Gå til innhold
 • Bli medlem

Øystein_S

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  458
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øystein_S

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har handlet et par skinn fra rypesteggen og er godt fornøyd: [Hidden Content]
 2. Jeg har gjort som du planlegger, byttet ut barnepulker med en annen pulk. Gikk for Fjellpulken transporter med drag: [Hidden Content] Synes det fungerer utmerket! Pakker i ryggsekk og har sekken i pulken. På den måten kan jeg ta sekke på ryggen hvis terrenget tilsier at det er lettere. På familieturer kan ungene sitte oppi pulken hvis de blir slitne. Glimrende til isfiske og vedtransport også! Eneste ulempen er at det kommer snø oppi pulken i løssnø.
 3. Jeg har en eldre silva hodelykt med hhv 10w og 20w pærer. Problemet er at batteriet har kort levetid med halogenpærer. Er det noen som kjenner til om det er mulig å bytte ut disse halogenpærene med led-pærer?
 4. Jeg skaffet meg en fjellpulken 155 transporter (med skikkelig drag) forrige sesong, og er superfornøyd. Pakker i stor sekk, slik at jeg kan ta sekken på ryggen og henge pulken etter (evt feste på sekken) dersom terrenget er svært bratt eller det skulle bli bart. Er superfornøyd! Glimrende som akebrett for en voksen og to barn også!
 5. Mine farvorittvarmekilder for å lag mat på tur: 1. Bål 2. Optimus 8r 3. Optimus 111 D (er vel en C med ekstra forvamesløyfe tilpasset dieselfuel) 4. Optimus Nova 5. Optimus 00 (kansje mest for å koke vann fort og varme i telt) 6. Div gassgreier til trangian 7. Optimus Crux (nesten alltid med i sekken dersom det er vanskelig å finne tørr ved) _________________
 6. Her er bilde av min nova med tesil. Fungerer veldig bra når teltet skal varmes opp. Kjøpt i vanlig dagligvarebutikk tror jeg.
 7. Jeg har et tilsvarende kokeapparat. Fikk underburn på denne, hvilket resulterte i at den ikke lenger fungerte som den skulle. Byttet hele brenneren til en nye, så nå brenner den med fin blå flamme.¨Viktig å vente til rødspriten har brent helt ut og deretter fyre opp brenneren med ny fyrstikk. Dvs ikke bruke rødspritflammen til å tenne brenneren
 8. Vår datter på 5 bruker disse. Vi er veldig fornøyd! Viktig at de er romslige nok til godt med sokker.
 9. Bruker som flere andre forsvarets klesbørste (atombørsten).
 10. Det ble en transporter 155. Har så vidt fått testet den. Romslig, og glir godt. Rimelig i forhold til andre transportpulker, men litt dyrere en parispulken. Draget må tas av under transport da det ikke lar seg felle så godt sammen slik de andre pulkene til fjellpulken gjør. En ulempe er selvsagt at den kan bli full av snø da den ikke har trekk. Skal forsøke å komme tilbake med flere erfaringer når jeg har fått testet den mer.
 11. Løfter denne tråden. Jeg vurderer å kjøpe transporter 155. Er det noen av dere her på forumet som har prøvd den? Alternativet er Varepulk X-country 144. Hva bør jeg velge? PS: Er ikke interessert i parispulken
 12. Enig i at de ikke oppleves så stive, men de har et stivt ytterskall som jeg synes gir god støtte.
 13. Jeg har hørt andre som mener Varg er små i størrelsen. Jeg bruker 44 til vanlig, og bruker 44 i Varg, og de er i hvertfall ikke for små.
 14. Varg polar er relativt høye og stive (og varme). [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.