Gå til innhold
 • Bli medlem

Osmium

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Osmium

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så litt på det for en stund siden, får kanskje ta en ny titt. Takk for tipset!
 2. Hm, ja, det var rart. De to tropenettene er jeg ikke særlig bekymret for - tre grader og trekk derimot...
 3. Ja, men fotboksen er bedre på quilten. Har egentlig mest lyst på Taiga pga. lukket fotboks og differential cut, men da må jeg nok legge til 22 cm i bredden, og da blir den veeeeldig vid øverst.
 4. Er definitivt ikke bred over skuldrene, men liker å trekke opp kneet som en flamingo. 😄 Hvis den faktisk er 130 cm går det kanskje, men hvis bredden er målt før de fyller med dun kan det jo fort hende den er nærmere 120 cm i praksis...
 5. Hei! Hvordan er bredden? Har lest at Cumulus' oppgitte mål kan være litt optimistiske (130 cm standard), og at det derfor kan være lurt å legge til litt på bredden hvis man f.eks. sover på siden.
 6. Oi, spennende, har sett bort fra Bonfus tidligere pga. rammebehov. Hvilken sekk har du?
 7. Takk for forslag, Nikke. Har sett på mange utenlandske sekker, valgmulighetene man får både når det gjelder passform og utseende er veldig bra. For å ikke bare klage, her er noen damesekkforslag til Safira, kun basert på kriteriene "ikke rød, burgunder, lilla eller turkis" og "større enn 45 liter": Bergans Helium V5 55 (dempet grønn, beige, sort - samme farger på herre- og damemodellen, kjempebra Bergans!) Bergans Rondane V6 65 (sort) Exped Lightning 60 (sort) Exped Thunder 50 og 70 (mørk blå, men turkis bæresystem - illustrerer problemstillingen...)
 8. Kan tilføye at jeg testet de nye Bergans Helium W 40 og 55 (flere nøytrale farger, lette), men de har dessverre ikke hoftebelte tilpasset smalere kropper. Med lite klær får jeg ikke strammet skikkelig, og man ser det på produktbildene at modellene og Cecilie Skog har samme problem, det er ingenting mer å stramme inn. Hadde store forhåpninger om at Bergans Helium skulle være løsningen på problemet du tar opp, men nei, letingen fortsetter.
 9. Takk for info, veldig nyttig! Jeg sover omtrent som figuren nederst til høyre, men gjerne med kneet enda høyere trukket opp. (Lurer på om noen faktisk får til å sove som nummer to fra venstre på øverste rekke...) Da er nok dessverre Cumulus helt problematisk for min del.
 10. Du høres ut som min lillesøster, hun kjøpte Marmot Ouray med oppgitt t-comf -19 C. Hun har ikke testet den i minusgrader ennå, men må ta av seg ullstilongsen hvis det er noen grader over null (på bakken under åpen himmel med grevlingtrekk utenpå) og er nå på utkikk etter sommersovepose i tillegg. Jeg tviler veldig sterkt på at hun hadde trivdes i -19, så det virker som Marmot sine temperaturgrenser er en smule optimistiske selv om de er EN-testet (det er jo bare en laboratorietest, ikke reelle forhold). Ouray har 650 cuin (US), så ikke blant de letteste. Jeg er selv på utkikk etter sovepo
 11. Hei! Er i samme situasjon som trådstarter, håper det er ok at jeg stiller et spørsmål @ketilring ang. Cumulus Panyam: Hvor romslig er posen rundt hofte/lår? Går det an å trekke opp det ene kneet mot brystet? (Jeg er 169 og 56 kg.)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.