Gå til innhold
 • Bli medlem

t0bbE

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  345
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om t0bbE

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Anbefaler deg å se på Varg Polar, har den ikke selv, men kjenner flere som har gode erfaringer med disse.
 2. Har også Wave, og er godt fornøyd, men her en tur knakk det av en bit inni tangmekanismen slik at tanga har blitt "hengslete" og slapp. Vet dere hvordan det er med denne garantien og klaging på dette? Har hatt denne leathermanen i maaaange år og har dessverre mistet kvitteringen. Hva er så framgangsmåte for å få til en garantisak på dette?
 3. Heisann godtfolk. Tenker å kjøpe meg et liggunderlag type oppblåsbart fra Exped. Er selv en voksen bamse på 105 kg så begynte å tenke på om det er noen vektbegrensing på disse liggunderlagene? Har noen erfaringer med dette? Er litt redd for at det skal si "BANG" og så ligger jeg der, midtfjells uten liggunderlag som har revnet.
 4. Finnskogenbuksa er flott den, men kan som du sier bli litt varm på de fineste høstdagene. Nå spesifiserer du ikke om lydløshet er et must, men om det ikke er det kan jeg anbefale Forelhogna Flex 1 buksa. Har denne selv og er storfornøyd til fjelljakta på høst og turbruk generellt. Er softshell, så den er ikke vanntett slik som GT, men puster mye bedre, tørker fortere og er bedre å gå i. Kan ihvertfall anbefales!
 5. Sjekk ut Härkila Annaboda du, TYKK ullgenser med gore windstopper inni! VARM og GOD!
 6. Jeg har Bora 95 og er storfornøyd med den. Det er viktig å kjøpe riktig rygglengde for å bli best mulig fornøyd. Er selv aktiv jeger og brukes mye pakkrammesekk, men til de turene hvor jeg ikke risikerer å få en reinskalv i sekken er Boraen et suverent valg. Den takler fint vekter opp mot 30kg++. Stoffet i selve sekken er svært slitesterkt og veldig vannavvisende. Pakker selv i pakkposer og impregnerer sekken, så regntrekk er ikke veldig nødvendig for min del. Anbefales!
 7. Jasså? Hvor har du hørt det og er det noe bilder\info om denne nye modellen?
 8. Dette er jo et kjent problem med mange produkter med mikrofiber. Finnskogen og stort sett alle "lydløse" jaktdresser blir livredde av litt glo. Det er vel bare noe en må leve med om en skal ha slike dresser. Bruker selv en billig JahtiJakt-dress til formålet "Lydløs" jakt og synes det er greit å kunne bare bruke den opp uten å tenke på konsekvenser av bål.
 9. Har utvilsomt best erfaring med Scotch sin, den orginale ducktapen! Fåes kjøpt på byggvareforetninger.
 10. Frysetape er tingen, hefter bra og tåler kulda! Fåes kjøpt på rema for 30 spenn!
 11. Jeg har litt lyst å ta opp igjen denne tråden og spør nok en gang om det er noen der ute som har erfaringer med Snøhetta-kolleksjonen til Bergans. Tenker da først og fremst på jakken, da jeg er på utkikk etter en kurant jakke for bruk på skiturer.
 12. Er det slik at det kommer en ny Arc`teryx Alpha SV i løpet av høsten? Hvor har du sett\hørt det?
 13. Vet flere som har vasker membranklær med ingenting annet enn Milo hele tiden, flere mener bl.a. at det er rett og slett bortkastet penger å kjøpe disse "spesialvaskemidlene". Har prøvd begge deler, og merker ingen forskjell. Foretrekker dermed Milo, da den er billigere. Har nettopp gått til anskaffelse av disse skoene selv til å bruke på løpeturer i marka, og så på lappen at det sto spesifikt "ikke vask i maskin". Hadde jeg vært deg så ville jeg heller ha lagt disse skoa i enten Biotex-vann eller vann med Milo, kanskje over natten i en 10l bøtte. Dette burde få tatt knekken på det verste av mø
 14. Hvordan har du modifisert den da? Kan også se for meg at denne borrelåsen kan gå til h..... etter en stund ja, så ville kanskje vært en ide å få satt på en knapp eller lignende? Ingen av dere som har hatt problemer så langt med rust?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.