Gå til innhold

Joachim V

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  140
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Joachim V

Profile Information

 • Sted
  Drammen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. At du ikke kommer langt og må snu eller at den blir skutt om den er løs? (Ja, hunder i bånd kommer seg også løs). Det er tett med samelandsbyer og ryktene sier nødvergeretten står sterkt i forbindelse med reindrifta. Du skal og være ganske frekk for å gå med hund da du er alt annet enn alene. Alle hyttene er bemannet. Halve turen går på plank og jeg har hatt minst 5-6 helikopterflyvninger over passet jeg har gått hver dag siden Stalo. Ligger nå og skal gå ned til båten fra Vaiso i dag. Fin tur over fra Kutjaure, virker som det er mindre trafikk her. 🙂 Ser du har endret planer svarer nå likevel om andre tenker ta med voffs. Fin tur men jeg var ikke forberedt på turismen her.
 2. Supert, tusen takk for svar. Ja jeg leste gamle beskrivelser. Så litt youtube forrige kvelden så var det blitt en del broer. Da er det bare å glede seg, komme seg gjennom snøen over det første fjellet til Sorjus + og fortsette videre.
 3. Cat B30 som er den forrige hadde nok ikke samme batteri som B35 som er oppgitt til 720t Standby. Den kom høsten 2018 altså etter denne tråden. For 1000,- kan jeg ikke annet enn å anbefale denne om du ikke må ha smarttelefon. Gjør enkle internetting, mer enn du kansje tror for å være knappetelefon, epost osv. Det er et nytt KaiOS som virker helt tilfredstillende til formålet heller det enn et sørgelig tregt Android... Jeg setter denne med tvillingsim for turbruk
 4. Holdt på å kjøpe en sånn billig Nokia endte opp med Cat B35 Og jeg gleder meg til en måned uten smarttelefon/skjerm. Oppgitt en måned standby tid så får vi se hvordan det går. For meg er det bare en telefon på tur og lite mer. Kansje litt FM-radio om det blir ensomt oppe i nord. Men det skal visst gå an å gå på nett med den. Relativt ny ble sluppet i høst.
 5. Hva veier et helsport footprint til Reinsfjell SL 2? Det er klart fordeler med footprint. Trenger ikke være vått eller for det damper av bakken uansett. Men jeg har liksom ikke kjøpt SL for å øke vektregnskapet så jeg prøver uten. Foreløpig bare 3 netter i det men er veldig positivt overrasket, og det gikk fort over å være så redd for bunnduken. Om det er noe så syns jeg bunnduken var veldig glatt og håpløst å ligge i litt helling. Det er kansje ekstremt når silikonen er ny?
 6. Ja my bad det der.. Den jeg selger er 3-delt. Eneste grunn til at jeg vurderer selge er for å kunne kjøpe en 5-delt som går som håndbaggasje på fly..
 7. Ingen som er interessert i en bra deal på denne? 1500,-?
 8. Hva tenker dere om Dovrefjell, Magasinet's eget merke? Den er jo veldig økonomisk og jeg liker min bortsett fra at den stinker når den blir fuktig. Gjort fra den var ny så jeg snakker ikke om bruk/mangel på vask men at ulla stinker. Har lurt på om det er en dårlig produksjon, skal ut der nå og tenkte spørre. https://www.magasinet.no/klaer/undertoy/t-skjorter/dovrefjell-classic-t-skjorte-i-ull
 9. Takk for svar! Ja jeg er helt med på at dette går fint bare jeg kommer meg forbi Sårjåsjavvre men der er også vadestedet lengst sør jeg må over. Hvordan tror du det vil være nå, og vil det ha noe å si når på døgnet jeg går der når det likevel er midnattsol?
 10. Den har uten at jeg er helt sikker sannsynligvis vært sånn fra den var full ja. Årets første tur så jeg så nok litt gjennom fingra først før jeg ble mer oppmerksom på det. Fikk tips på melding her om Gassboks, sjekk at den virker før du går! og at det trolig er snakk om 1/10mm toleraranser på gjenger/ventilen på boksen som gjør dette.
 11. Hvor pålitelig er senorge.no? Ser jo faktisk overkommelig ut bare jeg kommer meg gjennom den første dagsmarsjen fra Ny-Sulitjelma fjellstue og forbi Sorjushytta som nok kan være snødekt og blaut. Litt ny erfaring for meg å være så tidlig i fjellet, synspunkter?
 12. Høres jo ikke helt lovende ut men kan vel og skje litt på 2-3 uker? Jeg skal traske rundt i <=1000m høyde.
 13. Jeg hadde akkurat en dårlig boks coleman som brukte tilsvarende evigheter på å koke vann. Testet den igjen hjemme på komfyren i romtemperatur akkurat det samme. Byttet til en full primusboks og vips kokte det på null komma svisj.. Forstå det den som kan.
 14. Hei er veldig spent på om jeg har planlagt litt tidlig fottur med å starte Nordkalottleden fra sulitjelma til uka? Ser på noen webcams det er er noe snø i høyden men det er vel kanskje bare å forvente, fordelen da er vel bare at det kan bli bedre eller?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.