Gå til innhold

AmundJS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AmundJS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. AmundJS

  Røverkjøp og gode tilbud

  3 for 2 på all Real Turmat hos G-Sport og G-max!
 2. AmundJS

  Bib bukse uten membran

  Er ikke selene som er must, men høyt liv da det holder bedre på temperatur og er mere behagelig å gå med. men må nokk så på disse Norrøna flex buksene
 3. AmundJS

  Bib bukse uten membran

  I alle slags temperaturer under 0. Blir både turer i Finnmark og turer på fjellene sør for Hardangervidda. regner med å komme borti kaldere vær enn -30, men også varmere turer når påska nærmer seg og sola stikker frem. Hvis ingen andre bukser uten membran men med bib er å finne så får jeg bare finne meg i å bruke Tur buksa ifra fjellreven. Skulle gjerne sett en ren cordura vinterbukse uten fòr 🤔
 4. AmundJS

  Bib bukse uten membran

  Har både Tur Bib og Polar Bib, begge to er utrulig tunge.. og mistenker at Singi bib er like tung som Tur bib.
 5. AmundJS

  Bib bukse uten membran

  Bergans Antarctic jakka har jeg og er glad i den puster bra uansett vær og vind, men slitesterk er den langt ifra, så hvis buksa er av samme stoff så må jeg nok gå for noe annet. Klattermusen Rimfaxe er vel enda dyrere enn Freke?
 6. AmundJS

  Bib bukse uten membran

  Hei, jeg er på utkikk etter en bib-bukse med fulllengde glidelås i slitesterkt stoff, jeg har fra før av Fjellreven Tur Trousers men føler at disse er ufattelig tunge og sku gjerne hatt et sett med bedre passform. Er ikke på utskikk etter goretex eller andre membranbukser, personlig er jeg ikke særlig fan av membranbukser da jeg føler at dem blir fort klamme, uansett hvor mye lufting jeg ordner. Har sett på Klattermusen Freke, men en slik prislapp er ikke helt i god samtale med lommeboka. Takker på forhånd for all hjelp!!
 7. Ser ut til at prosjektet kanskje blir mulig for meg å få gjort før vintertraskinga begynner.. Takk for mye og god informasjon!
 8. Kommer mest ann på om hvor mye den er verdt i nåværende stand. Brukbar er den jo, men godt gli er usikker på.
 9. Kommer ann på om hvor mye der snakk om.
 10. Blir til at jeg legger prosjektet på is inntil videre, innser at dette blir et dyrt prosjekt for å få istand en alt for stor pulk. Muligens at jeg heller går for pariserpulken eller fjellpulken 155 varepulk imellomtida.
 11. Kan godt stemme at denne pulken ikke er beregnet på vanlige helgeturer, jeg er ikke den personen som drasser kun på lettvektsutstyr heller, så en stor pulk må til. Jeg har gått 10 dager på finnmarksvidda med pulk på ca 50 kg, detta var pariserpulken, det gikk supert, men til alenetur på den lengden trenger jeg mye større pulk. Hvilken pulk er det du bruker? egenprodusert i karbonfiber?
 12. Du sier noe der ja.. blir fort nesten samme pris som en ny pulk 🤔 får nok tenke helt igjennom detta før jeg setter igang.
 13. God ide! får vel ta en telefon imorra!
 14. Altså: Først rense skråget, så legge på nytt topcoat, så polere. Samt bytte trekket, der anbefaler du cordura?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.