Gå til innhold
 • Bli medlem

Aleksander Jacobsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aleksander Jacobsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var innom Helsport igår (uavhengig av denne kampanjen) og leverte et Reinsfjell SL med hull i enden av stangkanalen. En svakhet med denne modellen. Jeg ba om å få forsterket alle endene og fikk til svar at dette gjorde de uten vederlag med alle teltene av denne typen de fikk inn til rep. I dag fikk jeg beskjed fra Posten at teltet er på vei tilbake og kan forventes mottatt i morgen. Nok en gang knallservice, og ekspederingen er så kjapp at man kan flenge opp teltet den ene helga og være klar for ny tur neste helg👌
 2. Jeg sagde av hele bunnen på mitt gamle utrangerte Trangiasett, slik at hele Nova-brenneren får plass.
 3. Kjøpte et til junior for et par år siden. Har en litt annen konstruksjon enn de andre Exped-underlagene, der kamrene er litt mer adskilt. Kvaliteten virker ellers å være lik, og vekten er OK, så jeg vil absolutt anta at det er et sikkert kjøp. Ser long-wide-utgaven også ligger ute til en meget fornuftig penge.
 4. Jeg hadde de samme kriteriene og gikk for Primus Gravity III. Stort brennerhode med god spredning, og veldig stødig med fire ben. Anbefales herfra!
 5. XXL har 25% på hele butikken nå hvis du handler med et DNB Mastercard, så det Spitsbergen-teltet blir enda et par tusenlapper billigere...
 6. Kan du ikke bare prøve med to av de stengene du har, så ser du iallfall om det er nok plass i kanalene?
 7. Info finner du i Helsports 2015-katalog her: [Hidden Content] Innerposen alene har en T-lim på 21 minus og vekt på 2,7 kg. Hele pakka har en T-comf på -19 og T-lim på -31. Vekt totalt 4 kg. Du blir i allefall varm og god av å trekke med deg denne pakka til camp...
 8. Under tusenlappen pr kilo må da være overkommelig😄
 9. Mesh innertelt i snøstorm? Hmmm... skeptisk...
 10. Hva med å gå for Helsport Spitsbergen? Der kan du brette opp hele forteltet bak samtidig som du har romslig fortelt foran.
 11. Skal ikke bagatellisere værforldene, men Snøhetta er en ganske trygg topp å bestige fra Snøheim iallefall, så jeg hadde ikke hatt noen betenkeligheter med å ta turen med denne værmeldinga (delvis overskyet med gløtt av sol). Har selv gått opp i kuling med 24 m/s i kastene. Hadde en morsom tur sjøl om sikten var null. Man kan alltids gjøre retrett hvis det blir for gæernt. Men ta forhåndsregler. Forhør dere med betjeninga på Snøheim, eventuelt slå følge med andre, kle dere godt (husk hansker!) og ta med vinsekk og niste.
 12. Etter logoen å dømme, vil jeg tippe denne er en Ticket-To-The Moon-larve...
 13. Hva mener du med at glidelåsen spiser underlaget? At det gnager mot liggeunderlaget mens det ligger i Chairkitet? Jeg er veldig obs når jeg lukker glidelåsen. Tenker at det er fort gjort å kjøre glidelåsen i underlaget, så jeg har alltid en finger under for å separere når jeg kjører glidelåsen.
 14. Identisk med denne, til en langt mer fordelaktig pris: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.