Gå til innhold

DryasAnne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DryasAnne

 • Rang
  fr

Nylige profilbesøk

856 profilvisninger
 1. DryasAnne

  nye fjellskisko

  Da kjøpte jeg Stetind og Spidsbergen expedition staver. 3 tusen for sko og staver. Har irritert meg oveer de lefsete Swix fjellstavan. Håper disse fra Åsnes er bedre. Stetind. Jeg samlet alle mulige tester og omtaler. Alfa gnager og holder ikke Hos meg har Crispi Besseggen holdt i 15 år. Så da så, jeg får sko typen jeg er vant til. Jeg skal kose meg i fjellet. Ingen løyper, bare meg og Borga:
 2. DryasAnne

  nye fjellskisko

  Kjøpte meg Alfa Skarvet i 2002. 17 år sida. Gått HELE Trollheimen med de De er egentlig like gode, men noe preget av alle milene... Av en rar årsak solgte jeg alt av ski og staver i 2012. Jeg har noe schizofreni greier som jeg ikke kommer unna, det eneste som hjelper er en fjelltur. Kjøpte skipakke hos XXL nettopp: Åsnes Amundsen med Swix fjellstava. Rottefella BC magnum Kortfeller Betalte tretusenn fornøyd med det Problemet var at mine Alfa Skarvet er for Salomon SNS BC. Noe slikt gammeldags har ikke XXL. Så de monterte bare på Rottefella Jeg fikk medslengt et par Scott Finse som jeg kunne bruke i starten Prøvde jo mine Skarvet men de passet på ingen måte;.( Jeg må ha noe bedre. Alfa Skarvet (eller quest som de heter nå) eller Crispi eller? Tenkte kanskje å skifte binding men de Salomon bindingne er dyre og vanskelig å få tak i. Har også fantasert om total overgang til 75 mm med wire....
 3. Instagram: stinemnilsen og særlig toremeirik Rapportere daglig om vanvittig gode forhold i Trollheimen på Oppdalssida Det er også topp forhold i Resdalen! Generellt ser det ut som god gammeldags skivinter, mye snø.
 4. DryasAnne

  Ny hauløkt!

  Da har æ fått hauløkta. Vart litt over 400,- Den kom helt fra Bejing og d tok si tid. Dem sendt som brev og dem satt 20 dollar som verdi. Bestandi fornøgd når e handle fra eBay
 5. DryasAnne

  Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Var i Ulvåsmarka 1. mai. Endelig fri for snøhelvetet! Bildet under er et snapshot ved kveldsteen i åtte tida. Brunost til meg, salami til jenta mi. Så var det bare å luffe gjennom grindsleet og ta i fatt de siste timene ned til sivilisasjonen. Der venter Ragu alla Torino men først og fremst et bad for begge to med jordbær Redken shampoo. Film til senkvelds, Saving mr Banks, en av de store med Emma Thompson /T. Hanks. Livet går an no.
 6. DryasAnne

  Hvor ofte dusje du dyre ?

  Det som mangle i dette forum er en dislike knapp Mye forb. tull i innleggene over ja.
 7. DryasAnne

  Hvor ofte dusje du dyre ?

  Som sagt; Hvor ofte tar du med deg voffen i dusjn og gir pelsdyre en deilig glovarm dusj med Redken soft shampoo og etterpå kms balsam ? Kanskje ikke så viktig for byfolke, men oss i myrene atti Trollheimen, så kanskje? Eller bare slenge du bikkja uti nærmeste tjern og lar den svømme rundt??
 8. DryasAnne

  Mariekjeks?

  Jeg har ingen venner. Har aldri skjønt greia med d eller hva nå det der m venn er. Jeg har en slags familie, men de ser e sjelden, vi er ikke på talefot. Så når jeg er innlagt på institusjon, er voffen i sofaen, lengter etter meg
 9. DryasAnne

  Mariekjeks?

  Dette weimar dyret hadde jeg aldri turt å bekjenne meg med
 10. DryasAnne

  Mariekjeks?

