Gå til innhold
  • Bli medlem

Flemmingss

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Flemmingss

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har en tarp over hengekøya mi på tur. Den har et festepunkt på hver siden som man fester over og parallelt med køyen (A), men også feste-snører på sidene (B). Tauene kan bindes rundt trær f.eks, men er det kaldt ute er det mye arbeid uten hansker. Er det noen som har noe kreativt og fornuftlig som permanent kan henge knyttet på disse? Kanskje en slags klype eller noe 😏
  2. Takk for tips, ja, jeg tenkte det samme som deg KristianP, virker litt ekstra stress med ekstra pose i posen
  3. Fikk en Rago Pro Down X-Trem sovepose til jul med personlengde 185 cm. ønsker bevare denne så godt som mulig i mange år fremover. Har hørt lakenpose er tingen. Har lest litt om disse og skjønt at silke er det beste. Har sett på denne, men den er lenger, 225CM, er det et problem? https://www.xxl.no/helsport-lakenpose-silke-fasong-bla/p/1001053_1_style Er det eventuelt noen bedre alternativer? Så lurer jeg på, hvordan oppbevarer man lakenposen, inne i soveposen hele tiden, eller utenfor når den ikke brukes? Hvordan er det å ligge i, noen som har personlig erfaring? Jeg sover stort sett i hengekøye.
  4. Fikk en regnjakke og bukse fra XXL til en pris av rett over 3000,- til jul jakka byttet jeg inn da jeg sikkert har 3-4 turjakker alt og buksa byttet jeg inn fordi jeg var usikker på størrelse/om jeg ville ha den. Uansett, jeg ønsker helst bruke min tilgodelapp på noe nært intensjonen. Altså en turbukse, men jeg trenger langt i fra å bruke hele summen på dette. Så noen som har anbefalinger? - Jeg ønsker en bukse jeg kan gå i snø og regn med uten å bli blaut på beina. - Jeg ønsker at den skal ha solide lommer som ikke går i stykker - Jeg ønsker at den skal kunne brukes både sommer og vinter, så ikke massivt foret. Jeg er 178 høy og ca 70kg. Tips?
  5. Hei. Fikk meg en Rago Pro Down X-Trem vinterdunpose til jul og hadde natt til i dag 03.01 min første natt i den. På morgenen merket jeg at flere dun hadde kommet ut av posen. Er dette normalt på en slik pose, eller noe som må repareres? Jeg vil ikke ende opp med en pose tom av dun, spesielt ikke når den er såpass kostbar som denne er. Jeg har lagt ved noen bilder av dunene Har også mailet Helsport for å høre hva dem mener.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.