Jump to content

Joachim V

Aktiv medlem
 • Posts

  326
 • Joined

 • Last visited

Reputation

137 Excellent

1 Follower

About Joachim V

Profile Information

 • Location
  Drammen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei andre nye brukere av nødkontakter kan dette være greit å være klar over. Ble brått overrasket over at denne funksjonen var standard aktivert på klokka mi når jeg i forbindelse med InReach har lagt inn nødkontakter i Garminprofilen. Litt usikker på hva som utløste den men jeg var på en gåtur og glemte å sette aktiviteten på pause når jeg lå i hengekøya. Så jeg trur kansje den kan ha reagert på hvilepuls under en aktivitet? Ser i manualen så har du bare 30 sekunder på å avverge at den sender melding til nødkontakter. Det rakk ikke jeg i mitt tilfelle og fikk telefon fra en noe forfjamsa kompis som skjønte at jeg boksavtelig talt var på tur.. Nå har jeg slått av hendelsregistering på hver enkelt aktivitet. Ja du må faktisk gjøre det. Så får jeg heller vurdere det i hvert enkelt tilfelle for hver enkelt aktivitet. Måten å deaktivere dette på viser seg å være fysisk på klokka (Instinct 2 i mitt tilfele) eller i app under enhetens innstillinger: Menu > Sikkerhet > Hendelsesregistering > av/på for hver enkelt aktivitet.
 2. Ikke MapShare nei men den har jo ikke noe for seg uten sporing som koster.
 3. Enig med @Mørkeredd Nitecore er fint og til dels hyggelige priser.
 4. Nei det er ikke sikkert. Men kan du være bittelitt enig i at svaret kan være litt forskjellig fra å bruke en inReach-enhet som en stand-alone dum beacon (nødpeilesender) til en kommunikasjonsdings? For meg ville det vært et naturlig oppfølgingsspørsmål til support hvordan andre kan benytte alle tjenestene og funksjonene i en inReach dings. Gjerne i sammenheng med hvorfor muligheten for å switche mellom brukere i Garmin Explore er borte.
 5. Ingen grunn til å dra forhastede konklusjoner her. Åpenbart noen på support som ikke er helt konsekvente med sin arbeidsgivers policy. Dessuten så svarer de bare på hvorvidt du kan låne med deg en enhet for å utløse SOS for å få hjelp når skiten inntreffer. Support svarer ikke på hva som skjer i det øyeblikket du ønsker å benytte andre tjenester og funksjoner i inReach som krever Garmin Explore og gjerne synket opp mot en stk mobiltelefon til f.eks å sende og motta meldinger. Alt var bedre før, da kunne du enkelt endre bruker i Explorer og dette var supadupaenkelt. Som linken min over så er dette nå med tiden blitt "slightly" mer problematisk ikke minst på grunn av personvern. https://www.garmin.com/en-US/privacy/inreach/ Så for all del, ønsker du å låne den ut gjør som du vil, det er tydeligvis lekende lett å få de svarene man selv ønsker og har behov for her. Det er bare å velge det som passer deg og dine best. Selv kommer jeg aldri til å låne ut min på mitt abonnement. Men jeg kan godt låne den ut gjenopprettet til fabrikkinnstillingene.
 6. NM i kverrulering for 2022 er tydeligvis avgjort i god tid før sommerferien og lenge før året er omme.. Personlig betyr nettopp og nøyaktig akkurat personlig å ikke noe som helst annet enn personlig. Det du sikter til er en forbruker som er en privat ikke-kommersiel bruker. ... User Limit - Cannot Add Additional Users to Garmin Explore Account Ser ut som dette med å dele var et alternativ tidligere men ikke det nå lenger.
 7. Borrowing or lending out an inReach handheld that has been activated with an inReach Personal subscription can have some complications. Legg spesielt merke til ordlyden "can have some complications". Det indikerer vel tvert i mot at man ikke låner den bort med subscription. Men du kan gjerne låne den bort uten personlige abonnement. Legg også merke til ordlyden i "inReach Personal subscription". Legg spesielt merke til ordet PERSONAL. Over og ut herfra. Dere får holde på.
 8. Ihht til brukervilkårene du finner på Garmin.com Logger av her nå ønsker ikke bidre til videre forvirring. Bare å gønne på
 9. Hvis du ikke engasjerer deg i hva som er «tull» så risikerer du jo bare dra med deg tullet til neste brenner. Veldig fornøyd med min nye Vega så at den er upålitelig kjøper jeg ikke. Coleman er en kjent dårlig match, vond følelse å måtte dra til den siste halve omdreiningen for at ventilen skal åpnes.
 10. Beklager mitt slurvete innlegg. Jeg mente veien til Kalhovd når den åpner.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy