Gå til innhold
 • Bli medlem

jevne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jevne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ingenting som den følelsen når de finner det ut og man prøver seg på klassikeren: «ja, men kjære deg. Dette teltet har vi jo hatt hele tiden....» Skuffelsen er stor når de gjennomskuer deg lenge før forklaringen har begynt.
 2. jeg selger min Her Med modifikasjoner. Kanonsele, men må dessverre bytte til komfort da jeg er liten og får ikke denne til å passe optimalt
 3. Takk for gode tilbakemeldinger. Betryggende og tillitsvekkende. Jeg syns prisen blir for stiv for mitt vedkommende for bukse og jakke, men kanskje håp om at det blir noen tilbud etter hvert?
 4. Er det lettere å håndtere en stagkrok med votter enn en stor karabinkrok? 🤔
 5. Syns de medfølgende karabinkrokene på draget til Fjellpulken er altfor små til å håndteres skikkelig med hansker/votter. Tenkte å koble på et sett med større karabinere. Nå er alle butikker stengt lokalt om dagen (Covid) så jeg får ikke testet ut den jeg vil ha, og skal på tur i helgen. Ser f.x. at Biltema fører en hel haug av karabinere, så noen bør passe. Har et par vanlige klatrekarabinere liggende hjemme, men disse ble for massive slik at de rett og slett ikke lot seg klippe inn på den lille karabineren på draget. Noen tips? Jeg tenkte også å feste en liten strikk i hver D-ring
 6. Betryggende! tusen takk! hvis du skulle utbrodert sammenligningen med Brede 2.0 - hva vil du si?
 7. Arcteryx skallbukse fra 2002. Like fin. Kostet en «halv bondegård» i 2002, men verdt hver krone når man ser hvordan den har holdt. exped downmat fra 2004. Fungerer like bra den dag i dag.
 8. Hei! Har du en litt lengre brukererfaring å komme med nå gjennom vinter 2020/2021?
 9. Da har du jo erfaring fra Hilleberg. Jeg har et Keron 4GT som er en del år gammelt og har den gamle døren, så jeg har dessverre ikke den bonusen som mange elsker ved de teltene. Men så vidt jeg kan se så har ikke FR sine telt 360 gr åpning av innerteltet? Hvordan opplever du det?
 10. Takk for fin rapport! Veldig fint å følge din tråd både mtp forberedelse, selve utførelse av turen og ikke minst refleksjonene etter. Jeg syns teltet ditt fra Fjellräven ser fantastisk ut! Er det helt på høyde med Hilleberg sitt? Jeg sikler litt på Keb Endurance 4, og klarer ikke helt se hvorfor jeg ikke skulle velge det sammenlignet med Hilleberg Keron 4GT og Spitsbergen X-trem 4.
 11. Ytterdøren til Keron er jo velkjent for sitt design og er et stort pluss i min optikk. Ser også at en del klager for innerdøren(e) til Fjellräven er dårlig designet sammenlignet med Hilleberg og Helsport - ser også ut som i videoen at de ikke kan åpnes på 360gr metoden slik vi kjenner det fra de andre? Tanker?
 12. På søken etter skikkelig og dedikert vintertelt. Med andre ord vil det primært (alltid) brukes på pulk og vekt er derfor av mindre betydning enn andre viktige detaljer. Spitsbergen og Keron debatteres heftig på forumet og er gjennomtestede telt som alle kan gå god for. Men jeg ser at Keb Endurance 4 har mange av de samme egenskapene, men så vidt jeg kan se er det sjelden med i betraktningen. Dette gjør også at erfaringsgrunnlaget fra forumet er begrenset. Spørsmålet mitt er hvorfor? De har mange av nøkkelfunksjonene som er pluss i de to andre; to fortelt, "kokkeleringsområde", gode
 13. Ekspedisjonsselen. Spørsmålet er HVOR jeg får kjøpt en bag som passer. Altså bare en «løs bag» uten hoftebelte. Enig. Brukt en del sekk. Men vil gjerne prøve å unngå sekk fremover for å se hvordan det oppleves.
 14. Det er helt sjuke tilstander. Det er ikke mange ukene siden at min venn ikke klarte å få tak i et Exped Downmat 9LW XP. Altså et underlag til godt over to tusen kroner. Helsport er utsolgt for Spitsbergen X-trem, både i sovepose og telt (til altså >10.000). Sportsbransjen må ha hatt tidenes Coronaoppsving, men folks betalingsvilje for sinnsykt dyre produkter er tilsynelatende endeløs.
 15. Har kjøpt et gammelt Keron 4GT telt (>10 år gammelt). Teltet er fortsatt i meget god stand, men hoveddøra til GT området er av den gamle typen (det vil si rett opp fra bakken og uten den buede døra Hilleberg er kjent for). Long shot - selvfølgelig - og feel free til å si at jeg er en idiot, men er det noen mulighet for å få sømhuset eller lignende til å modifisere inngangen for å gjøre den mer lik den døra vi kjenner i dag? Prisen på teltet var så pass god at jeg måtte slå til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.