Gå til innhold

Hillestaden

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hillestaden

Nylige profilbesøk

583 profilvisninger
 1. Jeg fyrer med en amerikansk multifuel, som brenner både diesel, eller ved hvis man vil. Har sydd en egen topphatt med pipegjennomføring for vinterbruk. 22 liter diesel holder til ca 20-30 timer fyring. Holder nok rundt 20 grader både inne og ute 😂
 2. Hillestaden

  Klokke?

  Denbe har fulgt meg i ca. 5 år, brukes hele tiden, å ser så godt som ny ut enda! Går meget nøyaktig, avvik på maks 15 sekunder i året, og trenger aldri nytt batteri. Superfornøyd!
 3. Hillestaden

  Dunsovepose sommer

  Har selv en warmpeace 300 som jeg er meget fornøyd med 👍
 4. Hillestaden

  Hva har du kjøpt nå!

  Arctheryx theta sv bib og alpha sv jakke. Svir i lommeboka, men hjelper godt på med 25% rabattkode på fjellsport! Forhåpentligvis godt kledd i mange år fremover nå..
 5. Hillestaden

  Lett og godt utstyr (sovepose, underlag, telt)

  http://www.hektapatur.no/soveposer-1/sommerposer/warmpeace-viking-300 Har denne soveposen selv, og er kjempefornøyd! Liten og lett, romslig, glidelåsen hekter seg ikke fast, lekker svært lite. Til 1699,- vil jeg mene den er et kupp!
 6. Hillestaden

  Primus Omnifuel

  Jeg har også omnipup på omnilite TI. Det er ikke mindre effekt er min erfaring, men vannvittig reduksjon i støynivå. Anbefales på det sterkeste!
 7. Hillestaden

  Scott vs. White

  Jeg har en white sykkel, 4-5 år gammel og kostet 10 lapper ny. Kjempefornøyd med denne sykkelen!
 8. Hillestaden

  Senja tidlig mai

  Det er nok passe bra skiføre omtrent helt ned til havet enda. Men vi får se om denne beryktede russevarmen får gjort noe med det
 9. Hillestaden

  Eventyrer for Alfa

  Du har fått min stemme også!
 10. Hillestaden

  Telt ovn

  20 liter holder godt en helg, med fyring hele natta, og store deler av dagen. Har kun brukt diesel på den hittil. Edit: har faktisk bare brukt den på en overnatting i fjor, der vi pakket sammen og dro hjem lørdags morgen grunnet stiv kuling. Da fyrte vi fra klokka 14 på fredag, til klokka 06 lørdag. 8 liter gikk det med
 11. Hillestaden

  Telt ovn

  Kan fint koke på den jeg har. Den er rett og slett genial Kan faktisk også fyre med ved! Kan klart anbefales, hvis du finkjemmer ebay regelmessig, så dukker det opp en til tider, fra 2 til 4 tusen ligger de som regel på.
 12. Hillestaden

  Telt ovn

  Bruker en sånn her: http://www.gr8gear.com/space-heater-arctic-genuine-issue-hunter-sha.html#.Vqn5_0mh3qA En god erstatter til det norske forsvarets multifuel, varmer nesten like bra (ca 9kw/h) Er både lettere og mindre i fysisk størrelse. Men den er vanskelig og få tak i..
 13. Hillestaden

  Billig vintersovepose med komfort på rundt -20.

  Fjellsport har MH lamina - 15 til 1950,- Med forumrabatten kommer den på 1559,- bestilte nettopp til både meg og min bedre halvdel.
 14. Hillestaden

  BernieDawg silencer til Primus Omni/Multifuel

  Nå har jeg fått lyddemper til min omnilite ti. For en forskjell!! Uten silencer:https://youtu.be/NgwlVZ1J3FE Med silencer: https://youtu.be/ksOEoy7UPRc
 15. Hillestaden

  Hva har du kjøpt nå!

  Fjellräven keb bukse, 30% på skitt fiske!
×