Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas Stiauren

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Thomas Stiauren vant dagen sist 29. november 2020

Thomas Stiauren hadde mest likt innhold!

Om Thomas Stiauren

Profil

 • Min blogg 📰: https://ulveropet.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv
  Klatring/Buldring
  Eventyr
  Fotografi
  Teknologi og IT
  Landbruk
  Miljøvern
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

494 profilvisninger
 1. Forkjærligheten til skogen ble for stor, så da gikk turen til Femundsmarka istedenfor. Ellers takk for input.
 2. Takk. Prøver meg, så får vi se hvordan det går over skaret mot åmotsdalen
 3. Hei. Planlegger en tur inn i dovrefjell, men er litt usikker på hvordan snøforholdene er der nå mtp. ski og pulk. Noen som har vær der inne som kan fortelle litt hvordan det står til akkurat nå? Takk.
 4. Håper de lanserer noen varianter med mer enn snaue 500 kalorier. Har aldri helt skjønt hvorfor disse "tur"mat posene skal være så kalori fattig. Man forbrenner jo tross alt mange kalorier etter en 8-12 timer marsj i skog fjell og mark med tung sekk eller hva det no skulle være du velger å drasse på.
 5. Kanskje fordi det smaker bedre? Eller fordi det er det vedkommende har lyst på? Er ikke alltid nødvendig å lage mat som er mest mulig hensiktsmessig. Risgrøt motiverer i alle fall meg mye mer enn trelim og sagspon. Lag og prøv, få høre hvordan resultatet ble! 😁
 6. Den perfekte snella er glad i å gå på tur, ikke redd for å ligge i telt eller bli skitten. ;)
 7. En liten kjøretur over Ringebufjellet i helga. Fantastisk flott var det i det jeg kjørte over, så jeg måtte stoppe å ta noen bilder.
 8. Første tur rapport i den nye bloggen min er på plass. Håper det faller i smak. Jervfjellet
 9. Jeg velger å holde meg til norsk for øyeblikket. Jeg gjør det slik sånn at jeg da kan bruke morsomme norske ord og utrykk som ellers blir vanskelig på engelsk. Samt at jeg får øvd litt på norskferdighetene mine Så slenger jeg inn en oversettings funksjon på bloggen, så får grammatikk feilene bare bli til en god latter for leseren
 10. Du kommer med knusende argumenter for norsk her Kjell Iver. Og jeg skal ikke si jeg er uenig med deg, men vi lever jo i en stadig mindre verden hvor Internet knytter folk sammen på tross av landegrenser og språk. Dette viser seg å være en langt vanskeligere avgjørelse enn hva jeg hadde trodd. 🤔
 11. Hei. Jeg har nylig startet ett løp om å satse mer på friluftsliv, og har i vinter tenkt å bygge på litt manglende vinter-tur med pulk og telt erfaring. Jeg synes det er vanskelig å bestemme meg for hvilket språk jeg skal bruke, jeg føler det beste er engelsk, av to grunner, det er mer internasjonalt, men også fordi jeg med min interesse for IT hvor alt går i engelsk har først til at min indre stemme er engelsk. Er det noen fordeler jeg ikke er klar over mtp. å blogge på norsk? Eventuelt ulemper med å blogge på engelsk?
 12. Casper på 15 måneder. Han digger å være med på tur 😁 Første bildet er fra Estenstadmarka i Trondheim, resten fra en tur i femundsmarka i august i år.
 13. Tusen takk til dere begge, har fått mange gode råd og tips fra disse to trådene. 👍
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.