Gå til innhold
 • Bli medlem

fred

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. En kamerat av meg tok turen forrige uke. Han gikk i joggesko innover, da veien var bar. Var visstnok hardt nok til at det gikk fint å gå med joggesko helt til topps også.
 2. Jeg tenker Tyrol eller Syd-Tyrol, da disse områdene er greie å nå med forholdsvis billig transport. Vet at det er stor tetthet av skisteder i disse områdene, men om du har noen favoritter jeg kan sjekke ut hadde det vært kjempeflott:)
 3. Hei! Får noen fridager i påsken, men ikke mange nok til at jeg kan reise hjem til Norge. Som et plaster på såret tenkte jeg å dra til Alpene! Siden det er påskeferie, vil jeg tro det kommer til å være endeløse heiskøer de fleste plasser, så derfor tenkte jeg å dra en plass hvor man ikke trenger heis og kan gå fra andre utgangspunkt. Noen som har noe å anbefale?
 4. Hei! Noen som vet om det er greit med snø på Dovre mtp skitur til Snøhetta i jula? Skikkelig gira på en tur, men gidder ikke om det er steinete og avblåst:) God Jul alle sammen!
 5. Finner den ikke jeg heller. Om noen kunne sendt en PM hadde det vært alle tiders!
 6. Flott. Hvordan er veggen? Har du noen bilder?
 7. Du mener sikkert 12 kilometer i luftlinje:) Jeg har ikke gått strekningen til fots, men jeg har løpt den og gått den på ski. Vil anslå at du bruker 45 min til Rønningen, videre 45-60 min fra Rønningen til Grønlia, fra Grønlia til Skistua bruker du sikkert omlag en time, avhengig av hvilken vei du bruker. Fra Skistua og ned til Trolla (Damhaugen?) bruker du sikkert også rundt en time, men der har jeg ikke brukt andre veier enn stien ned til Bynesveien, som man igjen følger bort til Trolla. God tur!
 8. These are the outoor stores I could find in Sandefjord. I bet most of them sell gas canisters, but at least "G-Sport" and "Intersport" do for sure. Don't really know how cold it could get during the night, but probably not below zero.
 9. Hei! Jeg spurte på den store sportsbutikken i Bolzano (Bozen), og mener de tok såpass mye for leie at jeg fant det for dyrt siden jeg bare skulle gå én ferrata nær Bolzano. Siden jeg hadde med meg sele ble det til at jeg kjøpte en langslynge og to karabinere. Da vil jo alle fall bli statiske, men de i butikken mente det var det greieste studentalternativet, siden jeg ikke skulle gå noen skikkelig vanskelige ferrataer. Funka bra for meg i allefall. Vanvittig fint område!
 10. Den skal i utgangspunktet åpne 1. mai. Jeg sendte en mail om de ikke ville åpne den litt tidligere mtp på påskeferien, og fikk til svar at det avhenger av værforholdene. Selv om veien er brøytet, er det ikke sikkert de kan åpne den for allmen ferdsel. Vegvesenet anslo at det kanskje kan bli åpnet så langt som til Krossbu fra øst.
 11. Er det så lite snø at man fort kan bli nødt til å ta med fjellsko i sekken, dersom man ikke vil slite for mye på skiskoene? Studerer i utlandet, og lurer på om jeg skal ta med meg fjellskoene til Norge eller ikke... Er det is/hardpakket skare og forhold for stegjern noen steder?
 12. Tenker å skaffe meg en billett til årets Skarverenn, og ser at de selges både med og uten transport. Med transport menes vel tog som er satt opp fra Bergen og Oslo. Spørsmålet mitt er: Hvordan kommer man seg til Finse uten tog? Jeg skal gå i konkurranseklassen fra Finse til Ustaoset.
 13. Takk skal du ha! Mente å ha lest noe om det tidligere en plass også ser du;)
 14. Hei! Tenker å gå på Store Skagastølstind tur/retur over Skagastølsryggen. Tenker da at jeg må rapellere ned i V-skaret på tilbaketuren, og lurer i den forbindelse på om det finnes faste rapellankere der a'la de man finner på selve Storen? Hva bruker man ellers; er det greit å plassere slynger der eller må man bruke kiler? Så får vi bare håpe at snøen smelter bort de nærmeste dagene
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.