Gå til innhold

Joachim V

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  65
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Joachim V

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Joachim V

  Fjellrevenen jakke som Keb bare G1000?

  Takker for svar. Det er nok skogsø jeg ser etter. Vært innom sjappa og prøvd den også 😀 Enkel og fin jakke som sitter godt meg god bevegelighet.
 2. Joachim V

  omplasseringshund

  Det er vel ingen bedre måte å bli kjent med hunden enn å kunne dra på tur. God tur AH er dessverre ingen hund å ha løs, dag eller natt. Du vet aldri når jaktinstinkt slår til. Bortsett fra det herlige hunder men noe varierende hvor sosiale de er. Du bør belage deg på "hjemme alene trening" når dere kommer tilbake. Begynn gradvis.
 3. Joachim V

  Størrelse på Osprey Xenith 105

  Veldig fornøyd med min Xenith. Topplokkløsningen selges ikke i Europa.
 4. Jepp, finnes det en fjellreven jakke som ligner på Keb i fasong og funksjon bare uten Soft shell bare G1000? Jeg klarer ikke helt å finne noe på Fjellreven sine sider. Noen som kjenner til hvilke eventuelle produkter jeg ser etter? Takk
 5. Joachim V

  Hvilket actionkamera til min bruk?

  Jeg har Session 5 og det er akkurat den nette størrelsen som gjør den fiffig. Det blir påstått her at du må ha skjerm for å gjøre innstillinger og det må du ikke, hjvis jeg savner noe er det forhåndsvisning men kan og gjøres på mobil. Det blir uansett kompromisser hva du enn velger og for meg er kompromisset størreslen. Kjøpte det til sykling men har begynt å bruke det til friluft og det blir overraskende bra. Selvom det tar noen sekunder å ta bilde opplever jeg ikke det som å gå glipp av noe. Tvertimot har jeg det alltid tilgjengelig i lomma så det er bare opp til meg hva jeg gidder å filme og ta bilde av. GoPro selges nesten overalt nå, Elkjøp, Clas O osv. Anbefaler deg å stikke innom en forhandler å se litt nærmere på de før du trekker noen konklusjoner ut av svarene du har fått her.
 6. Joachim V

  Hvor billig kunne du dratt på tur?

