Gå til innhold

Hillestaden

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hillestaden

Nylige profilbesøk

979 profilvisninger
 1. Jeg kan anbefale denne. Jeg har en slik, og den er helt grei. største fordelen med denne er at det følger med stangtube/futteral for stang og snelle, og den tar meget liten plass https://www.skittfiske.no/shimano/207497/shimano-stc-minitele-teleskop
 2. Jeg hadde også et par av disse, begge sålene løsnet. Dette skjedde når skoene var ca 2 år. Skulle vel kanskje prøvd å reklamert, men ble forbannet og kasta de i søpla..
 3. Jeg fyrer med en amerikansk multifuel, som brenner både diesel, eller ved hvis man vil. Har sydd en egen topphatt med pipegjennomføring for vinterbruk. 22 liter diesel holder til ca 20-30 timer fyring. Holder nok rundt 20 grader både inne og ute 😂
 4. Denbe har fulgt meg i ca. 5 år, brukes hele tiden, å ser så godt som ny ut enda! Går meget nøyaktig, avvik på maks 15 sekunder i året, og trenger aldri nytt batteri. Superfornøyd!
 5. Har selv en warmpeace 300 som jeg er meget fornøyd med 👍
 6. Arctheryx theta sv bib og alpha sv jakke. Svir i lommeboka, men hjelper godt på med 25% rabattkode på fjellsport! Forhåpentligvis godt kledd i mange år fremover nå..
 7. http://www.hektapatur.no/soveposer-1/sommerposer/warmpeace-viking-300 Har denne soveposen selv, og er kjempefornøyd! Liten og lett, romslig, glidelåsen hekter seg ikke fast, lekker svært lite. Til 1699,- vil jeg mene den er et kupp!
 8. Jeg har også omnipup på omnilite TI. Det er ikke mindre effekt er min erfaring, men vannvittig reduksjon i støynivå. Anbefales på det sterkeste!
 9. Jeg har en white sykkel, 4-5 år gammel og kostet 10 lapper ny. Kjempefornøyd med denne sykkelen!
 10. Det er nok passe bra skiføre omtrent helt ned til havet enda. Men vi får se om denne beryktede russevarmen får gjort noe med det
 11. Du har fått min stemme også!
 12. 20 liter holder godt en helg, med fyring hele natta, og store deler av dagen. Har kun brukt diesel på den hittil. Edit: har faktisk bare brukt den på en overnatting i fjor, der vi pakket sammen og dro hjem lørdags morgen grunnet stiv kuling. Da fyrte vi fra klokka 14 på fredag, til klokka 06 lørdag. 8 liter gikk det med
 13. Kan fint koke på den jeg har. Den er rett og slett genial Kan faktisk også fyre med ved! Kan klart anbefales, hvis du finkjemmer ebay regelmessig, så dukker det opp en til tider, fra 2 til 4 tusen ligger de som regel på.
 14. Bruker en sånn her: http://www.gr8gear.com/space-heater-arctic-genuine-issue-hunter-sha.html#.Vqn5_0mh3qA En god erstatter til det norske forsvarets multifuel, varmer nesten like bra (ca 9kw/h) Er både lettere og mindre i fysisk størrelse. Men den er vanskelig og få tak i..
 15. Fjellsport har MH lamina - 15 til 1950,- Med forumrabatten kommer den på 1559,- bestilte nettopp til både meg og min bedre halvdel.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.