Gå til innhold

AmundJS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AmundJS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. AmundJS

  Pakkrammesekker

  Takk for tipsene, skal se litt mere på den Savotta Jaakari XL da den så smal ut, forhåpentligvis grei å bruke inne i tett skog.
 2. AmundJS

  Pakkrammesekker

  Så sjekke ut, men litt dyre i utgangsprisen pluss at dem blir enda dyrere med momsen og frakt, og de mangler disse to "knaggene" som stikker opp av ramma, eller.. dem som sitter på de fra Seek Outside så ut til å være for lave og smale til at riflereimen kan festes der.. men takk for tipset, skal se litt mer på dem.
 3. AmundJS

  Pakkrammesekker

  Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must". Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp
 4. Ja jakke og bukse gir mer fleksibilitet enn heldress men grunnen til jeg tenkte heldress er at varmen blir låst bedre inne og snø kommer ikke inn så lett.
 5. Jeg skal være oppe i Alta og på finnmarksvidda for det meste så blir mest tørre og iskalde dager. GTX-klær har jeg allerede, så om du vet om noen mellomplagg som er verdt å anbefale så er jeg åpen for tips
 6. Altså, nå snakker jeg om de skuterdressene som kun er skall. Uansett, jeg søkte litt på nett og fant Fjellreven Polar Bib, finnes det en jakke i samme stoff? G-1000 (hele jakka) eller noe annet som kan anbefales? Burde slike klær med G-1000 materialet til FR holde bra nokk i det kalde været i nord? Da det ikke er så fuktig, men heller bare j**** kaldt?
 7. AmundJS

  Impregnering og vask av Gore-Tex

  Jeg kan ikke skade plagget ved bruk av det middelet?
 8. AmundJS

  Impregnering og vask av Gore-Tex

  Så skal jeg altså først vaske klæra uten noe vaskemiddel så gni in spray impregnering med plastpose mens klæra enda er bløte? Men nå har det seg slik at jeg ikke har mulighet til å skaffe noe spray innen neste tur så jeg må nesten bruke vaskemiddelet fra ReviveX som jeg kjøpte på MX-sport i Alta. Skal jeg satse på at vaskemiddelet fungerer? Jeg har ikke tørketrommel tilgjengelig så får ikke "aktivert" impregnering slik som det ble sagt i lenken du viste til.
 9. Hei Jeg går på folkehøgskole oppe i Alta og skal gå noen lange turer på ski i vinter hvor det fort blir -20 til - 30 og tenker å skaffe meg noen varme klær. Jeg skal for det meste gå på jakt og dra pulk. Blir med fjellski, så jeg tenker å skaffe en heldress for å holde varmen. Noen som har erfaring med heldress på lange turer i kaldt vær? Eller anbefalinger av dress/klær? Har sett på skuterdresser men finner ikke noe om vekt. Noen som har prøvd å bruke skuterdress på skitur og kan si noe om det?
 10. Hei Jeg skal vaske og impregnere min Norrøna Recon dress da vatnet bare legger seg i stoffet og jeg blir gjennombløt. Sist jeg prøvde impregnering så brukte jeg spray og det fungerte ikke, så tenkte å bruke ReviveX High Tech Fabric Cleaner for vaskemaskin og som skal fungere på Gore-tex. noen som har erfaring med dette?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.