Gå til innhold

elossius

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om elossius

 • Rang
  Følg meg, jeg kommer rett bak

Profil

Nylige profilbesøk

1 269 profilvisninger
 1. elossius

  Julekalender 2018!

  Gratulerer @Heriks God jul
 2. elossius

  Hvem inspirerer deg?

  Har alltid trivdes ute i naturen, men med utdanning, jobb, familie og barn så har det blitt bortprioritert i mange år. Når jeg tenker meg om, så er det kanskje alle dere på fjellforum som inspirerer meg. Lese om alle de fantastiske turene dere har gjennomført, drømme meg bort i fortellingene og bildene deres. Bli misunnelig og planlegge tur til samme området som dere forteller om. Så tusen takk alle dere som delere deres opplevelser. Dere inspirere meg til å reise på flere turer og planlegge nye turer.
 3. elossius

  Turkart på mobiltelefon

  Ser veldig bra ut @Ivan Lé Hjelmeland Gleder meg allerede til det blir litt mere snø så jeg kan få gått noen turer.
 4. elossius

  Turkart på mobiltelefon

  Jeg synes at du skal gå for OSM. Virker på meg som at det var mange flere skiløyper der.
 5. elossius

  Hva har du kjøpt nå!

  Litt småhandling den siste tiden. Arc'teryx Alpha AR Jacket Men's Pilot og Hestra Army Leather Heli Ski så nå kan skisesongen bare begynne.
 6. elossius

  Telttur Nordmarka

  Støtter den, hvis du ikke har lyst til og høre på festing og musikk hele kvelden og natten.
 7. elossius

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Amok Draumr på meg. Den enkle grunnen er at jeg har aldri klart og sove på rygg. Jeg måtte ha en hengekøye der jeg kunne ligge på siden. Bilde lånt fra google
 8. Bra at du tar det med og leverer til politiet. Til informasjon så er det et magasin til en AG-3 som er fylt med rødplast patroner. Relativt ufarlig, smeller som en dårlig kinaputt.
 9. Jeg er ganske sikker på at det er et originalt solpanel, om det ikke er det så er det en veldig bra kopi.
 10. Ja, originalt. Den delen med Anker logoen var brettet over stolryggen. Måtte testlade litt. Overskyet, men ladet litt.
 11. I dag hentet jeg Anker PowerPort 21W på posten. 600 kroner på ebay + 280 kroner i mva og fortolling. Nå skal jeg ikke gå tom for strøm når jeg er på tur lengere.
 12. elossius

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg har oppdatert bloggen min med turer fra uke 30. Dette er min svigerfamilie sin måte og feire på istedenfor julegaver og bursdagsgaver til de voksne. Denne gangen ble uken tilbrakt på nordvestlandet. Uke 30
 13. elossius

  Powerbank med solcelle?

  Den ligger hos posten, med status "sendingen er under importbehandling". Så jeg får ikke testet før jeg er hjemme om et par uker. Men det er denne jeg har bestilt.
 14. elossius

  Powerbank med solcelle?

  Etter denne sommerens turer uten mulighet for "re-opplading" av powerbanken, så er et Anker PowerPort Solar 21W på vei i posten fra Japan. Rundt 600 kroner på e-bay. Da gjenstår det å se hvor mye det blir i toll og avgifter. (Det er lov å håpe at verdien er satt til under 350?)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.