Gå til innhold

Aleksander Jacobsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aleksander Jacobsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har hatt en Kajka 75 i tre år, og jaggu hørte jeg litt knirking på siste tur...
 2. Helsport har en Spitsbergen Pro til 4 495,- i sin outlet nå.
 3. Jeg tenker to telt er et bedre alternativ. Ser for meg at det blir mer uro med 5-6 i samme telt med ut og tisse, og forskjellig leggetid. Langt flere lettvektsalternativer med mindre telt også, så totalvekten blir mindre. Bonus med to fortelt og bedre fordeling av bagasje og mer fleksibel matlaging.
 4. ...eller... der står det null info. Står bittelitt mer på Bergans hjemmesider: https://www.bergans.com/no/katalog/utstyr/telt?
 5. XXL har fått inn tre nye Trollhetta-modeller: https://www.xxl.no/search?q=1163806+1163807+1163808&utm_source=eClub&utm_medium=email&utm_campaign=NO19-DM20%2C2+16.05.2019+(all)
 6. Helsport har en syntetpose som er laget til dette formålet: https://www.helsport.no/valdres-std-short Hyggelig pris i Outleten til Helsport. Jeg bruker denne sammen med en Rago Spring som har fungert veldig bra på vinteren. Føles ikke trangt. Sparer et kilo i forhold til droget av en vinterpose jeg også har, og er mer fleksibelt i forhold til pakking og vektfordeling. Ellers gjør en foret fjellduk også samme nytten.
 7. Jeg tenker at 168 er et ganske sikkert valg. Selv har jeg en 144 som jeg er veldig godt fornøyd med, både med pakking og stabilitet. Det er utrolig hva man får pakket ned i den pulken. Så lenge man er nøye med vektfordelinga, skal det mye til før den velter. Har kun blitt brukt til 3-dagers turer, men kan ikke se at det skal være noe problem å dra med seg proviant til en uke eller to. Den går fint inn i en Subaru Outback med ene baksetet slått ned.
 8. Det skal ikke mye til før du fryser i hengekøye hvis du ikke har noe som isolerer fra omverdenen. Gå for et LW-liggeunderlag og en fjellduk som du kan pakke rundt deg. Det skal ikke være mye vind før du kjenner det...
 9. Har brukt Rago Down Spring i et år nå, både med og uten fjellduk. Veldig fornøyd både med passform og temperatur.
 10. Ja, den er veldig varm og meget anvendelig. Et produkt jeg trodde skulle bli liggende i boden pga vekt og størrelse, men som er så allsidig og øker komforten så mye på tur at den alltid blir med.
 11. Ja, den både veier og tar like mye plass som en synt-pose, men hvis man uansett har den med i pulken eller sekken, funker det greit å bruke denne sammen med en sommerpose. Har ikke opplevd store problemer med fukt, men den glatte overflaten gjør at man sklir rundt på liggeunderlaget.
 12. Du har jo som regel med deg en fjellduk når du er på vintertur, og da kan du nøye deg med en 3-sesongers sovepose. Jeg har en Helsport Fjellduk X-trem som jeg har brukt som overtrekk til en Rago Spring dunpose. Funker bra i mange minusgrader, og sparer et par kilo ifht vinterposen som fyller halve sekken.
 13. Har tydeligvis ikke irritert meg nok over knirkinga til at jeg har prøvd å gjøre noe med det, men silikonspray skal prøves til neste gang sekken blir med ut av boden!
 14. Har en Helium 55 som fungerte utmerket med 15 kg oppakning på en 5 dagers hytte til hytte-tur sist påske. Den knirker imidlertid veldig i skulderfestene. Det merker man ikke når man går på ski, da det er så mye lyd ellers, men på fotturer er det veldig irriterende. Men den er veldig pakkvennlig og har fleksible utvendige festeordninger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.