Jump to content

Fjellmaen

Aktiv medlem
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About Fjellmaen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fjellmaen's Achievements

 1. Absolutt noe jeg må sjekke ut 🤩 Takk for tips!
 2. RVRC GP Pro Rescue Pants og Vidda Pro Ventilated må sjekkes mer ut Klattermusen blir for tung for min smak, selv om det nok er en flott bukse. Er også litt nysgjerrig på Sasta.
 3. Er glad i turbukser og ønsker nå en ny. Den nærmeste perfekte buksen for meg er foreløpig Lundhags Makke. Eneste jeg ikke liker er stretchpanelene på baken (tar inn kulde og fukt). Kunne også hatt litt tykkere stoff på knærne, men ellers ingenting å utsette på den. Har også en Fjällräven Keb som fyller disse behovene, men den er litt tung, for romslig rundt leggene og stretchpanelene rett under beltet "sagger" litt med tiden. G-1000 er ellers helt topp da jeg liker å sitte lenge rundt bålet uten å bekymre meg for gnist (syntetisk er uaktuelt). Buksen må ha: - God bevegelsesfrihet. Liker lange turer. - God lufting - Slitesterk. Spesielt baken, knærne og innsiden nede på buksen - Tåle bål noenlunde - Oppbevaringsmuligheter - Smal rundt leggene Ser at jeg beskriver egentlig en Lundhags Makke uten stretch over hele baken. Finnes egentlig denne buksen? Hvordan er Fjällräven Vidda Pro? Tung som Keb kanskje? Noen erfaringer med det finske merket Sasta? Hva med Klattermusen? For vide og tunge de også kanskje?
 4. Endte med å bestille en Cumulus Quilt 450 med en ekstra rekke på lengden, 22 cm ekstra bredde og hydrofobisk dun. Gleder meg til å teste! Hadde en tur nå med vanlig sovepose. Har aldri irritert meg mer av den manglende bevegelsen/klaustrofobiske følelsen.
 5. backpakinglight.no 😊 De har flere størrelser på EE. Jeg regnet litt på det med Cumulus. Billigere å kjøpe i Norge. 1200 kr cirka i toll + 200 kr i frakt med Cumulus om du importerer fra Polen...
 6. Har nå fått testet teltet to netter. Positivt sålangt. Den ene natten regnet det, men innsiden forble tørr. Ikke noe plaget med kondens. Heller ikke noe spesielt med lyd fra regnet inne i teltet. Litt lite vind, så har ikke fått teste det skikkelig enda. Materialene er svært tynne, men virker solide nok vekten tatt i betraktning. Glad jeg kjøpte bunnduk. Positivt: - Enkelt å sette opp - Fine oppbevaringsløsninger inne i teltet - God plass til en person med sekk - God størrelse i fortelt til matlaging - God liggelengde Negativt: - Ytterduken går ikke helt ned. Når det blåste kunne jeg kjenne en kald bris inn i teltet
 7. Har bestemt meg for å kjøpe en ny quilt, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken. Står mellom Enlightened Equipment Revelation og Cumulus quilt 450. Kan virke som om de har mye til felles, men også noen forskjeller. Ganske lik pris, men mulig Cumulus blir noe dyrere grunnet toll og frakt. Enlightened Equipment Revelation: - Kan fås i wide og ekstra lengde - Kan festes til liggeunderlaget - Vannavvisende yttermateriale - Andedun - Kan kjøpes i Norge Cumulus quilt 450: - Kan fås i wide og ekstra lengde - Kan festes til liggeunderlaget - Kan fås med hydrofobisk dun - Gåsedun Noen erfaringer eller meninger? Hvor opplever dere best kvalitet?
 8. Det skal jeg ordne Litt skeptisk til det tynne materialet, så kjøpte footprint i tillegg.
 9. Der snudde jeg helt rundt og bestilte meg et Big Agnes Tiger Wall UL 2p. Under et kilo. Gleder meg til å teste!
 10. Tenker å gå til innkjøp av et rimelig, lettvekts enmannstelt. Ser litt på CloudUp 1p fra Naturehike. Er likevel skeptisk til plassen inne i teltet. På fuktige netter liker jeg å ta inn sekken. Opplever dere at det er plass? Eventuelt kunne jeg satt sekken i forteltet med et eller annet underlag, men forteltet ser også ganske lite ut. Erfaringer? Mulig jeg heller går opp til 2p, eller 1,5 om jeg finner.
 11. Da er valget tatt. Cumulus Panyam 450. Vurderte quilt, men er litt skeptisk til det i minusgrader. Nå gjenstår det kun å finne ut om jeg skal utvide den eller oppgradere til hydrofobisk dun 😅 Takk for svar!
 12. Har også sett på denne, men er noe skeptisk til den lave prisen. Noen ideer om hvorfor posen ikke er dyrere om kvaliteten skal være så høy?
 13. Hvordan er Panyam i størrelsen? Jeg er 185 cm høy og veier 95 kg med en slank kroppsbygging. Vil regular passe meg?
 14. Western Mountaineering blir noe dyrt for meg. Tror jeg ender på en Cumulus Panyam 450 eller 600:) Mulig jeg også oppgraderer den noe. Tusen takk for gode svar!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy