Gå til innhold

elossius

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om elossius

 • Rang
  Følg meg, jeg kommer rett bak

Profil

Nylige profilbesøk

985 profilvisninger
 1. Jeg er ganske sikker på at det er et originalt solpanel, om det ikke er det så er det en veldig bra kopi.
 2. Ja, originalt. Den delen med Anker logoen var brettet over stolryggen. Måtte testlade litt. Overskyet, men ladet litt.
 3. I dag hentet jeg Anker PowerPort 21W på posten. 600 kroner på ebay + 280 kroner i mva og fortolling. Nå skal jeg ikke gå tom for strøm når jeg er på tur lengere.
 4. elossius

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg har oppdatert bloggen min med turer fra uke 30. Dette er min svigerfamilie sin måte og feire på istedenfor julegaver og bursdagsgaver til de voksne. Denne gangen ble uken tilbrakt på nordvestlandet. Uke 30
 5. elossius

  Powerbank med solcelle?

  Den ligger hos posten, med status "sendingen er under importbehandling". Så jeg får ikke testet før jeg er hjemme om et par uker. Men det er denne jeg har bestilt.
 6. elossius

  Powerbank med solcelle?

  Etter denne sommerens turer uten mulighet for "re-opplading" av powerbanken, så er et Anker PowerPort Solar 21W på vei i posten fra Japan. Rundt 600 kroner på e-bay. Da gjenstår det å se hvor mye det blir i toll og avgifter. (Det er lov å håpe at verdien er satt til under 350?)
 7. elossius

  Alternative plugger?

  Ebay plugger https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F262946386530
 8. elossius

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Når dattera mi dro på overnatting med klatreskolen så ble far "litt" misunnelig. Så da reiste han også på overnatting. Det så iallefall ut som at de koste seg. Opp på kvelden og rett på jobb i dag.
 9. elossius

  Hva har du kjøpt nå!

  Lå en liten pakke på postkontoret og venter på meg i dag. Er så fornøyd med min Nitecore HC60 at jeg har kjøpt en til datteren min også.
 10. elossius

  Dobbel sovepose

  Takk, det er et godt poeng som jeg ikke hadde tenkt på. Da fikk jeg enda en ting å vurdere.
 11. elossius

  Dobbel sovepose

  Hei. Siden jeg må kjøpe meg ny vinter pose så vurderer jeg dobbel sovepose. Tanken er: Warmpeace 300 Large LZ Wide som sommer sovepose og dyne, og Warmpeace 600 Reg LZ som høst/vår sovepose Begge posene på vinteren. Er det noen som har erfaring på området og kan gi meg noen gode råd? //Eirik
 12. elossius

  Synnervika

  Se der ja, jeg viste jeg kunne få svar fra fjellforum og @Bjarne H.S. Det er i området Synnervika og Flensmarka jeg også vurderte som det beste med tanke på at vi ikke er så mobile. Jeg skal lese bloggen din og videresende den til min kjære svoger. Skal også lufte tanken om å ta båten til Røsanden og gå litt oppover.
 13. elossius

  Synnervika

  Jeg har en svoger som ønsker å ta seg en tur til Femund. Utfordringen er at vi må ta med oss 4 unger i alderen 4 til 11 år, så det å gå veldig langt er utelukket. Min erfaring med Femund er en 4 dagers tur alene i området rundt Roasten i 2017. Den turen anser jeg som for lang for minstemann på 4 år. Derfor lurer jeg på om noen har forslag til korte turer til fiskevann i nærheten av Synnervika? Elgå er også en mulighet. mvh Eirik
 14. elossius

  Gode tur shortser

  Flott bukse som er god og luftig på sommeren.
 15. elossius

  Fjellforumtreff Blefjell

  Mine bilder fra Fjellforumtreff på Blefjell
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.