Gå til innhold

elossius

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  146
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om elossius

 • Rang
  Følg meg, jeg kommer rett bak

Profil

 • Min blogg 📰: https://lossius.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 876 profilvisninger
 1. Gikk i Black Week fella og kjøpte Arcteryx Atom LT Hoody som har vært på ønskelista i lang tid.
 2. elossius

  Kuldekrem?

  Har kjøpt denne selv, men ikke prøvd den enda. https://norvis.no/produkt/kuldesalve/
 3. Jeg oppgraderte fra Fenix 3HR til 6X Sapphire. Samme størrelse, men mye større skjerm. Den føles mye lettere, og er mer behagelig å ha på hånden. Måtte skru av PulsOx siden jeg fikk kun 6-7 dager med batteri når den sto på. Uten varer batteriet 19-20 dager uten noen aktivitet. Har enda ikke hatt behov for å teste ut batterisparemodus, men kan få opp til 1 mnd da. Var strålende fornøyd til programversjon 4.10, etter det har jeg ikke fått koblet til Tempe, eller pulsbeltet som bruker Ant+ Håper det kommer en ny oppdatering snart. Så min anbefaling hvis du kjøper denne klokken er å skru av automatisk oppdatering, og lese erfaringer på nettet før oppdatering.
 4. Det er min erfaring også. Mange av mine turer går der det ikke finnes GSM dekning. Så for å berolige de hjemme, ble InReach anskaffet.
 5. Normarka teltet fra XXL er ok, litt lavt inni og litt dårlig lufting. Det ble gitt bort til jentungen på 11 år etter 2 turer. Jeg hadde sett meg om etter et 2 mannstelt hvis det kun er du som skal bruke det. Da blir det litt plass til å bevege seg på og ha utstyr inne i teltet.
 6. Jeg kjøpte denne for en tid tilbake, synes det er best med nykvernet kaffe på tur.
 7. Tok meg en tur i nærområde til @Memento mori Mørkonga
 8. https://www.instagram.com/lossius_com/ Turer jeg tar alene eller sammen med andre. Og klatring med arvingen.
 9. Var ved flyvraket for noen år siden. https://lossius.com/2016/10/08/skar-hansakollen-mellomkollen-skar/ Men, blir gjerne med på en tur til hvis jeg er hjemme.
 10. Skaug sport har pakke med Gamme, BC og Stetind til 5699 https://www.skaugsport.no/produkt/asnes-gamme-fjellskipakke/
 11. Har alltid trivdes ute i naturen, men med utdanning, jobb, familie og barn så har det blitt bortprioritert i mange år. Når jeg tenker meg om, så er det kanskje alle dere på fjellforum som inspirerer meg. Lese om alle de fantastiske turene dere har gjennomført, drømme meg bort i fortellingene og bildene deres. Bli misunnelig og planlegge tur til samme området som dere forteller om. Så tusen takk alle dere som delere deres opplevelser. Dere inspirere meg til å reise på flere turer og planlegge nye turer.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.