Gå til innhold
 • Bli medlem

jevne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jevne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er ute etter en god skallvott som enkelt kan tas av uten å ta ut innervott og/eller liner for å tillate små oppgaver (f.x. justering av barduner), uten å være redd for at votten blåser vekk. Ser f.x. at Hestra sin pullover mitt ikke ser ut til å ha dette, men man kan alltids kjøpe en strikk som gjør denne jobben, men det krever jo at votten har et sted å feste denne. Noen tips?
 2. Er du helt sikker på at dette er den som passer til Omnifuel?
 3. Har en velfungerende Omnifuel som jeg ønsker å konvertere til å bruke sammen med Trangiasystemet på vinterstid. Har brukt Trangia i 20 år, så liker dette veldig godt, samt har alle kjelene etc. Men adapteret fra Cold Skills var plutselig ikke å oppdrive mer. Noen som har tips??
 4. Jeg kjøpte Rago Superlight Winter gjennom Outleten til Helsport. Veldig bra kvalitet, men må ærlig innrømme at jeg er VELDIG i tvil om posens kvalitet som vintersovepose. Nå har jeg brukt den fire netter siden slutten av mars - selvfølgelig ikke noe voldsomt grunnlag, men likevel: Under åpen himmel. Hengekøye. Lavo og vanlig kuppeltelt fra Exped. Samtlige netter kanskje et par minus på det kaldeste, men fint vær ellers. Jeg syns posen har vært helt i grenseland så langt og ville ikke VURDERT å ta denne med på vintertur som eneste pose. Så hvis t-limit skal forestille hvordan en mann bør
 5. jevne

  Exped Bedding

  Forskjellige beddingvarianter har jo vært på markedet lenge. Nå ser jeg at Exped har kommet med sin variant: [Hidden Content] Noen som har kjøpt denne og kan gi litt tanker om pro´s and con´s sammenlignet med de andre etablerte på markedet?
 6. Ja, de vurderingene jeg gjorde også. Men som sagt; jeg ville ikke VURDERT å ha med denne posen i nærheten av T-limit (som vel skal være brukbart komfort for en mann) og heller ikke i Tcomf. For meg blir Superlight Winter en fin 3-sesongspose i god kvalitet, men kommer aldri til å bruke den som en rendyrka vinterpose.
 7. Jeg brukte min i helgen. Par minusgrader på natten og en del vind (under åpen himmel). Tarp men ellers ingen beskyttelse av posen. Skumunderlag pluss Downmat 9. var ikke noe varmere enn det burde være og kommer ikke engang å vurdere å ta med posen ut i noe voldsomt kaldt vær. At en voksen mann skal være komfortabel i minus 16 i denne og en kvinne i minus 10 tror jeg lite på. Da kreves hvertfall godt med tiltak for mitt vedkommende. Godt med tøy, varmeflaske etc. kvalitet, vekt og pakkbarhet er derimot svært bra!
 8. Er det slik at når man kjøper seg en silencer så lar man denne bare stå på hele tiden? Altså den "erstatter" det opprinnelige brennerhodet? Ser at en del snakker om at den er vanskelig å få av igjen, men ser ikke helt hvorfor den skal tas av (om annet enn for generelt vedlikehold, men kanskje jeg har misforstått konseptet.
 9. vedder skjorta mi på at Exped liggeunderlagene slår det ligggeunderlaget der med ganske mange hestehoder!
 10. det som virkelig er trist er: hvis man skal gjøre et virkelig innkjøp. f. eks. en haug med klatreutstyr (blant annet kamkiler er det latterlig mye å spare på), kan man faktisk slippe unna relativt greit med å FLY over til fuckings usa for å kjøpe det. hvor sinnsykt er ikke det?
 11. Jeg bruker også Brynje Arctic. Men (luksus)problemet med den er jo at den blir form varm. Kan jo ikke bruke den hvis det er varmt i lufta. Enig med deg at Brynje er genialt når det er varmt ute og hvis man svetter mye, men syns det blir for kaldt på høsten. Men i militæret lærer man seg jo at "desto mindre desto bedre". Et latterlig prinsipp spør du meg, men dem om det. Jeg trives hvertfall med å være god og varm på tur.
 12. Jeg skjønner ikke hva alle klager over bruk av gass på vinterstid? Jeg har brukt gass på mange vinterturer, ikke noe kaldere enn 10 minus, men aldri hatt noe problem. Vil bare høre synspunkter på hva som dere mener er problemet? J
 13. Ellers anbefaler jeg Exped dunmattene. De er sykelig dyre, men komfortable som inget annet. Har brukt det en del både i telt og under åpen himmel, og virker foreløpig svært solid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.