Gå til innhold

tonymakkaroni

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  215
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tonymakkaroni vant dagen sist Juni 3 2017

tonymakkaroni hadde mest likt innhold!

Om tonymakkaroni

Nylige profilbesøk

751 profilvisninger
 1. tonymakkaroni

  Packraft tur. Ned vestfossen elva.

  Tommel opp for at du deler mulige packraft-ruter!
 2. tonymakkaroni

  Forhold Valdresflya

  Takk for link. Ja bruktbart med snø, meldt kaldere imorgen så jeg har håp om at snøen bærer
 3. Hei, planlegger skitur på Valdresflya i disse dager. Er det noen som kjenner forholdene? Jeg regner med det er snø nok, men er det fryktelig vått /gjennomslag utover dagen? Mulig å krysse Leirungselva?
 4. tonymakkaroni

  75 mm skisko med bred lest - hvilken?

  Ifølge Rikskringkastingen er annenhver fot bredere enn den skal være pga hallux valgus https://www.nrk.no/livsstil/skjev-storta_-dette-bor-du-gjore-1.13935056 Flere på forumet som har erfaringer med egnet fjellski-skotøy ?
 5. tonymakkaroni

  75 mm skisko med bred lest - hvilken?

  Varg Morgedal har jeg også brukt en periode, husker ikke hvordan passformen på de var. Alfa Grønland, det er vel utgått modell som du er inne på? På alfa sine hjemmesider har de egentlig kun en type 75 mm skisko uten gamasj, https://alfa.no/shop/skisko/backcountry
 6. tonymakkaroni

  75 mm skisko med bred lest - hvilken?

  Mine 75 mm fjellskistøvler, en eldre Alfa variant med integrert gamasje, er blitt slitte og jeg er på utkikk etter nye sko. Høyest prioritet er å finne sko tilpasset en bred framfot. Utstyret brukes absolutt mest til turer på vidde, så jeg har klart meg bra uten stor ankelstivhet. Jeg ønsker meg sko uten integrerte gamasjer, vil heller bestemme selv når det er behov for gamasjer og ikke. Har tidligere erfaring med Varg Polar, en ganske annen type støvel, men disse passet ikke mine føtter. Har også hatt eldre crispi variant som var for smal. Håpet er å kjøpe nye nå på våren mens butikken ønsker å kvitte seg med utgående modeller. Tar gjerne imot forslag om sko jeg bør se nærmere på
 7. tonymakkaroni

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Skitur fra Skarsdalen i Flå over til Søndre Dyttholknatten og utsikt over vakre Vassfaret. Østlandets flotteste fjellområde!?
 8. tonymakkaroni

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Igloen ved Torgetjern står seg bra, godt besøkt tydeligvis også
 9. tonymakkaroni

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Vært noen dager ved Rondane, startet på Venabygdsfjellet og gikk nordover. Uten spesielt mål, men med mye mening, oppleve vinterfjellet. Hadde selskap første del av turen. Møtte ikke folk, bortsett fra et par sveitsere idag på returen, hvorav en var kursholder for iglobygging 😁 Mye fint vær, bortsett fra idag med ingen sikt på fjellet
 10. tonymakkaroni

  Igloobyggeren - bygge 9 fot'er i Marka - Minutt for minutt

  Tilsynsrunden ikveld kan bekrefte det samme, igloen består og er ledig for overnatting
 11. tonymakkaroni

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Flott solnedgang ved Averøya / Røssholmstranda. Men alt søppelet varmer ikke like mye
 12. tonymakkaroni

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur i Krokskogen mens tåka ligger over Steinsfjorden
 13. tonymakkaroni

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Overnattingstur i Setesdalsheia, parkerte ved veien mellom Skafså og Valle, gikk i retning Hovstøyl, bevegde meg over til Fagerdalen før der blei runde og tilbake over fjellet. Fisketuren blei amputert når haspelsnella lå igjen hjemme, tok med fluestanga istedet, men med tidvis sterk vind var fisken aldri trua. Området har mange vann, kanskje ta med packraft en annen gang.
 14. Det er en god del høydemeter på den turen , men stien er kurant i seg selv. Jeg tør ikke si om det er grei tur for en 4 åring, men bruker dere dagen, og holder lysten oppe skulle jeg tro det var innafor. Fossen du går parallellt med er vel verdt å utforske, og sikkert stor stas for ungene. Når du kommer over tregrensa er det svært område å bløte seg i, og utsikten er fantastisk. Tjuvenborg er også alternativ.
 15. tonymakkaroni

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Formiddagstur inn til Bjørnstokkvatna i Lomsdal Visten. Neste gang blir det med fiskestang og noen dager til rådighet.
×

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.