Gå til innhold
  • Bli medlem

Hillestaden

Aktiv medlem
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

44 Neutral

Om Hillestaden

Nylige profilbesøk

2 700 profilvisninger
  1. Sitter på gjerdet, og har lyst å prøve ut disse bindingene. Neste vinter er det kanskje på tide, da jeg fant disse: https://aspinockwoods.com/shop/ols/products/crispi-futura-pro-xplore-system Og føttene mine elsker Crispi.
  2. Takk for tips! Blir spennende å se om jeg får ny pumpe til min omnilite ti
  3. Henger meg på denne, da jeg solgte Nansen-skiene mine i går, og skal gå over til smørefritt med mulighet for kortfeller. Ser disse skiene ble kåret til best i test på utemagasinet.no
  4. Jeg bruker fortsatt biltema sin alkylatbensin, og har aldri hatt problemer.
  5. Kan bekrefte at Fjøl XL passer perfekt i Hilleberg Keron.
  6. Jeg har denne, og den er god som kaffekjele. MEN: Ikke smelt snø på sterk varme, da kan den sprekke!
  7. Jeg har også keron 4gt. En stor fordel med dette teltet er at du kan ligge på tvers i det, så lenge du ikke er mye høyere enn 180cm. Og ligger man på tvers, har man plutselig 220cm bredde i teltet
  8. Det er ikke sikkert de kan selge løse karabinkroker, hvis det ikke selges fra forhandlere i Norge. Jeg spurte de nylig om det gikk an å kjøpe en pakke med reststoff etter teltproduksjonen, (Dette finnes på nettsiden deres) men de ville/kunne ikke selge dette direkte til forbruker, da moms og tollgebyr ville koste mer enn kostnaden på varen.
  9. Sjekk ut lumonite, valostore.no. Jeg har 3 lykter fra dem, og de innfrir, til en litt billigere penge enn lupine og lignende.
  10. Det ordnet seg, nye sko er på tur i posten. Men jeg syntes det var unødvendig å måtte diskutere med fjellsport for å få medhold her, samt at jeg har venta over en måned nå..
  11. Jeg har et NeoAir All Season SV som jeg prøvde i køya for moro skyld. Den kollapset helt, og det gikk knapt an å ligge i den 😅
  12. Jeg har brukt det en god del i telt. Også på vinteren med skumunderlag under, fungerer fint. Liker ventilen på fjøl bedre enn exped, oppblåsing og nedpakking går raskere. I mine øyne et godt liggeunderlag prisen tatt i betraktning.
  13. Jeg kjøpte nylig Crispi Briksdal, og er veldig fornøyd med passformen på disse. Tok av skolissene for å smøre skoene, og oppdahet noe som jeg vil påstå er produksjonsfeil. Nede på skoen, over vrista, er det glippe i sømmen mellom lær og stoff, sånn at GTX-membranen vises. Jeg sendte e-post til fjellsport, men de mener dette "ikke ser ut til å bli et problem" Dette mener jeg er feil, da sand og andre ting lett vil komme innenfor, og på sikt slite hull i membranen. Hva tenker dere? Er jeg en vanskelig kunde, eller burde jeg ta dette videre? Kjipt hvis skoen begynner å lekke på en langtur.. Dette er skoen som er i orden, sydd ordentlig: Den andre skoen:
  14. Samme dyse for både gass og bensin på polaris. Har du prøvd å la den brenne en stund på lav effekt, så den rekker å bli varm før du skrur mer opp? Jeg har polaris selv, men fyrer mest med bensin.
  15. Et tips: etter åpning av tuben, oppbevar den i fryseren, da holder limet helt til alt er brukt opp. Klar til bruk 5 minutter etter det er tatt ut fra fryseren 👍
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.