Gå til innhold

Kar1

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Kar1

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sånne her steder liker jeg og gå og ser ikke for meg en liten hund trives med det over tid. Passer noen ganger en liten hund og foretrekker helt tydelig å holde seg på stien, utenfor stien må den hoppe seg frem. Og den er vant til å gå tur. Jeg går jo på sti også, men liker å ta meg avstikkere inn i mer uberørte områder. Jeg vil gjerne ha en hund med energi, en jeg feks kan sykle en tur med før jobb og gå ett par timer på heia etter jobb. I helgene blir det dagsturer og ofte overnattingsturer. Vil gjerne ha en hund som kan bære kløv, og gjerne kan trene litt spor og agility i tillegg til tur.
  2. Takk for svar, godt å høre at det ikke burde være noe problem Høres perfekt ut, absolutt en hund som kommer høyt opp på lista. Jeg bor på Sørlandet så tenker også det er en fordel med en større hunderase, vi har endel høy vegetasjon. Lite snø og minugrader her og snøen ligger ikke lenge. Tenker derfor at grønlandshund/malamute o.l ikke er aktuelt de trives vel best i kaldt klima. Har tenkt på flatcoated retriever eller (kortklippet) storpuddel, men alaska husky er også fristende. Man har kanskje en større sjanse for å få en frisk hund med den?
  3. Hei. Jeg går mye tur og vurderer å skaffe meg en firbent turkamerat. Jeg går endel utenom sti i skogen. Regner med at en hund ikke har noe problem å følge en person på sti, men hva med ute i terrenget? Kanskje et dumt spørsmål for dere som har hund, men dette er noe jeg faktisk har tenkt på når jeg bakser meg fram med lyng til knærne. Størrelse på hund og pelstype har kanskje noe å si?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.