Jump to content

Rypejeger_med_hund

Aktiv medlem
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rypejeger_med_hund

 1. Fjellpulken selger også "løse" deler....
 2. Nordic Outdoor har Coleman Norhern Light, bensin lykt... Har sett den i Tromsø på en butikk med våpen osv...
 3. Strømeng 5`, omså med fingervern. Passe langt blad Tynn nok bladrygg til sløying av fisk, brød ++ Lett å sette opp... Kan rett & slett brukes til alt!!
 4. Ingen tvil om kvaliteten på Falkniven sine kniver. VG-10 stål er topp kvalitet. Men jeg personlig synes kniver med så tykk bladrygg er ubrukelig til ting som å skjøre brød, sløye fisk osv. Ville definitivt heller ha kjøpt en Strømeng 5`. Ser man prismessig, så kan du enda kjøpe deg ei knall handsmidd øks fra Wetterlings i tillegg.
 5. Ville kjøpt en Strømeng KS5LX En perfekt allroundkniv. Finnes også med fingervern for de som er litt redd for fingrene sine
 6. Pak Winter jakke eller bukse. De har jakken i Tromsø på Våpen Andresen
 7. skyt med godt anlegg..... i vind er salong lite egnet... Godt kikkert er viktig....
 8. Anbefaler faktisk å kjøpe så "stor" som du har råd/plass til. Dette for å slippe å laste så høyt... Har exped sjøl, mod 154, trekkes av en gordonsetter tispe på 22kg, samt av og til av med 100kg+
 9. Her e æ heilt eni.... Browning koster vel ca 1000lappen mere en Tikka... men er mye mere gjennomført. Det er de små detaljene som teller Synes du bør hvetfall vurdere Browning før du tar en avgjørelse... 6,5 er ett knall universal kaliber..
 10. Synes antallet er helt greit. Vi kan jo ikke akkurat drive med C & R i dette tilfellet...
 11. Ser kartbutikken har feile veiledende priser. Veil pris er 4175kr, ikke 5200 kr som på hjemmesiden deres. Ser det også er "villedende" priser på de andre modellen også.
 12. Kan anbefale Norrøna Recon bukse. -Vanntett -slitesterk -romslig i fasongen ala feltbuksa -samt har nok av luftemuligheter slik at du slipper å føle deg klam! Som ett evt supplement til denne er en Fjellreven G-1000 bukse med zip-off bein ett godt alternativ.
 13. Er Frisport Skaidi. 27kvm Trenger litt mere en 1500w for å holde varme vinterstid
 14. Hvilken parafinovn?? Finnes det alternativ som kan brukes når man studerer innsiden av øyelokkan ??
 15. Du finner den hos TRYGVE ALM, er de som har agenturet for disse som er på bildet
 16. Har just kjøp den største frisport gammen. Hva bør en bruke som oppvarming i denne. Ovn for vedfyring/pellets/parafin +++ Noen som har prøvd forskejllige alternativ ??
 17. Butikker kan skaffe Nordic Summer fra Sølvkroken. De er norsk grosist. Kan ellers nevne at Fly-Rite Insect repellent ikke er lov å selge over disk i Norge, men den funker som fy.
 18. Led Lenser har mange goe lykter.... Bra kapasitet er det også.. Importør er Trygve Alm
 19. Denne har vært populær hos oss. http://www.fjallraven.se/Products/Product.asp?ItemId=63390&SectionName=yes&Menu=menu5&SectionId=5544 Koster ca 3000kr
 20. Solgte disse skoen fra "min" butikk før. Er en sko med go komfort, men vi hadde altfor mange reklamasjoner pga. overnevnte. Selger i dag Alfa samt LaSportiva. Har så godt som ikke reklamasjoner på disse.
 21. Lucido TX1 tror jeg modellen heter. Princton Tec har også gode lykter. Prisen på disse lyktene ligger vel på ca 1000lappen.. Velkommen til nord!! Hvor i nord skal du campe ?? hehe
 22. Frisport lager en gamme. Blir noe av det samme. http://www.frisport.net/sites/produkter.asp?id=22&myActive=22&sitemod=gruppe Liggar ann til god komfort med ett slikt "telt", med en multifuelovn som oppvarming.
 23. Er ingen hytter i Troms & Finnnmark som selger mat.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy