Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellmaen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellmaen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette forumet er tipp topp. Tusen takk for gode svar.
 2. Tusen takk for svar! Sognefjorden og Etnefjellene ser veldig fint ut. Spesielt Sognefjorden. Hva tror dere om litt høyere topper som Keipen og Raudmelen i Sognefjorden, Langfoss og Flokatveitnuten i Etne, Dronningstien i Ullensvang og Skålatårnet i Stryn? Har også sett på Molden, Nærøyfjorden, Aurlandsdalen, Vettisfossen og tur fra Saurdal til Balestrand. Hva tror dere? Var mye med meg nå.
 3. Hei! Jeg og min samboer hadde planlagt en tur til Hardanger i neste uke. Planen var å ha med telt og ta for oss ulike topper som Trolltunga og Oksen. Grunnet store mengder snø blir ikke dette mulig. Har noen andre forslag? Hvordan er det i Sogn og Fjordane? Regner med det er mye snø de fleste plasser. Vi bor i Rogaland og vil helst ut av Ryfylkeheiane. Har gått mye i Hjelmeland, Frafjord og andre nærliggende plasser.
 4. Hei! Skriver for en kollega. Hun er på utkikk etter et kuppeltelt til to voksne og en tenåring(3- eller 4-mannstelt?). Ektefellen hennes er 203 cm høy, noe som skaper store problemer. Er det noen som har erfaring med dette og har noen telt de kan anbefale? De har ikke fastsatt noen pris, men tenker en plass mellom 5 og 12 tusen kroner. På forhånd takk for svar!
 5. Hei! Meg og min kjæreste trenger et nytt telt. Ønsker et kuppeltelt med god plass. Tenkte derfor et 3-manns. Teltet vil bli brukt både på hiking og på kjøretur. Vi teltet kun om sommeren, høsten og våren. Telter i regn, men minimalt i storm. Vil bruke mellom 2000 kr og 4000 kr på teltet. Har sett på MSR Elixir 3 og Marmot Limelight 3P. Lest både godt og vondt om begge telt. Flere klager på vekten. Noen erfaringer med disse, eller noen dere vil anbefale istedenfor? Her er kriteriene mine: - God plass til to personer(3-manns). Må være romslig til kortspill på kvelden. - Pris: 20
 6. Jeg endte opp med Arc'teryx Bora Mid GTX Tok en sjangs og bestilte de på nettet. 32 % avslag. Veldig fornøyd med disse Vil bruke disse til å gå Stjørdal til Sverige i sommer(Norge på langs). Vet ikke hvorfor, men jeg får det ikke helt til med større sko som Crispi Hunter.
 7. Mine gamle Alfa Cumulus er snart klar for søppelet. Trenger nå nye fjellsko. Har tidligere brukt lette fjellsko, og vært fornøyd med det, men lurer nå litt om jeg skulle gått for noe kraftigere. Trenger noen sko som er alsidige. Jeg går alt fra dagsturer i skog og mark og toppturer på opp til cirka åtte timer, til lengre turer i variert terreng på opptil en uke. Liker meg godt i Hardangervidda og i Ryfylkeheiane om noen er kjente. I sommer er det planlagt å gå Norge på tvers(13 mil) over åtte dager(kommer da til å sove i turisthytter). Skoene jeg har sett på: Salomon Quest 4D GTX Force
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.