Gå til innhold

tonymakkaroni

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tonymakkaroni vant dagen sist Juni 3 2017

tonymakkaroni hadde mest likt innhold!

Om tonymakkaroni

Nylige profilbesøk

658 profilvisninger
 1. Igloobyggeren - bygge 9 fot'er i Marka - Minutt for minutt

  Tilsynsrunden ikveld kan bekrefte det samme, igloen består og er ledig for overnatting
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Flott solnedgang ved Averøya / Røssholmstranda. Men alt søppelet varmer ikke like mye
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur i Krokskogen mens tåka ligger over Steinsfjorden
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Overnattingstur i Setesdalsheia, parkerte ved veien mellom Skafså og Valle, gikk i retning Hovstøyl, bevegde meg over til Fagerdalen før der blei runde og tilbake over fjellet. Fisketuren blei amputert når haspelsnella lå igjen hjemme, tok med fluestanga istedet, men med tidvis sterk vind var fisken aldri trua. Området har mange vann, kanskje ta med packraft en annen gang.
 5. Det er en god del høydemeter på den turen , men stien er kurant i seg selv. Jeg tør ikke si om det er grei tur for en 4 åring, men bruker dere dagen, og holder lysten oppe skulle jeg tro det var innafor. Fossen du går parallellt med er vel verdt å utforske, og sikkert stor stas for ungene. Når du kommer over tregrensa er det svært område å bløte seg i, og utsikten er fantastisk. Tjuvenborg er også alternativ.
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Formiddagstur inn til Bjørnstokkvatna i Lomsdal Visten. Neste gang blir det med fiskestang og noen dager til rådighet.
 7. Packraft rute

  Flere interessante forslag her, Synnervika-Røros for eksempel. Åsta, hvor langt oppe kan man begynne ved normalvannføring? Julussa ser også spennende ut, forslag til startsteder her?
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Prøvde du fiskelykken?
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Overnattingstur i Vassfaret. Kanskje den fineste utsikten over dalen er fra Raudfjell. Vakkert og storslått, ga meg en deilig euforisk følelse i kroppen. Litt ensomt også
 10. Kanotur i Vassfaret

  DNT Ringerike har også kanoer til utleie
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Nordre Dyttholknatten i Vassfaret, vanligvis en eventyrlig utsikt herfra, men lavtliggende skyer dekker over dalen, men videre innover i høyfjellet er sikten brukbar
 12. Hvor er det gode snøforhold nå?

  Siden overskriften er generell og aktuell, tillater jeg meg å spørre om siste status. For kommende helg har jeg vurdert ulike områder, og sett på senorge.no. Noen som vet om det er ok med ski og pulk føre i : Haukeliområdet Skarvheimen Reinhemen Breheimen Valdreflya Råtten snø er vel en risiko utover dagen, men er det generelt snø å traske i?
 13. Packraft rute

  Med voksende antall folk som har skaffa seg Packraft, regner jeg med mange har vært på tur med den, og kanskje sitter inne med turtips som flere kan ha glede av. Jeg tenker mest på fler-dagertur, gjerne med kombinasjon av padling og vandring, om det er start/slutt samme sted, eller mulighet for buss/tog hjem igjen. Håper folk vil dele og inspisere 😊 Her er par turer jeg har prøvd 1. Rondane , start ved Grimsbu , padla ned til mellom Storkringla og Veslkringla, bar ned til Atna, og et lite stykke videre før padla ned Atna til Straumbu. Derfra gikk jeg stort sett merka sti tilbake over fjellet tilbake til Grimsbu. Snaut 4 dager. Grimse må ha litt ekstra vann for at skal kunne padle helt fra Grimsbu. Ett parti med stryk på Grimse som måtte bæres forbi ved et juv, ellers en god del artig padling. Herlig tur. 2. Vassfaret Fins mange varianter her, jeg starta ved Grunntjenn, til Buvatn,Alketjern, Steintjern, Vangen, Vangstjern, så inn i selve dalen ved Strøen. Fulgte vassdraget helt ned til Aurdalsfjorden. Noen bæringer, mye vakker natur. Litt ekstra vannføring er ingen ulempe her heller, men mest padling på flate vann. Tilbake kan man følge omtrent samme vei, eller f eks gå over hedalsfjellet. Tror jeg brukte 4 dager.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tror jeg dro kjensel på isfiskerne i posten over Møtte dere en ensom pulkfarer lørdag formiddag, på vei vestover ? Uansett, en herlig tur, fikk kjent på den fantastiske frihetsfølelsen som naturen gir! Tur fra Dyranut , i retning Hadlaskard, diverse trasking i perifere daler og topper. Kald vin idag tidlig, derfor lemur på bildet under.
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Overnattingstur til Mørkgonga, Migartjern og Gyrihaugen. Litt snø i høyereliggende områder og i ikke solvendte helninger, men helt ok å gå på beina. Mange artige skapninger i skogen
×