Gå til innhold

elossius

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om elossius

 • Rang
  Følg meg, jeg kommer rett bak

Profil

Nylige profilbesøk

1 099 profilvisninger
 1. elossius

  Telttur Nordmarka

  Støtter den, hvis du ikke har lyst til og høre på festing og musikk hele kvelden og natten.
 2. elossius

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Amok Draumr på meg. Den enkle grunnen er at jeg har aldri klart og sove på rygg. Jeg måtte ha en hengekøye der jeg kunne ligge på siden. Bilde lånt fra google
 3. Bra at du tar det med og leverer til politiet. Til informasjon så er det et magasin til en AG-3 som er fylt med rødplast patroner. Relativt ufarlig, smeller som en dårlig kinaputt.
 4. Jeg er ganske sikker på at det er et originalt solpanel, om det ikke er det så er det en veldig bra kopi.
 5. Ja, originalt. Den delen med Anker logoen var brettet over stolryggen. Måtte testlade litt. Overskyet, men ladet litt.
 6. I dag hentet jeg Anker PowerPort 21W på posten. 600 kroner på ebay + 280 kroner i mva og fortolling. Nå skal jeg ikke gå tom for strøm når jeg er på tur lengere.
 7. elossius

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg har oppdatert bloggen min med turer fra uke 30. Dette er min svigerfamilie sin måte og feire på istedenfor julegaver og bursdagsgaver til de voksne. Denne gangen ble uken tilbrakt på nordvestlandet. Uke 30
 8. elossius

  Powerbank med solcelle?

  Den ligger hos posten, med status "sendingen er under importbehandling". Så jeg får ikke testet før jeg er hjemme om et par uker. Men det er denne jeg har bestilt.
 9. elossius

  Powerbank med solcelle?

  Etter denne sommerens turer uten mulighet for "re-opplading" av powerbanken, så er et Anker PowerPort Solar 21W på vei i posten fra Japan. Rundt 600 kroner på e-bay. Da gjenstår det å se hvor mye det blir i toll og avgifter. (Det er lov å håpe at verdien er satt til under 350?)
 10. elossius

  Alternative plugger?

  Ebay plugger https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F262946386530
 11. elossius

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Når dattera mi dro på overnatting med klatreskolen så ble far "litt" misunnelig. Så da reiste han også på overnatting. Det så iallefall ut som at de koste seg. Opp på kvelden og rett på jobb i dag.
 12. elossius

  Hva har du kjøpt nå!

  Lå en liten pakke på postkontoret og venter på meg i dag. Er så fornøyd med min Nitecore HC60 at jeg har kjøpt en til datteren min også.
 13. elossius

  Dobbel sovepose

  Takk, det er et godt poeng som jeg ikke hadde tenkt på. Da fikk jeg enda en ting å vurdere.
 14. elossius

  Dobbel sovepose

  Hei. Siden jeg må kjøpe meg ny vinter pose så vurderer jeg dobbel sovepose. Tanken er: Warmpeace 300 Large LZ Wide som sommer sovepose og dyne, og Warmpeace 600 Reg LZ som høst/vår sovepose Begge posene på vinteren. Er det noen som har erfaring på området og kan gi meg noen gode råd? //Eirik
 15. elossius

  Synnervika

  Se der ja, jeg viste jeg kunne få svar fra fjellforum og @Bjarne H.S. Det er i området Synnervika og Flensmarka jeg også vurderte som det beste med tanke på at vi ikke er så mobile. Jeg skal lese bloggen din og videresende den til min kjære svoger. Skal også lufte tanken om å ta båten til Røsanden og gå litt oppover.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.