Gå til innhold

Bsv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

733 profilvisninger
 1. Dersom man betaler 1000kr/år i forsikring har man allerede oppnådd co2avtrykket til trådstarter..
 2. 0,03? Hvordan lever du egentlig?
 3. Når på sommeren tenker du å reise? Vil tro at snøen ligger lenger rundt Hardangerjøkulen enn på den andre ruten. Når det gjelder fiske så er det som tidligere nevnt fint nedover Geitvassdalen. Rundt Rauhelleren er både Langesjøen og Flotatjønne privat, men når du kommer til Bakkatjønn og Kleivshovd-vannene kan det være verdt å stoppe for noen kast. Sør for Sandhaug er det muligheter for pen fisk, men området er nok best egnet for fluefiske. Mellom Lågaros og Mogen finnes det sikkert noen bra vann, men har personlig ikke gått i dette området.
 4. Tviler også på at det er røye i Langesjøen. Langesjøen er forøvrig et privat vann/sjø.
 5. Sliter litt med å forstå problemstillingen. Hvis du ikke kan bruke en dunpose på 600gr over 0 grader er du sannsynligvis ekstremt varmblodig.
 6. Jeg har to. Montbell Downhugger 900 #2 Long, (For folk opp til 198cm) t-comf: 1, t-lim -5. 756gr. Bruker denne vår/sommer/tidlig høst, blir litt kjølig ved 2-3 kuldegrader. Montbell Downhugger 800 #0 Long, modellen er ikke EN testet, men anslår t-comf til -15. 1432gr. Har lagt min elsk på Montbellposer da de er spiralsydd med stretch slik at man virkelig kan bevege på beina samtidig som posen holder seg tett på kroppen.
 7. Her er jeg enig med deg. Dette oppsettet kan naturligvis gå fint dersom vedkommende får en uke med strålende vær og lite vind, men i løpet av 2-4 uker er det overveiende fare for noen døgn med skikkelig ruskevær. Det kan bli langt mer utrivelig.. Ser enkelte bruker tarp på vidda, min erfaring er vel at når jeg virkelig trenger en tarp der oppe, så blåser det for mye.
 8. Alle butikker som fører Hilleberg kan bestille stenger, er bare å bestemme seg for en og sende en henvendelse.
 9. Kom hjem i går kveld etter 8 dager på vidda. Inngang fra Tinnhølen. Kaldt vær og mye vind stort sett hele uken, men et fantastisk fiske. Stort sett all fisk vi fikk lå mellom 600-850gr, og gjerne da 4-5 stykker om dagen per pers. På turens siste kast ble også kilosgrensen brutt da dette prakteksemplaret av en ørret hugget til. 2kg og 58cm er ny pers med god margin.
 10. Jeg har recon, prøvde begge med 25, 30 og 35kg vekter oppi før kjøp. Begge er gode sekker, men reconpacken passet min rygg best. Anbefaler som andre å prøve begge, og da med reell vekt.
 11. Her ville du nok uansett kunne krevd å få hevet kjøpet da avhjelp ikke har skjedd innen rimelig tid. https://www.dinside.no/okonomi/hvor-lang-tid-kan-reparasjonen-ta/61260277
 12. Jeg hadde en liknende sak på en brenner som ikke fungerte som den skulle. Ba om låneprodukt da jeg skulle på ny tur en uke etter at jeg oppdaget feilen, fikk beskjed om at det var uaktelt, men at jeg kunne kjøpe en ny og få hevet kjøpet på den første dersom reklamasjon ble godkjent. Kjøpte ny, og fikk etter noen uker avslag på reklamasjon. Klaget på avslaget da den nye brenneren jeg kjøpte ikke hadde samme problem. Etter 3 purringer lot jeg tiden gå, før jeg krevde å få heve kjøpet da butikken ikke hadde ytt avhjelp innen rimelig tid. Dette gikk de etterhvert med på. Forstår ikke hvordan seriøse forhandler kan holde på slik, jeg er hvertfall ferdig med den aktuelle kjeden.
 13. Jeg har to sneller med på tur etter ørret. En shimano biomaster 1000 fb og en stradic ci4 1000 fb. Begge er knallgode sneller. Tror Biomasteren er utgått, men Stradicen anbefales på det varmeste.
 14. Ville brukt 3m montasje spray lim og en montasjeplate av papp. Lenge siden jeg har laget noe lignende, så er sikkert kommet masse fancy produkter.
 15. Bruker både allak og keron 3gt på hardangervidda. Allak er nok litt lettere å plassere enn et tunnelltelt, samtidig er det jo liggeflaten som er det viktigste, og den vil være tilnærmet identisk. Som Terka sier er behovet for fortelt det avgjørende. Hvis du lager 90% av maten utendørs hadde jeg gått for allak. Hvis du har behov for stort fortelt ville jeg sett på kaitum 2gt eller nallo 2/3gt. Personlig syntes jeg det er lite som slår å ligge å dra seg i allak mens man nyter utsikten..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.