elossius

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om elossius

Contact Methods

 • Website URL
  http://lossius.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

160 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Etter å ha lest masse og fulgt med på diverse tråder her på forumet så ble det en Fenix 3 Sapphire HR på meg. Det har blitt mye trykking og prøving det siste døgnet, men nå blir det tur for å prøve i praksis.
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Da kom den hyggelige postmannen med 2 kortstokker til meg også.
 3. Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Fagervann i Oslo 12.02.2017 iPhone 6 Ikke redigert
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Da er det et Helsport Reinsfjell SL2 på vei. Skal benyttes når far er på tur alene.
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  En liten tur i dag. Kjørte til Hakadal stasjon og gikk i retning Elvann og gapahuken som ligger der. Traff 3 hyggelige herrer der som kunne fortelle at de møttes der hver onsdag og lørdag. Det skal de ha respekt for. De kunne fortelle at gapahuken ble satt opp i 1963, og ser fortsatt fantastisk ut. Måtte også teste Aliexspress WodStove'en jeg har kjøpt. Og FireDisc'ene jeg lagde tidligere i uken.
 6. Hvem bruker Wood burner Stove, og hvorfor

  Og da har jeg fått prøvd den for første gang. Lett og ta med se på tur, ca 450 g. Koker vann på 1,2,3, så jeg er strålende fornøyd. Fikk også testet FireDisc som jeg laget til å tenne opp med, også det ble vellykket. YouTube IMG_0635.MOV
 7. Overføre veipunkt til onlinekart

  http://www.gpsvisualizer.com Nå har ikke jeg testet denne siden selv. Men se om denne kan gi deg det du er ute etter?
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Kjenner savnet når jeg ser de fjellene
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Lørdagstur til Øyungen I dag var det den minste og ei venninne som bestemte turen, og da falt valget på Øyungen i Nordmarka. Det er mye som skal utforskes når man går langs en elv med rennende vann og noe is. Her skulle vi selvfølgelig ha tatt med oss skøyter, men det får bli en annen dag.
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Søndagstur til Fagervann Strålende sol og 6 minusgrader i Oslo i dag. Hva er bedre en en tur i skogen da? Jeg og jentungen startet på Skar innerst i Maridalen, og gikk opp til Fagervann. Mye is på stien. Premien når vi kom frem til Fagervann. Litt varm kakao gjør godt i en liten kropp som har gått ca. 2,5 km med oppoverbakker. http://lossius.com/2017/01/15/sondagstur-til-fagervann/
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Kom over Fjellreven Keb Gaiter på Nordby til 1099 SEK. Da måtte jeg bare dra kortet. Veiledende pris i Norge er 2499 NOK.
 12. Hvem bruker Wood burner Stove, og hvorfor

  Føler meg inspirert av alle dere som bruker wood stove at jeg har også bestilt denne fra aliexpress.
 13. Stemt! Vi heier på deg 👍
 14. 2017 - hva skal du ?

  I 2017 har jeg som mål og få flere dagsturer enn det jeg fikk i 2016. Og så planlegger jeg en "ego-tur" alene i Femunden i en ukes tid. Det blir vel også en telttur sammen med hele klassen til jentungen i begynnelsen av juni. Så blir det den vanlige ukesturen i fjellet sammen med svigerfamilien. På disse turene har vi vært 10 voksne og 8 barn. Mye hyttekos og noe fisking og noen barnevennlige turer.
 15. Dette bilde inspirerer meg

  Fint minne fra sommeren 2016 med familie og venner Og fra en fisketur på nordvestlandet