en pose som har comfort -21 når temp er mye høyere enn det. Og det virker som om du har hatt godt med underlag! Testet grundig har du gjort og! Jeg er forts litt usikker. Men men.. vanskelig med vinterpose altså! Hmm. Beholde eller sende tilbake månn tro..
 10. Hei! Jeg lurte på om du har gjort deg noen flere erfaringer med denne soveposen? Hva endte det opp med? Jeg har selv kjøpt Rago xtrem lady nå på tilbud og fått den hjem i posten. Synes den ser / føles litt tynn ut. Vurderer å sende tilbake. Får jo ikke testet den på en god stund.
 11. Ok, tusen takk for svar. Jeg har bestilt den hjem fra Fjellsport og hentet idag. Nå ligger den her "på prøve". Er litt usikker på om den blir varm nok (så skal det sies at jeg ikke har noen spesifikke planer for posens bruk enda heller:-). Ville sikre meg et kupp på en god vinterpose.. Får se hva det blir til.
 12. Hei, ser du har Marmot W Ouray. Hvor kaldt har du testet den i? Sånn ca Hvor kaldt tror du man kan sove i den?
 13. Hei, Takk. Dette skal sies: For en fantastisk god support man får her:-). / Malin
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.