Gå til innhold
 • Bli medlem

Aleksander Jacobsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  95
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Aleksander Jacobsen vant dagen sist 25. november 2020

Aleksander Jacobsen hadde mest likt innhold!

Om Aleksander Jacobsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Som storforbruker av Helsportmateriell og bosatt i Trondheim er dette godt nytt😊
 2. Samme her. 21 år gammelt Stetind 2. Brukes fortsatt.
 3. BC Auto sitter iallefall som støpt etter en tur over usikker elveis i 20 minus...
 4. Øl, helst på flaske, gjerne i kombinasjon med hermetikk. Og en 40-liters knusktørr sekk med bjørkeved i bunn av sekken. Mest for ballast, men kjekt å ha i tilfelle man får lyst til å fyre opp et lite bål.
 5. Jeg kjøper mine småtuber hos tannlegen. Koster kun et par tusen, men får som regel med røntgenbilder og pussing av tannstein.
 6. Nei, gjorde intet spesielt. Men temmelig tungt å klemme ut altså. Man kan jo også legge tuben i soveposen, da burde den være smooth om morgenen, eller inntil kroppen noen minutter før bruk.
 7. Var ute en uke i -10 til -30C med vanlig tannkrem. Ganske seigt å få ut, men gikk greit. Tannkremen virket helt normal etterpå.
 8. Mulighet for doble stangsett på alle xtrem-telt fra ihvertfall 2015. Mitt Sveatelt fra 2015 har dette.
 9. Njaaa... Har en vinterpose fra Rab med hydrofobisk dun, men har ikke gitt den sjansen på lengre turer. Er rett og slett en risikovurdering man må ta når man er overlatt til seg selv langt til fjells, og da blir det 3,5 kg bombesikker syntetpose på pulken. Men hvis det er andre her som har positive erfaringer med dun på langtur vinterstid, er jeg lutter øre:-)
 10. Jeg har også bare klint kortfellene over smurninga. Har brukt samme felleparet uten rens i sikkert 5-6 år uten problemer. Har vel vært mer klister enn fellelim som har holdt de på skiene de siste årene. Men på siste langtur i knedyp nysnø og -20C glapp det. Da var det ikke en centimeter av fellene som holdt seg under skiene. Litt kjedelig da det var tre dager med kun drøy stigning, men til gjengjeld fantastisk trening av armer og kjernemuskulatur. Men foretrekker å gå med smurning også med tung pulk, bruker feller kun i bratt terreng. Synes det er svært utilfredstillende å ikke ha glid. Har la
 11. Har aldri sett at de har hatt nettinghylle i sortimentet, bortsett fra at det er standard i xtrem-teltene. Har sendt forespørsel til Helsport tidligere, men ikke fått svar. Men gulle godt hvis de får ordnet dette som tilvalg på de andre teltene også. Festene er der jo.
 12. Jeg har ikke brukt dunpose lengre enn helgeturer vinterstid selv. Og som du selv skriver så kjenner man at dunen har mistet spensten og er mer pakket etter bare et par netter. Brukte en Helsport Rago på en 4-netters i høst (barmark), og den var i grenseland våt etter kondens og utsvetting. Var på en ukelang tur i februar med syntetpose, med temperaturer langt ned på -20-tallet. Soveposen var fullstendig nediset rundt hodeåpningen og var våt ellers på utsiden. Den var merkbart tyngre ved reisens slutt. Men posen var like varm. Tviler på om det hadde vært tilfelle med dun.
 13. Jeg ville ikke dratt på fjellet en uke om vinteren med dunpose. Det blir mye kondens og få muligheter for tørking.
 14. Tror jeg betalte noe lignende sjøl. Det lå et enkelt Svea 3 til nedsatt pris på XXL. Hadde is i magen og ventet til de kjørte en venners- eller mastercardkampanje og fikk ytterligere 25%. Det er mye godt å si om dette teltet, og det meste er vel nevnt, men det jeg har merket meg er at innerteltet er grått, og ikke gult. Sammen med den rød-gule ytterduken gir dette en meget behagelig og fin, mer nøytral fargetemperatur inne i teltet.
 15. Det var bare et tidsspørsmål. Synes å erindre at serviceavdelingen på Melhus skulle flyttes/legges ned et år etter at resten av sjappa ble flyttet. Så gjenstår det å se om det blir in house-service på Lillehammer eller om det blir outsourcet. Bæsj på leggen og skudd i foten!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.