Gå til innhold
  • Bli medlem

Thomas Antonsen

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Thomas Antonsen

  1. Som jeg nevnte så er ikke vekt noe tema. Jeg er ikke gramjeger og skal heller ikke ut på flerdagers viddetur. Jeg skal ha en god og romslig pose. Slik jeg har sett hittil er det Thermarest som har oppgitt omkrets mål og som er kjent for romslighet.
  2. Da blir det pose med -10 på comfort. Den veier 2,4 kg men det får så være 😉 Eneste posen som passer meg er Thermarest Saros, som er fiber. Skal jeg ha samme pose i dun må jeg legge på to laken.
  3. Vanskelig å si om temperaturer men tviler på om jeg kommer til å reise ut noe seinere enn oktober. Frostnetter ja, men ikke superkaldt. Se for deg en tørr og skyfri morgen i oktober. Er nok det mest "ekstreme" for min del. Såfremt det ikke begynner å snø eller regne. Eller at strømmen ryker i dagesvis hjemme eller vi får en apokalypse over oss. Da kan det nok bli noe verre.
  4. Disse posene har en litt annen temp rating enn de fleste andre. Spørsmålet er om jeg skal gå for den som er 0 comfort, -6 limit og extreme -23. Eller den som har confort -10, limit -18, extreme står ikke oppgitt på nr 2. Bestemt meg for at det bli fiber, for meg spiller det ingen rolle om den veier 1 kg mer. I alle fall ikke når dun er 2000 kr dyrere.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.