Gå til innhold

Aleksander Jacobsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aleksander Jacobsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fjällräven Akka Dome 3 til tusenlappen her: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167784248
 2. Telting i Nord-Norge? Jeg ville prioritert innertelt og myggnetting! Ta også høyde for at en typisk nordnorsk sommer ikke sjeldent innebærer mye nedbør og lave temperaturer, så jeg ville gått for noe som holder både mygg og vær ute, samt ha et fortelt stort nok til koking og oppbevaring/tørking
 3. 27.12.2019
 4. Det står ikke spesifikt at totalvekten er 3,15 kg. Sannsynligvis gjelder dette kun telt + stenger, mens plugger (0,25 kg) og repkit (0,15 kg) kommer i tillegg. Altså totalt 3,55 kg. Med footprint bikker du 4 kg. Tipper at den tidligere modellen du henviser til er "ikke-camp-modellen" Rondane 3, altså med en stang mindre og mindre fortelt. Hvis du dobler budsjettet finner du superlight-varianten til halve vekta på Helsport-outleten.
 5. XXL Lade i Trondheim hadde nyåpning idag og solgte ut 15 stk Helsport Reinsfjell 3 Superlight til 3000,- Jeg gadd ikke stå i kø før klokka 07 om morgenen for å sikre meg ett, så avskrev hele greia, men stakk likevel innom i 9-tiden for å sjekke, og jaggu hadde de ikke utstillingsmodellen stående, så jeg fikk med meg den siste de hadde. Meget tilfredsstillende!
 6. Hvis man starter i nordenden av Femunden og beveger seg nordover langs svenskegrensa, er det vel ikke mer enn 30-40 meter asfalt som må krysses før man når Børgefjell... Skal man lengst mulig unna folk, er vel en ukestur i Blåfjella-Skjækerfjella og Gressåmoen i Lierne det beste alternativet.
 7. Har hatt en Kajka 75 i tre år, og jaggu hørte jeg litt knirking på siste tur...
 8. Helsport har en Spitsbergen Pro til 4 495,- i sin outlet nå.
 9. Jeg tenker to telt er et bedre alternativ. Ser for meg at det blir mer uro med 5-6 i samme telt med ut og tisse, og forskjellig leggetid. Langt flere lettvektsalternativer med mindre telt også, så totalvekten blir mindre. Bonus med to fortelt og bedre fordeling av bagasje og mer fleksibel matlaging.
 10. ...eller... der står det null info. Står bittelitt mer på Bergans hjemmesider: https://www.bergans.com/no/katalog/utstyr/telt?
 11. XXL har fått inn tre nye Trollhetta-modeller: https://www.xxl.no/search?q=1163806+1163807+1163808&utm_source=eClub&utm_medium=email&utm_campaign=NO19-DM20%2C2+16.05.2019+(all)
 12. Helsport har en syntetpose som er laget til dette formålet: https://www.helsport.no/valdres-std-short Hyggelig pris i Outleten til Helsport. Jeg bruker denne sammen med en Rago Spring som har fungert veldig bra på vinteren. Føles ikke trangt. Sparer et kilo i forhold til droget av en vinterpose jeg også har, og er mer fleksibelt i forhold til pakking og vektfordeling. Ellers gjør en foret fjellduk også samme nytten.
 13. Jeg tenker at 168 er et ganske sikkert valg. Selv har jeg en 144 som jeg er veldig godt fornøyd med, både med pakking og stabilitet. Det er utrolig hva man får pakket ned i den pulken. Så lenge man er nøye med vektfordelinga, skal det mye til før den velter. Har kun blitt brukt til 3-dagers turer, men kan ikke se at det skal være noe problem å dra med seg proviant til en uke eller to. Den går fint inn i en Subaru Outback med ene baksetet slått ned.
 14. Det skal ikke mye til før du fryser i hengekøye hvis du ikke har noe som isolerer fra omverdenen. Gå for et LW-liggeunderlag og en fjellduk som du kan pakke rundt deg. Det skal ikke være mye vind før du kjenner det...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.