Gå til innhold

Linda Eirin Solem

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Linda Eirin Solem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Linda Eirin Solem

  Hilleberg Altai

  Ja, har lest det som er og finne om altai, og det virker jo positivt. Samt at vekta inkl innertelt og bunnbuk ikke er avskrekkende siden det havner på 7,5kg totalt. Det blir ett litt både og telt. Som skal bæres eller fraktes i pulk/sykkelvogn ved bruk av ski og sykkel og som telt relativt rett ut av bilen. Har ett lite håp om å slippe mange forskjellige telt og finne ett som kan brukes til det meste. Teltet vil nokk mest bli brukt i lavlandet med en og annen tur i høylandet. Keron 3 har vært brukt av to voksne og to barn frem til i høst, men det har vært veldig knapt. Og spesielt når vi har blitt litt værfast så blir det fort alt for lite. Har sett på 4gt, men siden vi antar at det kommer enda en liten en etterhvert så håper vi å slippe unna med denne oppgraderingen og ikke må oppgradere enda engang.. teltet vil hovedsaklig bli brukt vår/sommer/høst, men håper og kunne utvide sesongen litt utover vinteren også. Er og litt derfor altai er fristende, da mange ser ut til og bruke vedfyr med godt resultat i det:)
 2. Linda Eirin Solem

  Hilleberg Altai

  Det håper jeg, siden vannsøylen tilsvarer at det skal være vanntett. Men med og bo på vestlandet og blitt overrasket av heftig regn og vind tidligere, så vil vi ha høyest mulig vannsøyle. Og nå spurte jeg jo egentlig spesifikt om noen hadde erfaringer ved bruk av altai, ikke om wigloen holder tett.....
 3. Linda Eirin Solem

  Hilleberg Altai

  Har sett på det, men synes vannsøyla er litt knapp og vekten litt i høyeste laget..
 4. Linda Eirin Solem

  Hilleberg Altai

  Er det noen som har erfaring ved bruk av hilleberg altai? Vår familie blir 5 til sommeren og vi har nå vokst ut av vårt hilleberg keron 3, siden det er tre barn under 6 år, så er ikke to telt aktuelt på en stund. Har derfor kikket litt på altai. Kan dette være ett telt for storfamilien på tur?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.