Jump to content

Kristin

Aktiv medlem
 • Posts

  281
 • Joined

 • Last visited

About Kristin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kristin's Achievements

 1. Har nettopp kjøpt men en Jerven King Size, for en litt tykkere vindsekk til å ha i pulken. Har den lille jervenduken som blir flittig brukt, men bare til å sitte på/ laken, men jeg vil ha en jeg kan ligge i hvis uhellet først er ute. Nå ser jeg jo at det finnes en Extreme, den har samme vekt (2 kg), men er smalere 104x220 mot 145x220 på King size. King size har ikke samme foringen, men den er tykkere enn Orginal. Jeg har med en dunpose i pulken uansett. Noen som har testet både exstreme og king size og har gjort seg noen erfaringer?
 2. Hei, jeg gikk rett på en hytte i sørfjorden for noen år siden. Der var det 3 koselige karer som fikset middag, overnatting og båtskyss:) han som kjørte het Herman ( og eieren av hytta jeg besøkte het Kjell). Lykke til!
 3. Og vil du overnatte i fine hytter med mulighet for badstu, så prøv Krongården:)
 4. www.klart.se er en grei side å sjekke ut.
 5. Det er ikke særlig ideelt å tørke kjøttdeig. Det er mye vann i kjøttdeigen - og jo rimeligere kjøttdeig, jo mer vann og fett inneholder den. Fettet legger seg "utenpå" det tørkede kjøttet, og etter en stund harskner det. Ha heller med deg noe tørka kjøtt/ salt spekekjøtt/ birkebeinerskinke e.l. på turen. Det kan du ha oppi det meste du skulle finne på å lage.
 6. Gå inn på Stavanger Kajakklubb ( www.skk.no) - Hør på forumet der, de har helt sikkert noen gode tips!
 7. Har Kaitum 2 også to åpninger? Begynner å lure på om det er nok for oss med 2-mannstelt. Hvis det er 2 fortelt på dette også, så skal det kanskje holde...
 8. Hmm, jeg prøver å finne ut om Kaitum har åpninger i begge ender? Var det noen som nevnte at teltet har to små fortelt? Og når det gjelder farge, så blir det nok grønt... Mannen min vil ikke synes når vi er på fiske i Sverige:)
 9. Å jo da, det kan fort skje:) Sålene mine begynte å løsne rett etter Abisko.
 10. Siden vi får ny valp i huset snart ( korthåret vorsther ), har jeg tenkt å invistere i et lite og greit kamera som jeg kan ha med på turer vinter og sommer. Finnes det kamera jeg ha på hodet eller noe? ( skal ikke ha videobriller). Hadde vært kjekt å kunne filme toppjakt og andre spennende situasjoner:) Pris er litt viktig, jeg vil ikke betale så mye mer enn 5000,- for kamerat. Tips, noen? Gjerne rimelige gode modeller.
 11. Har nå studert alle teltene, og jeg tenker at med to svette hunder, er det greit med to fortelt:) Det blir et Kaitum3 GT. Litt godt å få slippe å ha en hund oppå seg når en våkner. Og det ligner mitt kjære, gamle Nallotelt! Solid som bare det! Takk for alle innspill, det var gode tips dere kom med, alle sammen:) En siste ting; skal jeg kjøpe rødt denne gangen ( det er litt fint med rødt ) eller blir det for lyst inne da?
 12. Jeg må bytte ut mitt gamle Hilleberg Nallo 3. Nå er jeg i tvil om hva slags telt jeg bør anskaffe. Vi er to voksne og to hunder. Vekt og volum spiller stor rolle, da jeg er vant med Hillebergs superlette telt. Hilleberg er favoritten, men trenger tips til andre modeller jeg bør se nærmere på. Kriterier: god lufting, lav vekt, plass til to personer + 1 til 2 hunder, god pris:)
 13. Vi er på jakt etter nye poser til vintersbruk. Vekt er ikke viktig. Til bruk i telt i opptil minus 35 minus. Er det noen som har erfaring med Jerven Extreme ( thermoduk 2,2mX1m ) utenpå dunpose?
 14. For det første: Tekniske sokker ( som er av nylonstoff) lukter ikke godt! Bruk ullsokker ( og ullklær på resten av kroppen!) Så et par tips: De sier at et tips er å fylle skoene med vann/grønnsåpe og la de stå natten over. Dagen etter tømmer du og tørker du med avispapir. Et annet gammelt triks er å putte skoene i fryseboken, det tar knekken på bakteriene og dermed den verste lukta. Lykke til! Husk at det beste er å få skylt av skoa etter turen, og så lagre dem i kjelleren utenfor allfarvei! :=)
 15. En ting jeg husker fra Dividalen: Det er jævlig mye mygg der - og ikke mobildekning:) Fisk finner du sikkert, hvis du har utstyret og tålmodigheten med deg:)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy