Gå til innhold
 • Bli medlem

Frifant

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Frifant

  4 hjort på 19 sek

  Alldeles enig! Jakt handler også om andre ting enn flest, størst, tyngst og best. Håper han får seg en lærepenge, og at den er såpass at andre også (forhåpentligvis) lærer noe av det.
 2. Frifant

  4 hjort på 19 sek

  På tide, selv om det er helt unødvendig i følge enkelte her. [Hidden Content] Og nei, all jakt er ikke bakhold. Jakt hvor du faktisk må gjøre litt andre ting enn bare å finne et lurt sted å ligge, det er virkelig JAKT, f. eks. støkkjakt på skogsfugl. Huffda, tråkket sikkert på noen ømme elg-/hjort-/rådyrjegertær der, men det få'kke hjelpe, altså. Jeg har aldri forstått hvorfor det skulle være noen prestasjon å sitte bakfull på en stubbe med den oransje lua si baki nakken og vente på at et dyr skulle slumpe til å labbe forbi.
 3. Frifant

  4 hjort på 19 sek

  Helt på trynet. Virkelig. Litt for kjapp på avtrekkeren der. Som visse andre...
 4. Frifant

  4 hjort på 19 sek

  Han må være god til å skyte, gitt. Litt av en kar. Hva tror dere jaktmotstandere ser når de bevitner slik villmannsskyting? Uansvarlig, uetisk og unødvendig. Dette er ikke jakt. Dette er bakhold med påfølgende massakrering. Dere som hevder noe annet, bør gå i dere selv. Jeg blir flau på jegerstandens vegne når jeg ser slike skrytevideoer, og jeg synes at det vitner om lite respekt for viltet når man går bananas og plaffer løs, slik denne "jegeren" gjør. En annen ting er jussen her. Pussig at han får til å skyte fire dyr, når det etter lovgivningen kun er tillatt med to skudd i magas
 5. Hva er problemet? Bållukt av klærne er et tegn på at du ikke sitter i sofaen og kaster bort livet ditt. Jeg er stolt av bållukta mi!
 6. Jeg foretrekker Ghilliesuit, lett liggeunderlag og rifle i 30.06 med bipod. Da er du kongen i skauen. [Hidden Content]
 7. Frifant

  Rypemassakre

  Såpass til utregning er jeg også i stand til. Det er ikke antallet per se jeg reagerer på, det er det å skryte over dette antallet, akkompagnert av et bilde med hauger av døde ryper. Det er lite "gentlemanlike", spør du meg, og jakt handler om langt mer enn antall dyr man er i stand til å drepe.
 8. Frifant

  Rypemassakre

  Noen som har lest Adresseavisen i dag? Her skrytes det av fire kompiser som har skutt 70 (!) ryper på ti dager. Er det jeg som er surmaget, eller er dette temmelig usmakelig? Ikke bare å skryte over hvor mange man har skutt, men også mangelen på forvaltningsmessig tankegang? Synspunkter? [Hidden Content]
 9. Skriv i vei, dette er jævla spennende saker. Av og til kan man vel løfte blikket fra mosen også?
 10. Mens jeg presterer å bli like forkjølet til jaktstart HVERT ÅR!! Men skitt jakt folkens, jeg kommer sterkt tilbake...
 11. Beklager Kokken, men jeg tror ikke noen jegere med vettet i behold vil fortelle deg hvor rypa finnes... Spør man, peker de i 99% av tilfellene i stikk motsatt retning. Ingen ære blant småviltjegere, vet du! Håper likevel at du finner ut av det! Skitt jakt!
 12. Kjør sørover til Soknedal, ta av mot Budal, kjør inn mot Bjørgan, ta av inn mot Sommervollvollan(!). Da har du Litjfjellet, Sandfjellet og området der å boltre deg på. Sandfjellet ligger i nordvestenden av Forelhogna nasjonalpark, og det skulle vel være nok til å holde deg i aktivitet i noen dager. Nydelig terreng! Lå akkurat der inne i telt sammen med kone og barn, hadde det suverent!
 13. Det ble Primus Omnifuel, og de første turene er unnagjort med gass som brennstoff. Bråker som en F-18, men svært funksjonell! Storfornøyd så langt! Takk for all hjelp, folkens!
 14. Jeg synes nå at guttungen fortjener honnør for å ha dratt til topps for å bli funnet, jeg! Da jeg hørte at han var savnet etter å skulle gå ruten alene, ble jeg ikke bekymret i det hele tatt - en gutt som går alene i fjellet har nok vært i fjellet før (eller er TOTALT idiot, men det er jo mer sjelden). Så slutt å disse småen, han klarte seg bra og lærte nok masse!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.