Gå til innhold
 • Bli medlem

Msadian

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Msadian vant dagen sist 6. mars

Msadian hadde mest likt innhold!

Om Msadian

Nylige profilbesøk

134 profilvisninger
 1. Jeg har laget mitt eget system i Google sheets som jeg kan dele med deg om du du vil. Det er ganske annerledes enn lighterpack da det er mer fokus på hele turen enn bare hva som man planlegger ta med seg.
 2. En liten historie til trådstarter: Jeg satt også og vurderte Hilleberg-telt. Brukte timesvis på research, så på videoer og leste meg opp på artikler. Prisen var jo høy, men konklusjonen jeg kom til var at dette er faktisk noe av det ypperste man får av telt. Dette resulterte i at jeg bestemte meg for å gå for et telt fra Hilleberg. Neste spørsmål ble da hvilket telt, og her startet snøballen å rulle. For min del måtte jeg velge, ikke mellom pest eller kolera, men heller mellom en livslang venn eller mitt livs kjærlighet. Du skjønner nå sikkert at jeg refererer til Soulo eller Unna. F
 3. Spennende 🤔 vet du vekten på et unna med myggnetting istedenfor det vanlige innerteltet?
 4. Jeg kom over denne (Exped Evazote) i starten av januar og den har blitt min nye yndling på tur. Kun 390gram, men gigantisk og kan brettes for å justere r-verdi etter behov. Den har erstattet footprint på Unnaen min og er med overalt på tur. Bruker den som: liggematte foran bålet, vindbeskyttelse, pute, footprint, teppe og regntrekk (bare en gang). Anbefales!
 5. Hei @ketilring! Jeg vurderer å kjøpe enten en Lite Line eller en X-lite. Hvordan har din erfaring vært med bruk av denne i sesongene? Når på året og til hvilke turer tenker du: «Nå er det frem med lite line’nen!». Antar at det er plussgrader i luften 😀?
 6. Ut av nysgjerrighet: kunne du delt pakklisten?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.