  Det bekymrer meg mye hvor mye Borga betyr for mitt misserable liv i ensomheita. Hver gang jeg kommer hjem fra en legetime, det er ofte, må jeg ned på kne. Og ta i barnet mitt. Det eneste jeg har. Den eneste vennen jeg har. Å få seg en tur på fjellet er tankene når vi ligger der i omfavnelsen. Men altfor ofte må mennesket hvile eller gå på ny legetime, Borga må igjen se en lang dag oppi sofaen, alene.
 11. DryasAnne

  Mariekjeks?

  Det å blande hundeforet med sin egen kveldskos er å dra det for langt Dyr er dyr. Vi mennesker er tross alt på et høyere nivå. Men så har jeg et anstrengt forhold til kvinnfolk som handlere, helt fra den tida ei av dem lurte en frossen bit vom oppi sekken min, jeg trodde d var spekeskinke til meg og gleda meg til det. Etter fire timers tur i varmt sommervær, skulle vi nå eta maten vår voffen og jeg Aaargh !
 12. DryasAnne

  Vil noen reagere?

  Skjønner absolutt ikke problemet. Jo, skjørt kan vel være litt vel pyntete og luftig atti is og fjella. Men ellers, gi nå blaffen i merkelappen og ta på tøyet. Manneklær har en uggen tendens til å være noe romstore i midja, muligens grunnet verdens tendens til raske løsninger på kjøkkenet, og gjerne altfor lange i fotan. Kvinne klea er jo som damer flest, kortere og bredere over hekken, begge en absolutt fordel for fjell-tøy. Det er ikke noe særlig å ha igjen fem timer av turen med søkkvåte Bergans Breheimen bukseben, nå det kunne vært ungått med den buksa som det tilfeldigvis står WOMAN på inni, som er akkurat passe/ litt korte i bena. Vi bruker jo gamasjer uansett, i allfall her i Trøndelags myrrike tundra. Jeg bruker akkurat nå den brune utgaven av Breheimen, sitt som et skudd, passe vid over lortfallet uten å stramme, og helt perfekt i lengden. Har nettopp kjøpt en akkurat lik en i sort i tilfelle fav buksa skulle finne på svikte i sømmer eller at jeg sklir og revner hele greia. Har ødelagt noen fjellreven bukser på den måten. Kan ellers anbefale Cecilie WOOL jacket Ser ut som en tynn tynn fleece jakke, men er et fantastisk varmt plagg for småkjølige fjellturer. Den grønne. De finns også i rosa og melange gul, de er kanskje en tanke for flashy for de fleste...
 13. DryasAnne

  Resolve Down Jacket

  Ser at Outnorth nå pusher North Face sine dunjakker Bl.a denne Resolve Down. Men ka e de? E d nå å ha? Problem; Finner ingen slik dunjakke på nette, bare en TNF regnjakke med det navnet, og da er tilbud bare dumt, enda en flimsy jakke til normal (overpris)
 14. DryasAnne

  Rolige helgeturer rundt trondheim

  Gå ned på Fosenkaia. Ta Hurtigbåten utover! Da har du millioner av muligheita!! F eks første stopp Lensvika. Tusle fra båtkaia opp i Nordheia. Gå helst turstien fra revfarmen i Bømlia, du ser og lukter reven fra båten! Millioner av småvann og mange kilometer med urørt fjell bortover Hestgrovheia bort te Vestre. Eller kjør te Kviset og gå turstien østover og opp forbi Brannberga til toppen av ....... Eller kjør te Melhus kjør te endes på Løvsethaugen (veien) og tusle turstien te Vassfjelle. Eller du kan kjør uti Orkdaln og spasere på Rokollen, Annølkammen, Rabbora -- millioner av muligheita hos oss også Eller ta "turen min" -- kjør oppå Nerskogen, kjør opp Heldalsvein, p på stor p plass ved Distjønna, gå så til Telvatne og fisk. Jeg har gått på fotan på Heldalen rundt 10 mai, litt mye snø ennå kanskje?
 15. DryasAnne

  Fjellduk

  Nylon.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.