  Ville du dratt på en lengre vandring med dette utstyret alene? Jeg sto over Reinsfjell Trek 2 på finn pga vekt, Alta også pga vekt.. Det var målet mitt å kunne vandre når jeg begynte å få nytt utstyr i sommer så jeg har forsåvidt gjort dette gradvis over de siste snaue 3 månede. Men har nok hatt litt mer krav enn bare "komfortabelt" å komme meg på tur. Jeg skal vandre å klare meg ute alene over lengre tid. Klarte bare ikke se Monsen på tur så den lørdagen de gikk på Hardangervidda var jeg på XXL å kjøpte Trollhetta 95L og Salomon sko på salg. Det var det mest prekære og de to tingene jeg ville prøve å gå inn litt lokalt med før jeg dro til fjells. Det eneste jeg hadde bortsett fra litt småting å snakke om er en Primus Omnifuel. Mine første turer Trollhetta 95L 2100,- Thermarest prolite plus Large 1300,- Helsport Ringstind Pro 2 Demo 3000,- Ajungilak Iglo 3S 1000,- Usikker på soveposen så hadde jeg med en fjellduk i sekken i august, reklamasjon 0,- Total 7400,- Proliteplusen ble aldri brukt mer enn på en overnatting for å kunne selges. Jeg lånte liggeunderlag mens jeg ventet på mitt eget i full bredde/lengde. Salg prolite plus 1100,- Jeg klarte meg da strengt tatt for mindre enn 7400 minus prolite på de første turene mine. Salg Trollhetta 1100,- (Passet ikke meg å bære noe vekt av betydning) da var det godt å se Xenith 88 på salg. Ajungilak'en selges nå til 700,- og ble donert til en kompis sine kidz. Osprey Xenith 88 på salg m/regntrekk 2500,- Thermarest Neoair Large salg 1200,- Mountain Hardwear Lamina Z Large og høyre glidelås (dyrt fra tyskland men verdt det) 2000,- Totalt 10900,- Og det er utstyr jeg nå har fått prøvd å byttet meg frem til noe jeg ser frem til mange fete turer med. Akkurat hatt de første overnattingene med de siste innkjøpene under frostnetter så det er innafor 3 sesongs. Teltet har jeg riktignok et elsk/hat forhold til og kommer til å bli byttet når jeg blir sikker på hva jeg vil ha og finner et godt kjøp på det. Resten er jeg veldig fornøyd med. Hvorfor jeg ikke har handlet mer på finn.no er ikke alltid tilgjengelig. Det er og ofte like bra deal å kjøpe ting på salg. Det er også prisgaranti hos de store kjedene, verdt å huske på. Jeg fant Fjellreven yttertøy på salg på nett og fikk det samme på prisgaranti i butikk. For meg ble det "kjøp en jakke og få bukse på kjøpet." i butikk.
 7. Så det der, Nasjonale turiststier. Formålet med tilskuddsordningen er i første omgang å dekke akutte behov i områder som har opplevd ekstraordinær økning av internasjonale besøkende. Midlene skal gå til nødvendige tiltak som kan gjennomføres i 2017 og er tiltenkt et begrenset antall områder med dokumentert stort besøk. http://www.miljodirektoratet.no/no/Nyheter/Nyheter/2017/Februar-2017/Gir-tilskudd-til-nasjonale-turstier/ https://www.facebook.com/Nasjonaleturstier/
 8. 25% på Xenith 75 hos Fjellsport. Akkurat gått noen dager med min nye Xenith 88, fikla litt først men på dag 3 kunne jeg gå en dagsmarsj uten å bry meg filla om 20kg på ryggen. For det du etterspør er den i mitt hode i kategorien lett, ref: Volum: M/75L, L/79L Vekt: M/2,33kg, L/2,43kg
 9. Takk takk, jeg trodde det var snakk om et mer "hemmelig" kart, fett med info om alle vann og fiskebestand så slipper jeg sloss med gjedda. 😅 Ser litt tynt ut med stier ja, får bruke turen til å bli kjent også med din turrapport og linken du la ut går det nok greit. Utenfor dekning er bare lykke. Telefon trygt i sekken, bruker Gopro til bilder og film.
 10. Låner tråden litt til. Hvor kan jeg få tak i hoftebelte om jeg ønsker å bytte størrelse? Jeg har kjøpt Large Xenith 88 som kommer med Large hoftebelte og kunne nok med fordel vært Medium. Jeg finner det ikke i nettbutikker ei heller Osprey sin egen. Størrelser står her s. 5 Noen som vil bytte?
 11. Joachim V

  Synes du?

  Klær, utstyr, ekstrautstyr. Eksempelvis kjøpte jeg meg ny sekk med tilhørende regntrekk her. To alternativ den ene desidert styggere enn den andre. Dersom det er en risiko ja, i følge NJFF så er ikke dette noe tema. Hva gjør du når du møter en jeger i skogen?
 12. Joachim V

  Synes du?

  Nei! Ingen jegere som skal legge føring for mine fargevalg.
 13. Joachim V

  Helt Alene - Ny serie på NRK

  Ja dette var helt forferdelig å se. Så ille at jeg pakker sekken å drar på tur i morgen. Ser at ingen har kommentert det, men det er da felles for episode 3 og 4 at de drar på lokal tur. Merkelig nok får han med små glimt av asfalt mer pepper for å ikke være (helt) alene. Kortreist ftw.
 14. Joachim V

  Finnskogleden nord-sør med kollektivtransport

  Her var det mye rart. Bli hjemme eller: Trysilekspressen og tog hjem fra Charlottenberg ev buss som over.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.