Gå til innhold
 • Bli medlem

elossius

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  151
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om elossius

 • Rang
  Følg meg, jeg kommer rett bak

Profil

 • Min blogg 📰: https://lossius.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Elnesvågen

Nylige profilbesøk

2 326 profilvisninger
 1. Har Fenix 6X og bruker den til alt av aktiviteter. Har satt mål om antall kilomoter fottur, gåtur, løping og sykkling. Sporer derfor alt av turer. Vet nå hvor min melkesyretersker ligger og kan holde pulsen rett under i bakken når jeg er på fjellet. Ellers, så blir den også brukt til å markere interessante telt/hengekøye områdere på turene mine. Har alltid med meg mobilen med Topokart i tillegg for navigering.
 2. Som @martin.m skriver, det nok av steder å fylle vann fra. Bare finn vann som er i bevegelse. Nesten som jeg får lyst til å ta turen på nytt av å lese @Weedle sine planer.
 3. Turen fra Stryken anbefales. Tok den som en dagstur til Movann sist sommer, fine stier og skogsveier. Bra med skilting.
 4. Uten noen form for garanti: Kjør til Solemskogen og gå til Store Gryta. Ikke langt å gå og en del fine teltplasser rundt vannet.
 5. Gikk i Black Week fella og kjøpte Arcteryx Atom LT Hoody som har vært på ønskelista i lang tid.
 6. Har kjøpt denne selv, men ikke prøvd den enda. [Hidden Content]
 7. Jeg oppgraderte fra Fenix 3HR til 6X Sapphire. Samme størrelse, men mye større skjerm. Den føles mye lettere, og er mer behagelig å ha på hånden. Måtte skru av PulsOx siden jeg fikk kun 6-7 dager med batteri når den sto på. Uten varer batteriet 19-20 dager uten noen aktivitet. Har enda ikke hatt behov for å teste ut batterisparemodus, men kan få opp til 1 mnd da. Var strålende fornøyd til programversjon 4.10, etter det har jeg ikke fått koblet til Tempe, eller pulsbeltet som bruker Ant+ Håper det kommer en ny oppdatering snart. Så min anbefaling hvis du kjøper denne klokken er å skr
 8. Det er min erfaring også. Mange av mine turer går der det ikke finnes GSM dekning. Så for å berolige de hjemme, ble InReach anskaffet.
 9. Normarka teltet fra XXL er ok, litt lavt inni og litt dårlig lufting. Det ble gitt bort til jentungen på 11 år etter 2 turer. Jeg hadde sett meg om etter et 2 mannstelt hvis det kun er du som skal bruke det. Da blir det litt plass til å bevege seg på og ha utstyr inne i teltet.
 10. Jeg kjøpte denne for en tid tilbake, synes det er best med nykvernet kaffe på tur.
 11. Tok meg en tur i nærområde til @Memento mori Mørkonga
 12. [Hidden Content] Turer jeg tar alene eller sammen med andre. Og klatring med arvingen.
 13. Var ved flyvraket for noen år siden. [Hidden Content] Men, blir gjerne med på en tur til hvis jeg er hjemme.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.